Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları haydi bebeklerimize seslenelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

opuyorumnanaktanaşkım aşkkuşum canım kızım 8 ayın kutlu olsun ALLAH sana uzun sağlıklı çok çok güzel bir ömür versin canım yavrum içimden geçen sevgiyi kelimelere dökemiyorum ben seni çok seviyorumopuyorumnanaktan

Vücut,akan bir sudur,
Adem,bir umman,kizim.
Hayatin asli budur,
Gayrisi yalan,kizim.

Madem ki bir irmaksin,
Çaglayip akacaksin,
Niçin derdiyle yaksin,
Seni bu devran,kizim.

Gönlünü sal sevince,
Düsünme fazla ince.
Oku,vakti gelince,
Bahtina meydan,kizim.

Ömründe dört fasil var,
Üçü kis,biri bahar.
Çalis ki görmesin kar
Sendeki nisan,kizim.

Gül mateme uzaktan,
Ne çikar aglamaktan?
Sen ayrilma safaktan,
Geceler zindan,kizim.

Nes'eli ol,nes'eli,
Varsin desinler deli!
Eglenmeli,gülmeli
Her gün,her zaman,kizim.

Gençlik tutulmaz elle,
Geçirme bos emelle.
Sen bunu böyle belle,
Güzel kizim,can kizim.

Faruk Nafiz Çamlibel

kso çok güzel yazmıssın kız analarına gitsin :)))

meleğimmm,melisimm bal böceğimm bugün tam 8 ayın geride kaldı ...
Dün gibi kulaklarımda çınlıyor ameliyat odasındaki ilk sesin...
Canımmmmm,seni veren rabbime çokkk şükürler olsunnnn
8 ayın kutlu ve uğurlu olsunnn bebeğimmmm
seni ve abini çok ama çok seviyorummmm

canım oğlum evimizin neşesi;
8 ayı geride bıraktığımız şu günde seni çok seviyorum hayat boyu sağlıklı, mutlu ve birlikte olmak dileğiyle.......

bal kızım petek kızım nazlı mı nazlı şirin kızım ALLAH'ıma binlerce şükürler olsun ki seni bana verdiği için seni çok seviyorum şirin kızım:asigim:

ağlamana kıyamam cankızım canım kızım :asigim: anne seni çoookkk seviyor sen hep gül mutlu ol melek kızım:asigim: hayatım yaşam pınarım cansuyumsun :asigim:

güzel bebeğim annesinin meleği ne kadar çok seviyorum ben hiç kimseye bakarken içim böyle sevgiden titremedi sen herkezin sevgisini alaşa ettin:))) hep gül benim melek yüzlüm

:asigim:canım kızım

hayatta ne değerlerim vardı bilemezsin umutlarım hayallerim başarılarım başardıklarım bazen derlerken duyunca işte işte beeennn diye gurur ve belkide şımardıgım anlarım herşeyi tatdım acaba çokmu hırslıyım dediğim zamanlarım çok oldu herkezi çok seviyorum derdim kalbim nede büyükmüş sevgi dolu işte 30 yıla bunları sıgdırmıştım kendimce aşmıştım birşeyleri

sonra sen geldin ALLAH'ım bana anneliği layık görmüştü çünkü sen meleksin benim küçük bebeğimsin ve hep öyle kalacaksın sen bir güldünmü içim aşkla doluyor tarifi yok bunun agladın an ise içim lime lime dökülüyor sanki sen benim hayatımsın yaşam kaynagım canım kızımsın sen hep mutlu ol canım yavrum:Saruboceq:

ahh be güzel kızımmm nazlı prensesimmm bu diş sorunu abinde olduğu gibi sende de pek geç oldu maalesefff
biliyorum sıkıntını ama yinede yüzündeki gülümsemen hiç azalmadııı
meleğimmm hadi bekliyoruzz ilk incini göster artık anneyeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…