Hayattan da ilikimden de soudum

Düğün olması şart değil ki arkadaşım ne bekliyorsunuz aynı evde yaşamak için...
Nikah var cinsellik var zaten siz evlisiniz resmi olarak karı kocasınız yanii...
Bi eksik düğünün olmaması o da olmasada olur yani..
Ha tamam herkes ister düğün olsun gelinlik giysin ister hakkı da ama imkanlar el vermeyince olmayabilirde eliniz rahatlayınca yaparsınız düğünü...
Ama benim takıldığım nokta eşinin cinsellikle ilgili dedikleri...
Ne alaka yani? Ben bunu söyleme sebebini anlayamadım...

hata olmasa sevgili kocacın sana öyle söyler miydi şekerim sengözlerimebaksanab

güvenilecek biri değilmiş öğrenmiş oldun şakkıdı

Arkadaşım bekarete evlilik öncesi cinselliğe bu kadar takılma..
Şu an sen nişanlı ve nikahlısın tamam ama böyle olmasan bile sevdiğin adama güvenip onunla birlikte olmuşta olabilirdin...
Bu gayet normal bi şey ... Ayıplanıcak yada kınanıcak bi şey değil..
Sadece eşinin bence başka sorunları var cinsellik konusunun arkasına saklandığı...
Yoksa ilk gecenin büyüsüydü bilmem nesiydi bahane..
Gerçekten öyle olsaydı eline diline şeyine hakim olurdu yani..
Sen istesende bir şey yapmazdı.. Ama bence durum farklı... Sadece o konunun arkasına sığınıyor gibime geliyor..

canım resmi olarak evlisiniz. neden aynı evde yaşamıyorsunuz?
ailen mi böyle şart koştu?
düğünü hiç sorun etme tabiki her genç kızın hayali gelinlik giymek.
oturup sakince konuşsanız. evin eksikleri olsun hiç önemli değil zamanla tamamlanır. ama neden eşin cinsellikle seni suçluyor. ve ne büyüsü anlamadım?

evlendikten sonra pardon dugun olduktan sonra durumun duzelecegi ne malum
sen onunla acikca konusmalisin, yani sunu soylemen lazim, sonucta evliyiz ve yasadik bunu, sen de istedin ben de istedim, neden bana sucluymusum gibi davraniyorsun. Buyusu kacti diyorsan, ayni evde de buyusu kacmayacak miydi. Ben biranonce senle ayni evde yasamak istiyorum normal evliler gibi olacagiz yakinda, neden simdi beni uzuyorsun de bakalim ne diycek

bi erkeğin keşke düğün gecesi beraber olsaydık demesi ne kadar saçmaa!! kız dese neyse. tam dayaklıkmış o!

bence de kendini yetersiz bulduğu konular var (para vs.) ve bunların ezikliğinden dolayı seni ezmeye çabalıyor. bunu da sebep olarak görmüş. senin tepkin de yeterli olmamış demek ki, ne dedin o öyle dediğinde? haklısın mı? en ufak bi şekilde haklı olduğunu hissettirecek davranışta bulundunsa üste çıkmıştır. bence bunu hâlâ düzeltebilecek durumdasın. biraz sert çık ona. ve sürekli ilgi bekleme havasında olma.

herkese çok teşekkürler kızlar.. burda normalde kimseyle konuşamadığım şeyleri paylaştığım ve bana iyi ya da kötü yorum yaptıgınız için teşekkür ederim.. barıştık biz elinde çiçeklerle evimizin önüne geldi, özür diledi.. şimdi düğün hazırlıkları yapıyoruz, o günden beri o işi yapmıyoruz. öyle düşünmediğini söyledi, onun için her nın çok özel oldugunu vs. söyledi....şimdi iyiyiz yani anlayacagınız..

arkadaiım yazdıklarından eğer yanlış anlamadıysam senin namusuna laf etmişse kesinlikle bırak diorum bu erkekle asla ve asla evliliğindende ondanda hayır gelmez namusa laf etmişse eğer yanlış anlamadıysam hiç iyi bir şey değil güçlü ol ve herşeyi göze al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…