- 9 Mayıs 2013
- 865
- 524
- 333
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.661
hoşbulduk.Ara ara bakabiliyorum ama sohbeti yakalayamadım.Birileri yurt dışında yaşıyor onu bildim :)Aleykum selam sohbet için çağırdım :) hoşgeldin
Selam canım
Aleykum selam afiyet bal şeker olsun ne yapacan canım menude ne var:)Selam kızlar nasılsınız ;
Arada girip çıkıyorum birazdan da yemek yapmaya gidicem !!
Aleykum selam nasilsn canımSelam canım
Aynen her ulkeden var neguzel sen nasılsın yemek ne yapacaksınhoşbulduk.Ara ara bakabiliyorum ama sohbeti yakalayamadım.Birileri yurt dışında yaşıyor onu bildim :)
Yaşa tabi savaşım bende iyim bugün dinlenmeye devam biraz yedim bisiler şükür uzaniom yemek düşüncem sonra canımYasamaya calisiyoruz canim sen nasil olsdun??
Aynen haklısın canımBu arada hamile iken bol bol kuran-i kerim dinleyin ve okuyun çok faydasını görürsünüz insaallah
yemeğim var.Biber dolması :)Aynen her ulkeden var neguzel sen nasılsın yemek ne yapacaksın
Yaşa tabi savaşım bende iyim bugün dinlenmeye devam biraz yedim bisiler şükür uzaniom yemek düşüncem sonra canım
Çocuğu emzir din şimdi yemek yicem
Hayırlı geceler canım geldimNirdesiniz kizlar
HsogeldinnnnnHayırlı geceler canım geldim
Anladım canım iş güç çoluk cocuk:)bu aralar biraz meşgulüm pek giremiyorum canım❤ T Tatlianne20
Koca bebegimi benimkide yatti horultusu duyunca bakim dedim :)Hsogeldinnnnn
Bende bebemi yatirdim buralarda dolasiyorum
Koca bebegimi benimkide yatti horultusu duyunca bakim dedim :)
Evet koca bebegi kizdirdi beni gitti yatmaya
Haklisin kizzaman hiç sorma bigun iyiyiz ha guzel gider kavgasiz sorun olmaz dersin iplikten düğüm atılır kendiligin den bisi cikiyor illla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?