- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.921
Hoşgeldin bal kabagimSelam Tatlislaaaaar
Eskidi o yabancı cekmeden girdi benim gibiAynen ama sanki eski bir üyeyim sağol olsun arkadaşlar yanliz bırakmıyor
Biz burakardayiz yanliz hissetme :)))İyi şûkûr ozaman kuzum uzan sen dinlen
Yatiom ole desemİyi şûkûr ozaman kuzum uzan sen dinlen
Aynen çünkü ben sana çekmişim :)Hoşgeldin bal kabagim
Eskidi o yabancı cekmeden girdi benim gibi
Bole cana yakın güzel insanlar olunca güzel oluyor cekiveriyoz birbirimizeAynen çünkü ben sana çekmişim :)
Slm cnm hoş geldinSelam Tatlislaaaaar
Aynen vallaBole cana yakın güzel insanlar olunca güzel oluyor cekiveriyoz birbirimize
Slm cnm hoş geldin
Bir seyler yedim cizgi film esliginde simdi de KK'ne bakiyorum. Uyumadan az daha bakayim dedim.mahperi hatun perimm napiyon gülüm
Nasılsın cnmHosbulduk canim :))
Ayy inşallah olman canım sen uyu tabi güzel haberlerle bekliyoz nasip canım üzülmeKizlarr ben kacar sinir oluyorm ates basiyo adet olcam sanirim uyuyumda dusunmuyim
Inss cnm kismet artikKızlar
Ayy inşallah olman canım sen uyu tabi güzel haberlerle bekliyoz nasip canım üzülme
Allah rahatlık versin cnm ..iyi gecelerKizlarr ben kacar sinir oluyorm ates basiyo adet olcam sanirim uyuyumda dusunmuyim
Bende tv bakıyordum adami kaldırdım uyumus yatağa geçtim bakim dedim senin gibi:)Bir seyler yedim cizgi film esliginde simdi de KK'ne bakiyorum. Uyumadan az daha bakayim dedim.sen napiyorsun? :)
Hayirli gecelerr canimmmm:):)Allah rahatlık versin cnm ..iyi geceler
İnşallah olmasın iyi haberleri yazarsinAllah rahatlık versin cnm ..iyi geceler
Bende kaçar seni öpüyorum minik kuşum iyi gecelerBende tv bakıyordum adami kaldırdım uyumus yatağa geçtim bakim dedim senin gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?