- 12 Temmuz 2006
- 56.273
- 216.448
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.361
@KaRaMeLiZee @Yorgun SavasciD U R U @Madammor @Esseteacher @Mery_Mery @Pembegomlek @Hannaz @zms rainbow @Ada duru @minnakhatun01 @Never lose your hope @son izci @Saskin baykus @Deli ve Cesur @terelelli34 Mune @Zemo Asiyemmm2121
@Vayneymis @sSultans @Pembe Vosvos @nese-li_hilos @Freyza__ @Ashie @krmckr15 Günaydın kızlar
Hosgeldin boncugumT Tatlianne20 nasilsin canim❤
Aleyküm selam canımSelam canlar
Aleyküm selam canım
Korkuyom canım hastanedeyim kalp atışı için geldim kese gördü bebek goremedi idrara sıks gel dedi korkuom amaNasılsın bakalım
Korkuyom canım hastanedeyim kalp atışı için geldim kese gördü bebek goremedi idrara sıks gel dedi korkuom ama
Inşallah canım inşallahHayırlısı canım umarım iyi şeyler duyarsın
Inşallah canım inşallah
Sen nasılsınİnşallah
Sen nasılsın
Geçmiş olsun canım herkes hasta bende şükür ii haberini aldim canım bebisimHastayım canım
Sen var ya sen:)))))maşallah benim yeğenime canım yeğenim sende bırakma anne yatsın hep tekme at kuzum kurban olurm ona benn:)))Asiyemmm2121 bura topigim beklerim hep canım sohbet etmek icin
Güldürdün beni kız güzel dua ettin ağzına sağlık canim napim icimde kalırdı topik açım dedim bende:))Sen var ya sen:)))))maşallah benim yeğenime canım yeğenim sende bırakma anne yatsın hep tekme at kuzum kurban olurm ona benn:)))
Yaaa öylemi kuzumm:))))Güldürdün beni kız güzel dua ettin ağzına sağlık canim napim icimde kalırdı topik açım dedim bende:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?