- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.321
Bene yasak ama süt yap bana:)kizlar nasilsiniz:) kahve yaptim kahevee gelin hade:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bene yasak ama süt yap bana:)kizlar nasilsiniz:) kahve yaptim kahevee gelin hade:)
markeet sutu var amaa o olurmu?Bene yasak ama süt yap bana:)
kos kos hemeen yapiyorjm nasil olsun:)Valla gelirim.rahatlamaya ihtiyacim.var
Uykum gelmis bende hemen firsati degerlendirdim oan uyudum zor uyuyordum iyi olmana sevindim canım hep bole enerjik olursunmarkeet sutu var amaa o olurmu?
ya bugun az daha iyi gibiyim canim nasil seviniyorum:)
gecee niden kactiniz bakom)
hemmen yapiyorummmm canim oh sohbet de ederiz:))Orta cnammm
valla kac gundur yatalak hastalar gibiydim yaa( oturmak kalkmak ne guzelmis sagligi kaybedince anliyoruz degeriniUykum gelmis bende hemen firsati degerlendirdim oan uyudum zor uyuyordum iyi olmana sevindim canım hep bole enerjik olursun
Aynen öle bende farklı değilim senin gibi hep yatıyorum kalkmıyorum ama kalkayim hamileligimi güzel gecmesini istiyomvalla kac gundur yatalak hastalar gibiydim yaa( oturmak kalkmak ne guzelmis sagligi kaybedince anliyoruz degerini
Ohoh maşallah bende uzaniyom halen tv bakiyomSelaam kızlar dün fazla giremedim randevularım vardı bir sürü yerde ona koşturdum. Napıyorsunuz nasıl gidiyor
Şu an haala yataktayım. Hiç kalkasım yok
Hayırlı cumalr canımDuâ gezicidir. Kalbinden diline, Dilinden semâya, Semâdan Allah’a ulaşır.. Hayırlı Cumâlar
Kalkıp kahvaltı yapmam lazım ama ev çok soğuk hiç canım istemiyorOhoh maşallah bende uzaniyom halen tv bakiyom
Bende bisi yemedim useniyom:)Kalkıp kahvaltı yapmam lazım ama ev çok soğuk hiç canım istemiyor
Ev sahibim çağırdı bisiler hazirlamis komsular çağırıyor bisi yemion diye çay bisiler yiyiozNapıyorsunuz
Sana kilo aldırcaklar:)Ev sahibim çağırdı bisiler hazirlamis komsular çağırıyor bisi yemion diye çay bisiler yiyioz