- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.341
Allah razı olsun hep cağırıyorlar :)Sana kilo aldırcaklar:)
CanımNeredesiniz ya
Selam canlar❤Gunaydın
KaRaMeLiZee ilginc Kiz D U R U Eva Esseteacher @Mery_Mery B Bugunneselibirgun Hannaz zms rainbow @Ada duru minnakhatun01 @Never lose your hope son izci @Saskin baykus @Deli ve Cesur terelelli34 Mune Zemo Asiyemmm2121
@VayneymissSultans @Pembe Vosvos nese-li_hilos Freyza__ Ashie @krmckr15 Günaydın kızlar
Hayırdır niye canım kasik ağrısı miGünaydın..
Karnimda çok ağrı var..
Slmm cnmm anca geldimm dun kizlari eve topladm anca herkes gtti bnde kactim.hemenKaRaMeLiZee ilginc Kiz D U R U Eva Esseteacher @Mery_Mery B Bugunneselibirgun Hannaz zms rainbow @Ada duru minnakhatun01 @Never lose your hope son izci @Saskin baykus @Deli ve Cesur terelelli34 Mune Zemo Asiyemmm2121
@VayneymissSultans @Pembe Vosvos nese-li_hilos Freyza__ Ashie @krmckr15 Günaydın kızlar
Yok canım karnimHayırdır niye canım kasik ağrısı mi
Oh maşallah bende temizliğe başladım sarsar yorgan örtüleri evi temizliycem ferahlik gelsin bir aydan sonra bunaldmmSlmm cnmm anca geldimm dun kizlari eve topladm anca herkes gtti bnde kactim.hemensen nasilsn nasil oldun
Inşallah kötü bisi değildir usutmis olabilirsin canım ayaklarini sıkı giyinYok canım karnim
Hoşgeldin canım temizlik başladım söz napiyonuz kuzmSelam kızlar T Tatlianne20 anca geldm
Bugün iiyim ev işler güçler sen nasıl oldun topladin mi kendiniiyiym canimm sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?