- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.641
Fransa sen?Hangi ülkede yasiyorsun cnm? Bende yurtdisindanim da ondan sordum
Ne guzell bi parise gidemedim ya ins bir gunFransa sen?
Ruyamizda kız :)Ne guzell bi parise gidemedim ya ins bir gun
Aleykümselam canım.
Oyle valla insan bazen bunaliyor yemek yerken bile yarina ne yapacam diyorumAminn inşallah canım nasıl gidiyor hayatiniz is güç yemek yapmak sıkıcı mı sürekli düşün düşün
Hahaha evet yaa annemin bi arkadasi menopoza girdim diye korunmadan iliskide bulunmusAyy benm annemde oyle ya 47 yasinda menopoz baslngici var ama arada adette oluyor bazen korkuyorm diye telas yapiyor deli ediyo beni
almanya cnmFransa sen?
ahahahha euro bukadar ucmusken bizimkine artik orayada gidelim diyemiylrum heleki bide cocuk dusunurkenRuyamizda kız :)
Aleykum selam sohbet için çağırdım :) hoşgeldinAleykümselam canım.
Pariste degilim ama gezmeye gitmistim guzel yerler valla ama yasamak icin zor oralar ya gezmeye gidecen ancak:))Ne guzell bi parise gidemedim ya ins bir gun
Inşallah bakalım:)ahahahha euro bukadar ucmusken bizimkine artik orayada gidelim diyemiylrum heleki bide cocuk dusunurkenelbet birgun oda olur ins
Evet evet 1 haftalik turlarla.yetiyorPariste degilim ama gezmeye gitmistim guzel yerler valla ama yasamak icin zor oralar ya gezmeye gidecen ancak:))
Bencede yeterli fazlasi kasiyor insani:)Evet evet 1 haftalik turlarla.yetiyor
Ben onceden çalışıyordum tekstl ev birdi ayırdık şimdi esimle başka yerlerdeyiz memleketi sayilir yakın aileler ankarada ev hanımıyim çocuk bekliyom nasıp olursa normalde hayatim kuran kursi sohbetler teyzelerle geçiyor yasitim yok oleOyle valla insan bazen bunaliyor yemek yerken bile yarina ne yapacam diyorumee zaten cocuklarla ayri curcuna bugunumuze sukur:)
Is icin 2 aylik bi staj donemim oldu (ilk calisma deneyimim olcak)allah izin verirse yazin belli olacak bakalim bide is hayatina atilam bari
Sen neler yapiyosun canim?
Ne guzel masallah canim:)yakinda bebiste gelirse zaten dolu dolu gecer zamanin rabbim bagislasin:)Ben onceden çalışıyordum tekstl ev birdi ayırdık şimdi esimle başka yerlerdeyiz memleketi sayilir yakın aileler ankarada ev hanımıyim çocuk bekliyom nasıp olursa normalde hayatim kuran kursi sohbetler teyzelerle geçiyor yasitim yok ole
Bende yatarak geçiyor arada işleri yapiyom ole yemek falan zaman geciyorNe olsun çocuk, eş, ev isleri, hobi vs uğraşılarla zaman geçiyor.. sen nasılsın ;-)
Aminn sağol canım :)Ne guzel masallah canim:)yakinda bebiste gelirse zaten dolu dolu gecer zamanin rabbim bagislasin:)
Bende yatarak geçiyor arada işleri yapiyom ole yemek falan zaman geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?