• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları haydi bebeklerimize seslenelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi kSo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kSo

Ziyaretçi
arkadaşlar hepimizin yavrusuna hergün söylediği özel şeyler vardır istedimki bu hisleri paylaşalım
yani ben şuanda aklımdan kızım için geçenleri sanki ona söyler gibi yazıyorum
nekadar masumsun uyurken bukadarmı saf ve güzel olur bir insan sen meleğimsinarkadaşlar bunun gibi bu başlık altında yavrularımızla konuşur gibi olalım taki onlar tatlı tatlı bize cevap verene kadar ALLAH'ım o günleride nasip etsin dilerim hepimize

annecin ve babacın seni cok seviyor evimizin neşesi oglum

kuzum hayatımın aşkı bi tanecik yavrum mercimeğim herşeyim varlığım yaşama sebebim bende babanda seni çok seviyoruz..

atom karıncam canım aşkım seni çok seviyorum anneannesinin mutlu bebeği

Aşk meleğim benim.Annesiyle babasının aşk meleği benim kızım.
Minik kurbağam.
Zıp zıp tavşanım.
Uğur böcüğüm.
Bi tanem,aşkım.
daha da var ama.......:))

hayatımın anlamı biricik güzeller güzeli kızım iyiki benimsin iyiki yanımdasın seni çok seviyorum meleğim

benim meleğim mis kokulum yerim seni annesinin kuzusu banyosunuda ne akıllı yaparmış annesini üzmezmiş

oğlum oğlum sarı oğlum
gözleri mavi boncuk oğlum
annesinin neşesi
babasının paşası oğlum
gül annende gülsün, konuş dünya duysun

küçük kuzum minik erkekeim yakışıklı prensim kurban olurum seni yaradana bana seni aratmadan gönderene iyiki geldin annem sen geldin de evim şenlendi melek oğlum seni seviom seni seviom sende bni babanı bizi hp çok sevvvv :)

minik kuşum,pamuk kızım,biricik yavrum benim,annesinin gülü herşeyim,sivri götlü kızım.

edoşş çok güldürdün beni.

can kızım canım kızım ALLAH'ıma binlerce şükür seni verdiği için

hep hayalini kurardım
bir bebeğim olacak , benim bebeğim olacak canımın yarısı olacak
ve hayalim gerçek oldu
sen geldin gözümün nuru oğlum
en güzel hayalim gerçek oldu senin varlığınla hayat buldu
hayatımın anlamı oğlum
canımın yarısı değil herşeyim yaşama sevincim canım oğlum
iyiki geldin anneciğim
Allaha ne kadar şükretsem azdır
gözbebeğim seni çoook seviyoruz

Son düzenleme:
canlarım
meleklerim
prenseslerim
ikitanelerim
Dünyanın en tatlı iki kızı
baldanda tatlı kızlarım benim
sizi çok seviyoruz
annelerinin babalarının prensesleri
yerim sizi yavrularım benim

sağol kızım bana dünyanın en güzel duygusunu yaşatıyorsun her anımdasın sen hayatımsın:asigim:

canımdan cansın benim..
hala inanamıyorum yanımda,kollarımda olduğuna..
minik fındığım benim.
öyle hassassın ki..
dokunmaya kıyamıyorum.
gülüşüne doyamıyorum.
ağlamana dayanamıyorum.

Allahım benim ömrümden alsın sana versin inş..

canımdan cansın benim..
hala inanamıyorum yanımda,kollarımda olduğuna..
minik fındığım benim.
öyle hassassın ki..
dokunmaya kıyamıyorum.
gülüşüne doyamıyorum.
ağlamana dayanamıyorum.

Allahım benim ömrümden alsın sana versin inş..

canım son cümleni bende kızıma günde kaç kere söylüyorum anne olmak harika bir okadarda zor insanın aklı çıkıyor yavrusuna bişey olacak diye

benim tatlı gazman oğlum :roflol:
uyu hadi anneciğim yoruldum oyun oynamaktan
hadi sen uyu:asigim: bende yemek yapayım yoksa akşam peynir ekmeğe talim

benimkiler hiç kucaktan inmek istemiyorlar, biçok işimi bebek kucağımda yapıyorum ve
akşama kadar ben konuşayım onlar dinlesin istiyorlar,
bende ne konuşayım kucağımda bebek yaptığım herşeyi anlatıyorum onlara, yemek yapıyorsam yemeği tarif ediyorum, mama yapıyorsam onu tarif ediyorum, bilgisayardaysam onu anlatıyorum vs.....akşamları ninniler uyduruyorum bazen eşimle konuşurken bile ninni söylüyormuşum gibi nağmeli konuşuyoruz-tatlicadiarzu-

yavrum kuzum ciğerimin köşesi nefesim soluğum bütün varlığım herşeyden önde tuttuğum..yarın aşı günün anneciğim üzüntüden düşünmekten başım ağırıyor ..yarın sana gelecek acı bana gelsin yavrum..Allahım oğlumun canı yanmasın ateşi çıkmasın ona gelecek bana gelsin ..kuzum belki aşıdan sonra kızgın kızgın bakacaksın yüzüme ama senin iyiliğin için meleğim..korkma olurmu çok ağlayıpta anacığının yüreğini dağlama annem yarın elini tutucam ağladığında acıdığında.. hep yanında olucam ..ölene kadar o güzel o minik ellerini hiç bırakmayacağım..tıpkı sen uyuyana kadar elini hiç bırakmadığım gibi..

gözündeki tek damla yaşa kıyamam içim acıyor ağrın sızın benim olsun sen rahat ol canım kızım geçicek dayan benim tatlı kızım

Back