• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haydi bismillah :) bakalım olacakmı

özel msj yazacaktim arkadasim sana olmadi burdan yaziyorum cvplarsan sevinirim canim
yatak örtunu merak ettim nerden aldin ve tabiki fiyati ne kader

canım Konyada bir çeyiz mağzasından aldım.Tam hatırlamıyorum ama fiyatı 340 falandı sanırım.Bide ütü yü o kadar eşyanın arasında bulamadığımız için az kırışmış haldeydi.Ev şehir dışında olduğu için Vaktimiz de yoktu.

eviniz çok güzel güle güle oturun..
ama mutfak resimleri tam yok sanırım sadec detaylarımı cektın yoksa varda ben mı göremedim??

Çok hoş, güzel bir eviniz var.
Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin canım.
Özellikle pembiş odana bayıldım :asigim:
Rica etsem mutfağının daha detaylı çekilmiş fotoğraflarını koyabilir misin?
Evin çok şık, mutfağın da eminim öyledir, merak ettim açıkçası.

evin çok cici güle güle oturun
salon ve oturma odasının renk uyumu çok güzl olmuş

Çok hoş, güzel bir eviniz var.
Allah ağız tadı ile oturmayı nasip etsin canım.
Özellikle pembiş odana bayıldım :asigim:
Rica etsem mutfağının daha detaylı çekilmiş fotoğraflarını koyabilir misin?
Evin çok şık, mutfağın da eminim öyledir, merak ettim açıkçası.

teşekkür ederim canım.Mutfağında resimlerini çektim ama yüklerken hep hata verdi dar biraz mutfağım tekrar çekiyimde yüklüyümde canım.

teşekkür ederim canım.Mutfağında resimlerini çektim ama yüklerken hep hata verdi dar biraz mutfağım tekrar çekiyimde yüklüyümde canım.

Tamam tatlım, bekliyorum a.s.

çok teşekkür ederim canım.Renk uyumu güzelde oturma odasındaki halıyı koyu renk almak lazımmış.Çok çabuk leke oluyor.Hele misafir geldiği zaman.Elimden fırça düşmüyor walla

Evet, oturma odası halısı kesinlikle koyu renk olmalı. Bizim halımız da yer yer krem renkte ve kirlenince kötü duruyor gerçekten.

iyi günlerde oturun

Son düzenleme:
eviniz çok güzel güle güle oturun..
ama mutfak resimleri tam yok sanırım sadec detaylarımı cektın yoksa varda ben mı göremedim??

güle güle oturun canım herşey güzel olmuş:)

evin çok güzel ve gerçekten herşey çok uyumlu. hele o banyo ve lavabodaki paspaslara bittim

çok teşekkür ederim canım banyodaki paspas benm uydurmam wc deki annemin el emeği.

evin çok güzel canım iyi günlerde otur.
banyo paspasına bayıldım.
el işimi acaba?

Back
X