- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #2.381
Ewitttt:) biraz takilayim yatarim hastaneden gelince uyumusum 2 saat uyku yok:)Yaaa öylemi kuzumm:))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ewitttt:) biraz takilayim yatarim hastaneden gelince uyumusum 2 saat uyku yok:)Yaaa öylemi kuzumm:))))
İyi yatma kicikk:))))Ewitttt:) biraz takilayim yatarim hastaneden gelince uyumusum 2 saat uyku yok:)
Yatiyim mi: ) sende uyumuyon uygun mi kacti :)İyi yatma kicikk:))))
Ayyy ne kadar istiyorsun yatmami tmm kicikkk ben yatıyorum ozaman sana inat:))))Yatiyim mi: ) sende uyumuyon uygun mi kacti :)
Yaa hayır öle olsa uyumuycagini bildiğim icin buraya çağırdım sohbet ecceguzz:)))Ayyy ne kadar istiyorsun yatmami tmm kicikkk ben yatıyorum ozaman sana inat:))))
Ayy okadar dedin uykum geldi valla ((Yaa hayır öle olsa uyumuycagini bildiğim icin buraya çağırdım sohbet ecceguzz:)))
Yatalim ozaman ikimizde kuzum olurmuAyy okadar dedin uykum geldi valla ((
Aynen kuzumm yatalım sabah görüşürüz inşallah öpüyorum sizi Allah'a emanet olun:))))muck muckYatalim ozaman ikimizde kuzum olurmu
Bende çok çok öpüyorum hadi hayırlı geceler allaha emanet ol iyi uykular görüşürüz ❤Aynen kuzumm yatalım sabah görüşürüz inşallah öpüyorum sizi Allah'a emanet olun:))))muck muck
Senin tatligin çekiyor diyelim günaydın kuzum bol bol gül: )Iyi diyelim canim.
Sen nasil tatli bir seysin yaaaa
Çok şükür canımGeçmiş olsun canım herkes hasta bende şükür ii haberini aldim canım bebisim
Merhaba canım olsun şükür iyiyim bende ev iş güç sen nasılsın nAsil gidiyor: )T Tatlianne20 merhaba canim bugun firsat bulamadim kusura bakma anca oda saat 3 olmus :) nasilsin ? :)
Günaydın canım :) teşekkür ederimBol sohbet olsun cnm topigin hayırlı olsun etiketledin ama yazamanistim herkese iyi akşamlar
GünaydınnnnnKimseee varmiiiii
Gunaydnn canmm nasilsinnn bebis nasilllGünaydınnnnn
Şükür canım bugün ıyiym uzaniyom kalkip çamaşır atacam makineye evi topluycam sen napiyonGunaydnn canmm nasilsinnn bebis nasilll