- 17 Ağustos 2013
- 16.949
- 4.096
- 448
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #2.261
Cok sinir bozucu dimii
Ben kadimi aldirdigim zaman hemen inceliyor mesela diyor burda bi tüy unutmus almaya
ben de sari boyuyorum:)
k... cok acik dogal sari aliyorum evde boyuyorum tatli karamel renginde oluyo:)))
Ben kücükken anneannem kina yakardi sacima kizil kizil gezerdim etrafta. 15-16 yaslarimda tekrsr kina yakiyim dedim bi yaktim adet oldum soka girdim arkadaslsmar inanmicaksiniz ama resmen kan yerine kina geliyordu ondan sonra bidaha dokunmadimsevindimmm:))
ben geceden yaglayip boneyle 1-2 saat bekletip yikayinca sabah saclarimi görünce cokk sevinirdim acayip canlaniyo:)
kina yapsan nasil olur cok mu kiziil olur o da
Haha ayy evet cok canli insanin morali düzeliyor hemensu emijiyi koyuyonya müzik çalsa da oynasam diyorum:))))
capcanli hem dee
nasil yani adetle kinayi ablamadim:/Ben kücükken anneannem kina yakardi sacima kizil kizil gezerdim etrafta. 15-16 yaslarimda tekrsr kina yakiyim dedim bi yaktim adet oldum soka girdim arkadaslsmar inanmicaksiniz ama resmen kan yerine kina geliyordu ondan sonra bidaha dokunmadim
Haha ayy evet cok canli insanin morali düzeliyor hemen
Insallah olur bu yaz belki sıkıntı cekersin gelecek yaz bilirsin neyin iyi gelip gelmedigini kyiafet olsrakBi de ben normalde boğazlı kazak bile giymem boynumun terlemesindn nefret ederm inşallah kolaylıgını verir
bogazli giymezsin cesit cesit sallar esarplar varEkimde canım daha hiç yazın kapalı gezmedim. Tek sıkıntım boynumun kapalı durması afakanlar basıyo onun dışında sorun yok
Aynen incecik şallar kıyafetler bulmam gerkInsallah olur bu yaz belki sıkıntı cekersin gelecek yaz bilirsin neyin iyi gelip gelmedigini kyiafet olsrak
Evet sacima kina yakinca adetim kina olarak geliyor resmen koyu yesilnasil yani adetle kinayi ablamadim:/
altina da koy bi roman havasi oynayak:))
Daha öğrencem bakalım:)bogazli giymezsin cesit cesit sallar esarplar var
arkadasim kisa kollu gomlek giyince icine badi yerine kolluk takiyor terleememek icin oyle alternatifleri de var arastir bakk
boyle bakAynen incecik şallar kıyafetler bulmam gerk
allah allah cok enterean ama doktoeea gittinmi bnun icinEvet sacima kina yakinca adetim kina olarak geliyor resmen koyu yesil
boyle bak
bilyosundir belki
Yok gitmedim anneme söyledim o da anlam veremedi. Bikac ay sürdü diplerim cikana kadar ..allah allah cok enterean ama doktoeea gittinmi bnun icin
Yok gitmedim anneme söyledim o da anlam veremedi. Bikac ay sürdü diplerim cikana kadar ..
ben acigim amaa bi kot bi tsort cikamiyorum ollaki uzun bi sey giyecegim ustuneBiliyorum canım ama ben tek parça ince şeyleri tercih ederim sanırım yazlık şeyler
belki alerjin vardir y da baska bisey gideydin keskeYok gitmedim anneme söyledim o da anlam veremedi. Bikac ay sürdü diplerim cikana kadar ..
ben acigim amaa bi kot bi tsort cikamiyorum ollaki uzun bi sey giyecegim ustune
bulursun cokk cesit var
Cicekler bana müsade gözümden uyku akiyor
Soze iyi sohbetler ve iyi gecelerkendinize iyi bakin
Alerjim yok dedigim gibi kücükken de cok yakardi anneannem sacima kina.. ne bileyim gitmedim gerek duymadimbelki alerjin vardir y da baska bisey gideydin keske
kac yasindaisn sen zarif?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?