Hayattan hiç keyif almıyorum

OrangePurple

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
71
41
18
Selamlar, hiçbir şeyden keyif almıyorum ölmekten bile korkmuyorum artık ölsem bu iç sıkıntısı geçer diyorum yaşamın hiçbir heyecanı kalmadı ne yapsam sizce?
Kurslara kaydoldum, açılmadı henüz
Yeni birileriyle tanıştım ama gerisini getirmedim
İşe başvurdum dönmüyorlar
Kitap okuyorum en fazla bir saat katlanıyorum, geriye koca bir gün kalıyor
Kpss ye çalışacağım ama nereden başlasam bilmiyorum

Son düzenleme:
topraklama yap kendine. Ayak tabanların ve avuç içlerin toprağa değecek şekilde en az 10 dakika otur ve vücudunda sana iyi gelmeyen seni ağırlaştıran tüm negatif düşünce ve enerjilerin toprağa geçtiğini hisset. Daha iyi hissedeceksin

Boşluktan kaynaklanıyor bence bu durumunuz. Bir uğraş edindiğinde emin ol geçecektir

Hayat çok sıkıcı sevmiyorum evde çok sıkılıyorum ne yapsam tat alamıyorum .
Al benden de o kadar ben çalışıyorum üstelik. Buna rağmen 0 tat 0 keyif. Sanki saçma bir döngüde gibi hissediyorum kendimi. Sürekli işe git eve koşarak gel yemek yap ev temizle yat uyu. Bu döngüden istesem de çıkamıyorum farklı bir eylem yapmayı canım asla istemiyor enerjim dahi yok bunun için. Adım atamıyorum bu döngü dışına. Sizi anlayabiliyorum.

ben çalışmıyorum belkı evde durmaktan dıyorum ama sizde aynıymıssınız.
Bide ben 7 24 gezsem karısan yok
Ev iş güç yemek yapmak zulum gıbı gelıyor
Oyle yalandan yspıyorum herseyı
sankı hocbırseye zamanım yokmus gıbı zaman hızlı gecıyor
Ama bı bakıyorum gecmıyor.. tuhaf bısey
Aksama kadar 5 yer gezsem hıc bır tat alamıyorum
Yukardakı arkadasın dedıgı gıbıde degıl olumdende korkuyorum.
Uc bes gun once gogsumde kıst cıktı cok korktum normal bısey oldugunu soyledıler
Sımdı hayat daha sacma gelıyor
Neyse bugun kandıl . Kandılınız mubarek olsun dını ınancınızı bılmıyorum ama bırbırımıze dua edelım
Namaz kılın dıyorlar
Onada vakıt bulamıyorum
Cok zor gelıyor
Dün psıkıyatra gıttım artık ılac versınde nolursa olsun dedım
Yok yapamadım fişimi attım gırmedım
Antıdepresanında yan etkılerınden korkuyorum

Kimse benım gıbı dusunmuyor sanıyorum
Boyle olanlar cok galıba. Bu psıkolojık sorunmu
Iman eksıklıgımı (cevremın dedıgıne gore namaz kılmıyorum ondan oluyor)
Ne bıleyım neysen oluyosa bıktım ya

Valla zaman yok. İnanıyorum buna zaman çok ama zaman yok. Keyif alma yerimizi kaybetmiş gibi. Kime derdimi anlatma gafletinde bulunsam bana da aynı tepkiyi veriyorlar. İman eksikliği diye. Kim bilir belki de doğru. Elhamdülillah Müslümanız tabi ama belki de yeteri kadar ruhumuzu beslemiyorum. Yabana atmıyorum bu düşünceyi ama tıpkı sizin gibi canım ibadet bile etmek istemiyor. Sadece işe gidip koşa koşa eve gelip kendimi kapatmak istiyorum. İnsan görmek istemiyorum. Tahammül bile edemiyorum insanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…