Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslında başlığın yeri burası değil,ama cinsellik sayfasına giremiyorum. evet ,merak ediyorum orgazm sorunu yaşayan bayanlardan haydar dümene tedavi için giden var mı .?gerçekten işe yarıyor mu diye
valala sna adogrusunu söleyımmı o adam hıc bır tedavıyı duzeltemez aban gore cok kısıdende duydum dedıklerı sey para yıor devamı gelmıor ayırca hepımızde olan bır sorun ben tedavılık gormuorum bu sorunuda
valala sna adogrusunu söleyımmı o adam hıc bır tedavıyı duzeltemez aban gore cok kısıdende duydum dedıklerı sey para yıor devamı gelmıor ayırca hepımızde olan bır sorun ben tedavılık gormuorum bu sorunuda
katılıyorum bence insanların sorunlarıyla kafa buluyor olabilir çünkü nette okuyoruz yani yorumlarını normal bir doktor böle saçma konuşmuo ama o evladım şöle yap böle yap falan ben onu doktor olarak bile görmüorum
geçen sene o adam hakkında bir sürü laf çıktı duymadınız mı?insanların parasını alırmış ve fazla tedavi de etmezmiş.eğer öyle bir düşünceniz varsa bence gitmeyin ama siz bilirsiniz
tek bildiğim bi çok araştırma programına çıkan çaresiz psikolojisi bozulmuş çiftler.... hiç faydası olmadığı gibi insanları hem parasından hemde sağlığından etmiş...