Canim benim allahim öncelikle sabir versin ask acisi cok zor.gercekten bu kadar üzülmen benide üzdü.ama sana bisey diyeyimmi emin ol senin icin hayirliysa zaten o bulur yine seni ama hayirli degilse rabbim baska birini cikartir karsina.evet suan belki ne desem bos gelcek sana.ve aglamaktan cok dua et aglama diyemiyorum agla ama dua ederek agla ve bisey olursa yaz buraya elimden gelen destegi veririm ve senin icin dua edecegim söz
Ne demek canim benim biraz olsun rahatlatabildiysem ne mutlu bana :) annanenin sözü cok güzel hosuma gitti senin de hosuna gitsin ve her üzüldügünde o sözü aklina getir ve canin daraldiginda yada üzüldügünde ben burdayim yaz bana konusur biraz rahatlarsin
ooooffff off ah su ask acısı yaşın kac olursa olsun acı hıc degısmıyo
Evet ne yazık ki acı hep aynı acı, keşke yine ilgisiz olsaydı ama başka bir kızla görmeseydim ama hayırlısı değilmiş demek ki
pekı ameliyat oldum ben dıye aradıktan sonra sen hıc aramadınmı?
püfffff bu erkek mılletınde akıl yok sen ustune gıtmışsın oda kacmıs en son nezaman gorustunuz yanı kac ay oldu gorusmeyelı?
o kızla ve bir iki kere yolda o beni görmeden gördüğüm zamanları saymazsak 1 sene oldubeni en çok üzende bu kendime sinirlenmeye başladım elimde olsa kendimi eşek sudan gelene kadar döverdim :) o beni umursamıyor ama her an onu düşünüyor acaba yarası iyileşti mi havalar dengesiz acaba üşüttü mü acaba mutlu mu diye düşünmekten alamıyorum kendimi ve çok özlüyorum içimde kocaman bir delik var boşluk var ve içinde kaybolacak gibiyim
ahahhahahhaha aynı benbende terkedıldım ve beyfendı suan askerde bende bazen kendımı ana bacı soverken buluyorum bazende merak edıyorum acaba ıyımı bıseye ıhtıyacı varmı dıe ama donup gelıyolar gene kurkçu dukkanına senınkıde gelır ama geldıgınde sen ıstermısın orası muallak
hayatına bır kısıyı cıkarsaydı ve bu kısı dogru kısı olsaydı bu seferde tecrubelı olamazdın hem kendıne sısko falan deme sısko olupta cok guzel kızlar bılıyorum bende bu ara uyumak ıstemıyorum sureklı ruyama gırıyo ve bende ozur falan dılıyo saolsun ama ben ruyamda bıle olsa gormek ıstemıyorum
İnsan düşündükçe gözünde büyütür.Şu an hep iyi özellikleri gelir aklına ve yaşadığın güzel anlar.Bence yapman gereken tek şey geçmişte yaşama.Seni haketmediği düşün haketse o da seni çok özler herşeyi göze alır sana dönerdi.Özlemezdi senin için ölürdü.Ama kıymetini bilmeyen aptalın teki o.Böyle düşün gerçekten de öyle çünkü.Seni niye unuttu biliyormusun? Şimdi onun hayatında başkası var.Umrunda olmasın.Senin de hayatında başkaları olacak ve başarılı bir kadın olacaksın böyle düşün.Okumadıysan oku.Çalışmıyorsan çalış.Kız arkadaşın yoksa kendine kız arkadaşlar edin.Dedikodu yapmanın kız arkadaşlakınla sinemada film izlemenin keyfine var.Ve çok başarılı bir kadın ol.Sen seni istemeyen senin için uğraşmayan bir zavallıya üzülecek kadar aciz değilsin.Unutma hepsini senin kafan üretiyor.Mutlu anları düşünüp onu göklere çıkarma.Onu sarayının koltuklarına layık görme.GÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ BİR KADIN OL.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?