Hayattan soğudum ve kendimi çok yalnız hissediyorum Lütfen yardım edin

trixi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
14
1
18
Ben 18 yaşındayım ve geceleri hiç uyuyamıyorum hele ağlamadan hiç uyuyamıyorum, gece de ağlıyormuşum bir kaç kere annem denk geldi çoğu zaman yastığımın gözlerimin olduğu kısım da ıslak oluyor.

Bu günle beraber tam bir sene oldu görüşmeyeli, tabi ara sıra denk gelmem dışında =( Eskiden onunla konuşmadan uyumazdım ama şöyle bir şey var biz sevgili gibiydik onunla neden konuştun, meleğim telefonunu neden geç açtın falan derdi, resimlerime bakar bakar çok güzel çıkmışsın derdi bende teşekkür ederim ama nesi güzel derdim oda neden sadece benim güzelimsin belki sadece benim ama derdi, sarılır elimi tutardı ama adı yoktu sonra birden araya mesafeler girdi özledim hani senide tarzı mesajlar atardı ama bir türlü görüşemezdik sonra mesajlar azalmaya başladı derken kesildi, 1 ay boyunca evden çıkmadım zaten açık lisede okuduğumdan okulum falanda yoktu 1 ay boyunca kimseyle konuşmadım hiç bir şey yapmadım ağlamak dışında bir tek bakkala gidiyordum torba torba çikolata alıyordum. Sonra bir gün aradı böyle böyle böbrekle ilgili bir tam ameliyat sayılmaz ama ameliyat gibiydi falan arayamadım, sesini duymak bile o kadar mükemmeldi ki sesini kafama kazımak istiyordum.

Derken yine günler geçti aylar geçti telefon yok mesaj yok hiç bir şekilde iletişim yok sadece bir kere yolda gördüm onu uzaktan o beni görmedi ağlaya ağlaya eve gittim ve 1 hafta boyunca sürekli ağladım ama tüm bunlardan ailemden herhangi birinin haberi yok ve bunları konuşabileceğim pek arkadaşımda yok hatta neredeyse hiç yok.

Neyse baya kafa yordum =) Günde sadece 4 saat uyuyabiliyorum oda sabah 7 den 8 den sonra anca gece uykusu hiç yok ayrıca gereksiz yere çarpıntılarım, kulak çınlamalarım ve baş dönmelerim oluyor. Bazen kafamda şalter atıyor gibi olur bir çatırtı duyuluyor hani fişi prize takarken olur ya bazen aynen öyle oluyor ve kafamın tepe noktası ısınıyor. Çok fazla uykum var ama uyuyamıyor ağlamaktan mideme kramplar geliyor ve ağlamamı durduramıyorum. En ufak bir şeyde çarpıntı tutuyor. Ondan önce böyle şeyler olmazdı.

Aklımdan çıkmıyor, aklım çıkıyor ama o çıkmıyor. Lütfen yardım edin delirmek üzereyim hele en son gördüğüm şey beni yerle bir etti üzerinde 3 ay geçti başka bir kızı öperken görmemin üstünden ve hala toparlanamadım. Bunları yazmak bile benim için çok zor böyle bir adam için üzülmekte koyuyor ama elimde değil. Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın ve yardım ederseniz çok sevinirim benimle konuşmanız bile bir şeydir, şu sıralar konuşabileceğim hemen hemen kimse yok, o da yok, sanki bende yok oluyorum. Çok yoruldum. Benim tek sorunum bu sevgi değil benim erkeklerden yana hiç şansım yok annemle babam ayrı ve babam baya sorumsuz doğum günümü bile unuttu doğru düzgün arayıp sormuyor onuda çok özledim babamı da

Upuzun lafın kısası kendime hakim olma yetim azalıyor kontrolümü kaybediyorum beynim dönüyor hayattan soğuyorum ve kendimi çok yalnız hissediyorum çok yorgunum bazen ölmeyi düşündüğüm bile oluyor ama bana ne engel oluyor bilmiyorum. Lütfen yardım edin, içimde ki derin sızıyı nasıl atarım bilemiyorum ve şu an iç dünyam biraz karanlık ve bu beni korkutuyor :'(

Canim benim allahim öncelikle sabir versin ask acisi cok zor.gercekten bu kadar üzülmen benide üzdü.ama sana bisey diyeyimmi emin ol senin icin hayirliysa zaten o bulur yine seni ama hayirli degilse rabbim baska birini cikartir karsina.evet suan belki ne desem bos gelcek sana.ve aglamaktan cok dua et aglama diyemiyorum agla ama dua ederek agla ve bisey olursa yaz buraya elimden gelen destegi veririm ve senin icin dua edecegim söz

Çok teşekkür ederim inan buraya yazman bile bir nebze içimi rahatlattı çünkü bunları anlatabileceğim konuşabileceğim bir burası var =) gerçekten çok teşekkür ederim Hayırlısıysa ileri hayırsızsa beri derdi eskiden anneannem, bende ki ağlamak her zaman oluyor durduk yere oluyor en çokta dua ederken oluyor.dua etmeden uyuyamam ben =) yıkılan hayaller bir cam kırığı gibi her gün her gün sağlanıyor sanki karnıma filmlerde değilde gerçek hayatta iki sevgili görmeye dayanamıyorum. Allah düşmanımın başına vermesin. Dedim ya aklımdan çıkmıyor, aklım çıkıyor ama o çıkmıyor. Her an şuan bu satırları yazarken bile yüzü gözümün önünde ama Allah derdi verdiyse elbet bir gün devasını da verir diye düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim =)

Ne demek canim benim biraz olsun rahatlatabildiysem ne mutlu bana :) annanenin sözü cok güzel hosuma gitti senin de hosuna gitsin ve her üzüldügünde o sözü aklina getir ve canin daraldiginda yada üzüldügünde ben burdayim yaz bana konusur biraz rahatlarsin

Teşekkür ederim destek olduğun ve benimle konuştuğun için :) canım sıkkın olduğu zaman dayanamayacak olduğum zaman bu sözü hatırlar ve sana yazarım tekrar teşekkür ederim =)

ooooffff off ah su ask acısı yaşın kac olursa olsun acı hıc degısmıyo

ooooffff off ah su ask acısı yaşın kac olursa olsun acı hıc degısmıyo

Evet ne yazık ki acı hep aynı acı, keşke yine ilgisiz olsaydı ama başka bir kızla görmeseydim ama hayırlısı değilmiş demek ki

Evet ne yazık ki acı hep aynı acı, keşke yine ilgisiz olsaydı ama başka bir kızla görmeseydim ama hayırlısı değilmiş demek ki

pekı ameliyat oldum ben dıye aradıktan sonra sen hıc aramadınmı?

pekı ameliyat oldum ben dıye aradıktan sonra sen hıc aramadınmı?

Bir kaç kez aradım ilkinde açmadı ikicisinde çok az konuşabildik iyiyim beni merak etme yakında yanına gelicem idmanlara başlayacağım (İdman: biz kickboks kursunda tanıştık :) ) daha sonra ona ulaşamadım kendimi küçük düşürecek kadar çok mesaj attım ben babama bile özledim diyemem bir erkekten için ama ona seni çok özledim dedim, ama mesajlara uzun zaman sonra cevap geldi oda attığım son mesajı kaldıramadığı için muhtemelen. Neden cevap vermiyorsun işte eski konuşmalarımızı hatırlattım ne değişti hani meleğin hayatın güzelindim falan dedim o da telefonu açamadım mesaj atamadım diye illa bir şeylerin değişmesi mi lazım dedi ama beni de anlaman lazım neyse sadece seni çok özledim ama seni rahatsız ediyorum gibi geliyor bana, kendine iyi bak havalar biraz serinledi dikkat et kendine dedim bu mesaja günler sonra attığı cevap içime oturdu en yakın zamanda baslayacagım antremanlara dedi eskiden olsa ben daha çok özledim cadı derdi

püfffff bu erkek mılletınde akıl yok sen ustune gıtmışsın oda kacmıs en son nezaman gorustunuz yanı kac ay oldu gorusmeyelı?

püfffff bu erkek mılletınde akıl yok sen ustune gıtmışsın oda kacmıs en son nezaman gorustunuz yanı kac ay oldu gorusmeyelı?

o kızla ve bir iki kere yolda o beni görmeden gördüğüm zamanları saymazsak 1 sene oldu beni en çok üzende bu kendime sinirlenmeye başladım elimde olsa kendimi eşek sudan gelene kadar döverdim :) o beni umursamıyor ama her an onu düşünüyor acaba yarası iyileşti mi havalar dengesiz acaba üşüttü mü acaba mutlu mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi ve çok özlüyorum içimde kocaman bir delik var boşluk var ve içinde kaybolacak gibiyim

ahahhahahhaha aynı ben bende terkedıldım ve beyfendı suan askerde bende bazen kendımı ana bacı soverken buluyorum bazende merak edıyorum acaba ıyımı bıseye ıhtıyacı varmı dıe ama donup gelıyolar gene kurkçu dukkanına senınkıde gelır ama geldıgınde sen ıstermısın orası muallak

Şu sıralar gelirse onu bir güzel döverim :) ah kıyamam ki bir yanım yeter ki gelsin diyor diğer yanım neden gelsin ki diyor, zaten benimle ilgilenmesi çok garip gelmişti yüzüm gözüm güzel ama affedersiniz şişkonun tekiyim beni kim sever ki ama yemin ettim beni tekrar gördüğünde aynı kızı bulamayacak ve bırakıp gittiğine pişman olacak ve yine affedersin ama salak gibi eğer bana geri dönerse kapım her zaman ona ardına kadar açık olacak muhtemelen. Çok zor işler bunlar ya keşke Allah herkesin karşısına sadece 1 kişi ve doğru kişiyi çıkarsa ve bir ömür mutlu olsak :) çok şey istiyorum sanırım :)

hayatına bır kısıyı cıkarsaydı ve bu kısı dogru kısı olsaydı bu seferde tecrubelı olamazdın hem kendıne sısko falan deme sısko olupta cok guzel kızlar bılıyorum bende bu ara uyumak ıstemıyorum sureklı ruyama gırıyo ve bende ozur falan dılıyo saolsun ama ben ruyamda bıle olsa gormek ıstemıyorum

o yüzden sadece 4 saat uyuyabiliyorum kafam alt üst durumda ağlayarak uyanıyorum çünkü sürekli rüyalarımda her rüyada bir rolü illa var çoğunda deniz kenarında bir banka oturmuşuz sarılmış bana her zaman ki gibi saçlarımla oynuyor (çok sevdiğini söylerdi saçlarımı ve onlarla oynamayı) Genelde hep bu rüyayı görüyorum aslında rüyalar ne kadar mutlu olabileceğimizin kanıtı gibi ama olmuyor ve ne yazık ki elden ağlamak dışında bir şey gelmiyor

Güzel kardeşim, daha o kadar gençsin ki; önünde kocaman bir hayat ve o hayatın içinde sana hak ettiğin değeri verebilecek birçok insan var.hepimiz aşk acısı çektik, nefes alamadık,uyuyamadık,her şey boş geldi ama geçti.Seninki de geçecek inşallah, bir gün gelecek mazi olacak hissettiklerin.İnan bana kimse için değmez, önce kendini sev.Gözünde yüceltme kaybını, sen düşündükçe mum alevini güneşin haline getirirsin oysa ki üfleyip de söndürebileceğin bir mum alevidir hissettiğin.Sağlığını düşün,uykundan olma, uykusuzluk sinir bozukluğu yapar, sağlıklı düşünemezsin.Acıklı filmlerden,müziklerden uzak dur.Şımart kendini, "ben değerliyim, ben özelim" de.Önüne bak,geleceğe bak,yaşayacak ne kadar çok şeyin olduğunun farkına var.Şu çektiğini çekmiş olan ve hayatına devam eden,hatta daha da iyisiyle güzeliyle karşılaşan insanları düşün ve asla ama asla kendine acıma.Her şey çok güzel ve aydınlık olacak inan.

öncelikle içinde bulunduğun kötü ruh haline üzüldüm .İnsanlar bazı duyguları yaşayarak daha iyi anlıyor ne kadar eli yanan birinin acısını paylaşmaya çalışşanda eğer senin de elin yanarsa o duyguyu asıl ozaman çözmüş oluyorsun . Demesi belki kolay ama o kişiyi hatırlamamaya düşünmemeye çalış , ailene vakit ayır onlarla ortak zamanını çoğalt. kendine hobiler edin . açık lise okuyormuşşun bir hedef belirle kendine ilerisi için , ve zaman içerisinde başkası ,başkaları çıkıcak karşına Allah seni herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın .

Son düzenleme:
İnsan düşündükçe gözünde büyütür.Şu an hep iyi özellikleri gelir aklına ve yaşadığın güzel anlar.Bence yapman gereken tek şey geçmişte yaşama.Seni haketmediği düşün haketse o da seni çok özler herşeyi göze alır sana dönerdi.Özlemezdi senin için ölürdü.Ama kıymetini bilmeyen aptalın teki o.Böyle düşün gerçekten de öyle çünkü.Seni niye unuttu biliyormusun? Şimdi onun hayatında başkası var.Umrunda olmasın.Senin de hayatında başkaları olacak ve başarılı bir kadın olacaksın böyle düşün.Okumadıysan oku.Çalışmıyorsan çalış.Kız arkadaşın yoksa kendine kız arkadaşlar edin.Dedikodu yapmanın kız arkadaşlakınla sinemada film izlemenin keyfine var.Ve çok başarılı bir kadın ol.Sen seni istemeyen senin için uğraşmayan bir zavallıya üzülecek kadar aciz değilsin.Unutma hepsini senin kafan üretiyor.Mutlu anları düşünüp onu göklere çıkarma.Onu sarayının koltuklarına layık görme.GÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ BİR KADIN OL.

Elimden geldiği kadar güçlü olmaya çalışıyorum, zar zor da olsa ayakta durmaya çalışıyorum, Sertap'ın bir şarkısı var iyileşiyorum diye tam benlik o şarkılar şu sıralar. Yazdığınız için hepinize teşekkür ederim

aslında benim sorunum aşk acısı falan değil...yani görünüşe bakıldığında bi soruda yok gibi görünüyor ama içim sıkılıyor ruhum daralıyorrr... geçmişe çok takılıyorum ne yapılan iyiliği ne kötülüğü unutmuyorum kin tutuyorummm ...ve ne olursa olsun ne yaparlarsa yapsınlar ailemi ve sevdiklerimi hep kendimden önce görüyorumm ....onları mutlu edince kendim de mutlu oluyorum ...sürekli onlara bişe yapma çabası içine giriyorummm hep bunu yaparken buluyorum kendimii.... ama şu zamana kadar yaptıklarımla ne kadar vicdani rahatlık hissettimse de hep bir nankörlük durumu söz konusu oldu.....
şuan 25 yaşındayım babam 11 yaşımda öldü...13 yaşından bu yana hep çalıştımm knmseye tamaa etmedim üni 2. sınıfa kadar ev temizliğine bile gittimm arkadaşlarımın evine bilee....bundan hiç gocunmadımm gençliğimi bilmedimm çocukluğumu bilmedim hep eksik yaşadım...tamam babam yoktu ama annemin de varlığını hiç hissetmedim hep eksikti ben dee hala eksikk.... onca çaba ve uğraşmama rağmen geçen sene kardeşim ve annem '' bizim için ne yaptın ki '' dedilerr.... neyse ben 1, 5 yıl önce atandımm öğretmenmm.....herkesin en çok da annemin büyük beklentileri vardıı...kendine ev almamaı istiyorduu ve bekliyorduu....sonra görev yaptığım yerde karşıma bir adam çıktıı....tamam dedimm her şey onda varr ki bu fikre daha önce hiç yaklaşmamaıştımm ....ki çok da düşünmeye fırsatım yoktu aslındaa ataması vardı nikah yapmazsak gidecektii.... ve belki de hayatımda kendim için tek ve büyük bir karar verdim evlenecektimmm....annem karşı çıktıı her ne kadar beni düşündüğünü söylesene alttaa hep bu para konusu vardıı....neyse evlendik eşimin önceden borcu vardı 60 bin benim 10 bin düğün için de çektik 10 binnn... dedik ki düğünden para gelir öderizz....ama gelmedi ve ödeyemedik ...şuan 4 kredi birden ödüyoruzzz bide ben konizasyon yaptırmak durumunda kaldım onda da çok harcandı ... 2 yıl sürecek ödemeler.... önceden üç beş kuruş da olsaa eve para gönderebilioduk şimdi gönderemiyozz biliyorum olsa eşimin gözüne asla görnmez ama yok .... ben çok üzülüyorumm ....haa annem bu süreçte ne yaptı hiçbişee... meselaa mantı istedii eşimm dedim annem yapar üstüne düşüp yapıp göndermedii...kayınvalidem 4 defa yolladı onun üstünee... para yollayınca da sağolsun demezz eşşek gibi gönderecek derr öle bir mantık... bana küser saçma sapan trip atar... yani bu zaman kadar yaşadığım tüm hevesleri içimdee bıraktı... hiçbişeyi ağzımın tadıyla yaşayamadımm.... acayip para hırsı varr... yani onun hırsına yenilseydim ben de şuann hangi otıbanlarda hangi pavyonlarda olurdum bilmiyorumm ....neysee öylee iştee kötüyüm bu aralaarr .... birazz bencil olup içinde olduğum mutlyluğu yaşamak istiyorum bunları düşünüp üzülmek değilll.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…