hayatta amacım var.. güzel bir ünide okuyorum.. fakat sorun da bu ben ilerideki güzel gnleri görmek istediğimden emin değilimHayatta herhangi bir amacınız yok belli ki halbuki ne güzel yaşlardasın kardeşim
Okul iş filan neler yaparsın
teşekkürler cevap için. atlatacağımı düşünüyorum başka çarem yok.. yoksa ölmeyi düşünmeye başlıyorum istemsizceHayat anormal büyük sürprizlerle dolu. Muhtemelen annen yaşındayım ve milyon tane tecrübem var bu konularda. O yaşlarda ben de senin gibiydim. Spesifik bir neden söylemeyeceğim ama zamanla geçti gitti o ruh halim.
Acılara karşı aşırı üzüntü göstermemen bence kötü değil. Realist biri olduğunu düşünüyorum.
Hayatına renk katmak, tamamen senin büyük keyif alacağın bir konuya odaklanmakla mümkün olur. Arkadaşların belki sana hitap etmiyor. Geleceği de düşünme bence çünkü asla düşündüğün şeyleri yaşamıyorsun.
Tüm bunlar gençlik buhranı da olabilir ve geçecektir krdesmhayatta amacım var.. güzel bir ünide okuyorum.. fakat sorun da bu ben ilerideki güzel gnleri görmek istediğimden emin değilim
Senin yaşlarında hep toto cutugno dinleyip ağlardım ve ölmek isterdim. Şimdi gülümseyerek hatırlıyorum. İlerleyen yaşlarda öyle büyük sorumluluklar biniyor ki sırtına şimdi yazık diyorum, keşke o en çıtır yaşlarımı o şekilde geçirmeseydim. Ancak o süreçten geçiliyor illaki. Hayat Ne kadar güzel biliyor musun? İnşallah yakın zamanda sen de bileceksinteşekkürler cevap için. atlatacağımı düşünüyorum başka çarem yok.. yoksa ölmeyi düşünmeye başlıyorum istemsizce
Ayni gamszliktan bana da litfen sikayt edilck bsie mi herseyi takip napacan okuluna yoluna bakman en iyisi yaşlanmassinherkese iyi geceler.. ben 22 yaşındayım fakat hayattan hiçbir zevk almıyorum. Bu durum yaklaşık 4 aydır var. Dışarı çıksam mutlu değilim arkadaşlarımla ailemle mutlu değilim. Bazen ölmek istiyorum hayat çok sıradan çünkü. Benim için her şey aynı. Kimseye karşı hiçbir şey hissedemiyorum. İnsanları üzen şeyler beni üzmüyor mesela ama mutlu da değilim.Örneğin 2 senelik sevgilimden ayrıldım ama üzülmedim. Arkadaşlarımla küstüm üzülmedim bile. Yani hayatımı yaşayıp bitireceğim ve neden üzüleyim ki diye düşünüyorum.Sağlıklı düşünemiyorum.Ne üzüntü ne mutluluk var sadece stabil hissediyorum.Hissizim. Bu öyle kötü bir durum ki annem bile beni anlamıyor. Faturaları mı ödeyemedin sanki neyin var diyor. Halbuki ölmek istiyorum yaşamak istemiyorum çünkü her şeyden yoruldum. Konuşmak bile sıkıcı. Psikiyatriye gidiyorum ilaç kullanıyorum ama geçmiyor. Sadece derdimi paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?