Hayattan iş ve evlilik açısından dışlanmış hissediyorum

Haklısınız aslında hem çevremdekileri görünce hemde akrabalarımın laflarını duyunca kendimi kötü hissettim ister istemez, akrabalarımdan bazıları çevremiz yok işim evliliğim yok diye beni ezmeye çalışıyor her konuştuğumda görüştüğümde yapıyorlar bunu bazen cidden gücüme gidiyor, sanki benim elimde bunlar çabasız biri değilim ki onlar da biliyor, kendilerini anlatırken de sanki dünya turu yapmış gibi anlatıyorlar gittikleri doğru düzgün bir yer yok oysa sürekli çevrelerindeki insanların dedikodusunu yapıp imrenen tipler

Haklısınız aslında mutlu olabileceğim durumlarda var akrabalarım moralimi bozuyor her konuşmada görüşmede yüzüme vuruyorlar eksik hissediyorum kendimi üstüne arkadaşlarımı da görüyorum, kurs düşünüyorum ama gitmeyi çok istiyorum gerekirse online da olsa katılacam

Elimden geleni yapacam iş bulmak için kursa gitmek istiyorum açıkçası

Aynı durumu yaşıyor gibiyiz bende sizin konunuzu okurken öyle hissettim

Haklısınız teşekkür ederim, akrabalarımın iş verme imkanı vardı açıkçası durumumu biliyorlar iş vermedikleri için üzüldüm açıkçası, üstüne bir de bazı akrabalarım da çevrem yok iş evlilik yok diye küçümsüyorlar, kendilerini de öyle anlatıyorlar ki öyle olmadıklarını da biliyorum açıkçası, kuzenlerimden bazıları kıskanç ve sürekli açık arama peşinde bu yüzden zoruma gidiyor onların ağzına laf vermek, iş için çabalayacam zaten sadece kendi bölümüm olsun diye de düşünmüyorum

Sosyal medyaya hiçbirimiz ağlarken story atmıyoruz yani nadir olarak üzgün olduğumuzu da belli ettiğimiz olur tabi ama genel olarak insanlar orayı mutlu anlarını hatırlamak için güzel şeylerini paylaşmak için kullanıyor.
Ben yakın çevremde çok alakasız ve istemediği bir yere gitmesine rağmen eşiyle kaçamak yapmaya gidiyor gibi gösterenini gördüm.
Okumadığı kitabı okumuş gibi story çekeni, arkadaşının storysini kendisinin gibi paylaşanını, başkasının yaptığı tabloyu kendi yapmış gibi milleti kandırmaya çalışanı...
Bunlara bizzat şahit oldum ben.
O yüzden kimsenin mutluluğuna hatta paylaşımlarına bile inanıp kendinize hayatı zindan etmeyin.
Birisi evcil hayvanını paylaşırken arkada çok büyük bir problem yaşadığı için ağladığını bilemezsiniz.
Bunlar gerçekten yaşanıyor emin olun.

İş ve aşk konusuna gelirsem de gerçekten şuan birçok kişi sizin durumunuzda.
Yalnız değilsiniz.
Hayatta bazen ciddi batışlar olabiliyor ama emin olun bunun çıkışı da oluyor.
Üzülmeyin diyemem ama kendinizi yıpratmayın en azından.
Bol bol dua edin. Keyif aldığınız şeyler yapmaya çalışın.

Ben iienstitü'den 10'dan fazla sertifika aldım eğitimleri çok keyifli oluyor hem de yeni şeyler öğrenip vaktini iyi geçirmiş oluyorsun
O arkadaşınız ne güzel yapmış öyle kendi eğitim platformunu açıp.
Yolu açık olsun

Ben 2017de uye oldum 20den fazla sertifika almisimdir mesela Almanca konusunda kelime ve telaffuz bilgim vardi biraz ama iienstituden aldim 2018de ve sıfırdan baslamak bana cok sey katti pandemide pek bakasim gelmedi ama kardesim pandemiyi fırsata çevirip baya eğitim aldi

Akrabalar öyledir merak etmeyin ben de atanmadan önce sırf calisiyor diye kuzenlerimle kiyaslanirdim simdi de onlar işsiz ve yillardir da evdeler ustelik is arama gayretinde de değiller benim icin de memur ya tuzu kuru diye arkamdan atıp tutuyorlar. O yuzden kendinizi başkalarıyla kıyaslamayin siz kendi yolunuzu çizip o yolda ilerlemeye çalışın. Sizi aşağı ceken o akrabalar ileride başarılı olduğunuzda da çekemeyip elestirecek baska seyler bulacaklar ama o zaman ozguveniniz yükseleceği icin simdiki kadar takmayacaksiniz

Çok güzel gerçekten

deneyimim olmasına rağmen bende şuan işsizim o yüzden kendni geliştirmeye bak deneyimsiz de olsan elbet bir yerden başlayacaksın

Ben hayalimdeki işe 26 yaşında girdim
O işe girene kadar da boş durmadım hertürlü şeyi yaptım, tezgahtarlık, garsonluk, ücretli öğretmenlik, ön muhasebe elemanlığı

Yaşlarımız bile aynı belki de bu yaşın vermiş olduğu bunalım duygu durumudur bütün bunlar. En kısa zamanda geçmesini diliyorum
Dediğiniz gibi belki yaşımızın da etkisi vardır böyle hissetmemizde ben çevremin laflarından etkilendim açıkçası, ikimizin de dilediği gibi hayatı olur umarım

aynı durumları şuan ben de yaşıyorum, iki yıllık bölümler de ciddi anlamda iş yok, iş başvurusunda bulunuyorum ama yok yani kimse çağırmıyor, Allah sonumuzu hayr etsin

Haklısınız aslında özellikle mutsuzken bakmamak lazım sosyal medyaya galiba, ben çok etkilendiğimi fark ettim sanki tek derdi olan benim gibi hissettim herkes çok mutlu görünüyor orada

aynı durumları şuan ben de yaşıyorum, iki yıllık bölümler de ciddi anlamda iş yok, iş başvurusunda bulunuyorum ama yok yani kimse çağırmıyor, Allah sonumuzu hayr etsin
Bende bir çok yere başvurdum ama iş bulamadım deneyimim de yok açıkçası sadece mesleğim olsun gözüyle de bakmıyorum, ikimizin hayatı da dilediğimiz gibi olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…