- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.681
Heee tek bu olsun ama tek gönderme yıne boşver :)Haklisin kizzama cok sükür kavga etmedik.
Burcin terzioglunu cok sever oyunculugunu falan onunla kizdirdi beni yag cekti gitti yatti haaa bide nisan da istanbulda maca gidicekmis arkadaslarinla onu söylüyor bana osays gideken..dedim unut onu unuttt ya benimle ya hic
Yok göndermem aslinda gidebilir ama simdilik taviz vermiyorum. Benimde uzakta yakin bi arkadasim var oraya giderdim ziyarete..Heee tek bu olsun ama tek gönderme yıne boşver :)
Bana mi dedinYemegini yaptin mı ne ettin
Anladım canım ben napim oglen uyudum bu aralar uyku artti bugün bulanmadi şükür ama korktum bende bundukca bulaniyom bisi olcak diye korkuyom sag salim atlataydim acaba bisimi oldu sole bole dusunuyomYok göndermem aslinda gidebilir ama simdilik taviz vermiyorum. Benimde uzakta yakin bi arkadasim var oraya giderdim ziyarete..
Sen neler yaptin?
3uncu harfliler kizzBana mi dedin
Belki bulantilarin azalmaya basliyordur? Iyi olur öyleyse eger sende rahat edersin biraz. Bugün iyi olmana sevindim bundan sonra hep öyle olAnladım canım ben napim oglen uyudum bu aralar uyku artti bugün bulanmadi şükür ama korktum bende bundukca bulaniyom bisi olcak diye korkuyom sag salim atlataydim acaba bisimi oldu sole bole dusunuyom
3uncu harfliler kizzsen ben başka kimse yok:))
Amin inşallah oledir güzel geçsin yiyemiyordum düşüyor dum artik bizimkilen tartışıyorduk artik ben yiyemeyince pazar kahvaltiya götürdü değişik olur diye ogunden beri sukur inşallahBelki bulantilarin azalmaya basliyordur? Iyi olur öyleyse eger sende rahat edersin biraz. Bugün iyi olmana sevindim bundan sonra hep öyle ol
Allah korusun :)))
Gece gece söylemesene arkadasim
Mantar sote yapmadim bugün kolaya kactimmakarna vadi menüde bide alisverise ciktim
Oo desene bebis disarda yemek istemisAmin inşallah oledir güzel geçsin yiyemiyordum düşüyor dum artik bizimkilen tartışıyorduk artik ben yiyemeyince pazar kahvaltiya götürdü değişik olur diye ogunden beri sukur inşallah
Patates yemegini bende düsünmüstüm ama canim istemediAllah korusun :)))
Bende düzgün bisi yapamiyordum bayadir patates yemegi yapmayinca onu yaptim yogurtlu makarna çorba yaptım:))
Cikartiyordu kokulardan eve geliyordur pazar dedi olur dedim zorda olsa yedim bizimki seni dışarda yedirmek lazım dedi ozaman arada yapmak lazım yaradi:))))Oo desene bebis disarda yemek istemisöyle iyi olacaksan hergün disarda ye belki hava ve manzara degisikligi iyi geliyordur
Iyi geliyor arada bi kacamak yapmak. Degisiklik oluyor degisik insanlar görüyorsun oyalaniyorsun belki de ondan bulantin ön plana cikmiyorCikartiyordu kokulardan eve geliyordur pazar dedi olur dedim zorda olsa yedim bizimki seni dışarda yedirmek lazım dedi ozaman arada yapmak lazım yaradi:))))
Uyaniklardir inşallah :).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?