ehehhe kesinlikle kısmet olursa katılıcam çok heves ettim...
hemen paylaşıyorum gerçi topiğimdeki arkadaşlarım içinde paylaştım ama sizlerede göstermek istedim:))
Eki Görüntüle 589889 Eki Görüntüle 589890 Eki Görüntüle 589891 Eki Görüntüle 589892 Eki Görüntüle 589893 Eki Görüntüle 589894 Eki Görüntüle 589895 Eki Görüntüle 589896 Eki Görüntüle 589897
Çok güzel görünüyor cnm kurabiyelerde, hediyelerde. Eline sağlıkk
teşekkür ederim canım çok sağol:)
hepsini kırmızı bir file ile toparlayıp süslicem öyle koliye koyucam,inşlh beğenir:)
elossa cok guzel gorunuyorlar ama bana gonderdıklerın kadar degıl
fulyaaaaa canım gözün aydın hediyelerin çoooookkkk güzelllllllll
cicim kesene bereket
fulya seninde gozun aydin gule gule kullan
ciciiiiiiiiimm eline kesene bereket
teşekkür ederim canım çok sağol:)
hepsini kırmızı bir file ile toparlayıp süslicem öyle koliye koyucam,inşlh beğenir:)
canım senmisin benim katilim çünkü katılım mesaj attı bugun bana cumartesı evde ol dedı süper hediyelerım geliyorrr
Kızlar merhaba
Hediyelerim geldiAçtım ve hepsi çok özenli çok güzel paketlenmiş herşeyden önemlisi düşünülmek değer verilmesi bile süper çok mutlu oldum.
Hediyeleri şu an paylaşamıyorum iş yerinde çok fazla yoğunluk var ama en kısa sürede paylaşcam kızlar
birrrrr çok teşekkür ederim canım çok öpüyorum ellerine , emeğine sağlık
sekreter aradıııııııı kargommmm gelmişşşşşşşşşşşşşşş hemen gidip alıyorummm
canım hediyelerin gerçekten çok güzel ve zevkli
güle güle kullan
cici ninde kesesine bereket ellerine sağlık çok güzel şeyler almış cidden
senin hediyelerin gelmedi mi daha
misafirlerini ağırladın mı canım
kızlaaar bu arada kurbanıma ulaşmış benim hediyelerimde
şimdi resimleri yüklemesini bekliycezzzz
hala mı yükleniyor ya
hadi yüklen artık
vauwwwww
kim kim kim
sana degıl canım ya benım kargo hala yükleniyor diye gösteriyor daanlamasdım canım ne demek istedin
:106::106::106::106::106::106::106::105::105::105::105:olmazzzzz söylemem canım kurbanım resimleri ne vakit yüklerse o vakit öğrenirsiniz