Saç Kesim Şekilleri haydi arkadaslar gece saclarınıza nasıl sekıl verıp yatıyosunuz

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

sevvim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
172
0
96
36
Çanakkale
arkadaslarım ben gece saclarımı tepeden toplayıpta yatıyorum toplamazsam sabah kalktıgımda kendımı tanıyamıyorum kabarmış bı sekılde oluyo benı gıbı olan varmı ve sızler nasıl yatıyosunuz:sm_confused:

Aynen ben işte...
Ben darmadağin olan saçlarimi tepeden toplar hopppp yatağaa

ben saçlarımı açıp hafif nemli yatıyorum yıkayıp da
çünkü öyle olunca sabah kalktıgımda dalgalı bi şekli oluyo bayılıyorum a.s.

Son düzenleme:
yatarken saçıma toka takamam kesinlikle
öyle dağınık kalıyor sabah kalktığımda biraz havaya kalkmış oluyorlar ama
eşim kalkmadan düzeltiyorum saçlarımıı

valla hiç bir şey yapmıyorum öncelikle saçımdaki bütün toka vb. şeyleri çıkarıyorum. saçımda bir şey varken uyuyamam. sonra yastığa yavaşça yatıyorum. yatış o yatış. sabahta elimle düzeltiyorum o kadar. zaten kendiliğinden dalgalı elimle düzeltince iyice güzelleşiyor.

Asla yatarken saçımı toplamam çok rahatsız oluyorum toplayınca süprizzzzz
o yüzden gündüz nasılsa işte hiçbişey yapmadan yatıyorum sabah yıkamak zorunda kalıyorum dalgalı olduğu için mirmirmirmir

Canım ya benim önceleri çok komikti. yazıyımda gülün... Fön çektirdiğim zamanlar başıma tülbent falan sarıp yatıyordum bozulmasın diye. Eşimde hah silifke folklör ekibi geldi diye dalga geçiyodu benimle. Artık bişey yapmıyorum. Tokayla da uyuyamam. Kalkınca düzeltiyorum

kızlar benim saçlar ince telli omuz hizamda. ben yıkayıp fönle kurutup yatsam bile sabah kalktığımda kafaya yapışmış saçlarla uyanıyorum tekrar düzelt müzelt fönle uğraşıyorum hacim için.yokmu bi çaresi bunun ya bıktım sabah sabah fönle uğraşmaktan

bende aynen toplayıpp yatıyorum benimkiside japonum gelmiş der
Ya kızlar flim ve dizilerde tarayıp güzelce şekil verip öyle yatıyorlar bana hiç inandırıcı gelmiyor
sizce

*Bende dağınık yatanlardanım,başımda tokayla uyuyamam.!
yatakta fazla kıpraşmadığım için çok sorun olmuyor zaten.:)
sabah eşimden önce uyanıyorum,hemen toplarım tammaaaamm.....

Ya kızlar flim ve dizilerde tarayıp güzelce şekil verip öyle yatıyorlar bana hiç inandırıcı gelmiyor
sizce

Tabiki bencede hiç inandırıcı değil. Saçları bozulmaz, rujları da çıkmaz onların...CADIARZU

kafama nasıl eserse öyle yatıyorum..
ama tel toka vs gibi ince tokalar varsa çıkarmadan edemem başımı ağrıtıyor..kaydirigubbakcemile
örülü yatmak en güzeli sabah uyanınca cok güzel dalgası oluyor..sengözlerimebaksanab

arkadaşlar eger dalgalı saç istiyorsanız gece banyo yapın öle yatın dagınık ama toplamadan sabah müthiş oluyo:):)

sizce

evtt ben de anlamıyorum
gece yatarken saçlarını tarayıp da yatıyolar bazenkaydirigubbakcemile3
sabah kalkınca yine dagılır ki taramanın manası neCADIARZU
hem ben saçlarımı taradıgımda kabarıyo kii o yüzden her gün taramamlülülülülülü

Tarayıp yatıyorum ben. Saçlaraına iyi davranmazsan bissürü uğraşırsın işte yağ mağ şu otu bu otu...

bende açık bırakıyorum.asla toplamam. serbest olmalı saçlarım. toka falan olursa, çok rahatsız olurum.

bende nedense saçımı geriye doğru atar da yatarım saçımın üstüne yatamam yani, ama toplamam da salınık bırakırım.

bende yazın toplarım lastikl tokayla.pişirir gece çünkü öyle yatamıyorum.şimdi salıyorum kıvırcık zaten toplasamda toplamasamda kabarıyor.ama sacım daha uzunken gece kuru veya nemli sacıma 7/24 sürer toplar öyle yatardım.sabah saldıgımda çok güzel olurdu.ama onlarıda sürekli kullanınca bagışıklık yapıyor saça ve fayda etmemeye başlıyor.yani ben ne yaparsam yapayım sıkı sıkı toplayıp bile yatsam saldıgımda kabarıyor malesef.çok kısa süre şekli kalıyor sonra booonuuusss.birde arkadaslar sakın gece yatarken ıslak yada nemli sacla yatmayın.ben 5-6 yıldır bunun ceremesini çekiyorum.boyun fıtıgı atlattım.ve hep tutuluyorum.mesela bugün.işyerinde zor durdum.asla ıslak sacla yatmayın şekillensin diye...kuru sacınıza birşeyler sürüp toplayıp yatabilirsiniz.ben bazen öyle yapıyorum fazla kabarmıyor.

saçlarımla uğraşamıyorum yatarken..
bazen toplarım bazen salık yatarım..
bilemedim şimdi..

benimde uzun saçlar ama asla toplayıp yatamam toka falan rahatsız eder beni arada bi uyurken boğazıma dolanıyo saçlar ama napayım kestirmeyede kıyamıyorum hoş bebeğimiz gelince onlarla uğraşacak pek vaktim kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…