- 5 Nisan 2016
- 10
- 14
- 40
-
- Konu Sahibi demirbakircinko
Bacım işe yararsa söyle bizde yiyelimMerhaba kızlar
Annem evlendiğinde 75 benden sütyen kullanıyormuş sonra çok sık grip olduğu için doktor ona hafize sultan macunu vermiş 1 ay sabah-akşam kullanmış. Sonrasında göğüsleri gitgide büyümeye başlamış ve 90 beden olmuş. Tabi bunu baha daha yeni söylüyor (38 yaşındayım)
Bende dün gittim aldım ve yemeye başladım evet tadı iğrenç ama sabah akşam birer tatlı kaşığı yiyip deneyimlerimi paylaşacağım.
Takipte kalınnn
valla 12 ocakta başladım sabah akşam bir tatlı kaşığı kusarak yiyorumBacım işe yararsa söyle bizde yiyelim
Ah biz kadınlarr… güzellik için ne olsa yiyip içicezvalla 12 ocakta başladım sabah akşam bir tatlı kaşığı kusarak yiyorumazimle devam ediyorum mutlaka yazacağım.
evet ya ne olacak bizim bu halimizAh biz kadınlarr… güzellik için ne olsa yiyip içicez
Ya başka seyler yiyin demesinler de yeterevet ya ne olacak bizim bu halimiz
ahahahha çok güldüm alemsin yaaKız ya başka yer büyürse? Burnun mesela
Bence göğüs büyütmenin doğal bi yolu yok. Östrojen hormonuyla bi tık büyüse bile tekrar eski haline gelme olasılığı var. Annenin nasıl olmuş hayretle okudumyine hüsrannnn yok anacım olmadı boşuna yedim çirkin şeyi çok üzgünüm
evet gerçekten öyleymiş ama bende anlamadım gözümle görmesem inanmazdımBence göğüs büyütmenin doğal bi yolu yok. Östrojen hormonuyla bi tık büyüse bile tekrar eski haline gelme olasılığı var. Annenin nasıl olmuş hayretle okudum
Acaba anneniz 18 li yaşlardamıydı ki o zamanlarevet gerçekten öyleymiş ama bende anlamadım gözümle görmesem inanmazdım