• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayattan da ilikimden de soudum

Certanly

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
217
0
96
Antalya
kızlar biraz uzun olacak ama okuyun lütfen. yaklaşık 2.5 yıllık bir birlikteliğimiz var ve nişanlıyız, aynı zamanda tayin olayı yüzünden geçen yıl nişanla birlikte resmi nikahımız da olmdu, 1 yıldır nişanlıyız yani ama düğünümüz henüz olmadı.. şimdi aynı şehirdeyiz.. ama okadar hayal kırıklıklarım var ki, ve de pişmanlıklarım, keşke nikahı yapmasaydık dedirtcek kadar.. çünkü nişandan bu yana okadar ilgisi azaldı ki bana karşı, o kadar vurdum duymaz oldu ki bana karşı, bazen kavga ediyoruz konuşmaları bile kafasından silip atıyor çünkü benle kavga etmekten bıkmış, öyle günler oluyor ki yüzüme 5 dk bakmıyor.. benden soğudu yani ilişki eski heyecanını barındırmıyor artık kendinde.. aramızda cinsellik de var doğal olarak, gecenlerde düğün gecesi olmasını isterdim dedi.. ve böyle söyleyince ben çok üzülüyorum zaten evliyiz ve bunu da isteyen kendisiydi, şimdi kız gibi böyle büyü arıyor bunu araması gereken ben olmama rağmen o söylüyor bunu... ve bana ilk beraberliğimizle ilgili öyle ağır konuştu ki çok canım sıkıldı yaa.. sonuçta isteyerek oldu ama benim nerdeyse namusum yokmuş gibi konuştu.. ben ne yapabilirim?? hayata yeni başladım paramı şöyle doya doya bile harcayamadım, onu seviyorum o da beni seviyor ama bu evlilik olayı beni germeye başladı.. hayatımı yaşayamamış gibi hissediyorum evet kocamla yaşarım diyorum ama onun kendine has farklı bi dünyası var ve gün geçtikçe sanki ilişkide kardeş gibi olacakmışız gibi geliyor.. yaza evlilik hazırlıklarımız var ama ben bi yandan keşke evlenmesek düğün olmasa diyorum.. iyice herşey komplex bir hal aldı , lütfen yardım edin.. ben ne yapmalıyım, onunla konuştum , anlattım hissettiklerimi ama bu sefer oda beni suçlayıcı şeyler söylüyor.. öyle ki artık ölmek istiyorum ben nasıl çıkıcam işin içinden.. daha tam anlamıyla evlenmeden herşey nasıl böyle 20 yıllık bir evlilik gibi olabildi yani??

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım keske nıkahını zı hemen yapmasaydınız.adam artık senı karısı gıbı goruyor.yanı artık ne yaparsam elımın altında dıye dusunuyor.dugununuz hemen olacak mı?

ya düğünümüz ancak yaza olabilir.. çünkü borçlar filan var.. haklısın beni elinin altında görüyor.. ben de bu durumdan nefret ediyorum.. biz onunla okadar mutluyduk ki eskiden.. herşeyi konuşurduk anlatırdım tüm sorunlarımı çözüm arardık ama artık sen çok sorunlusun herşeyi sorun olarask görebiliyorsun diyebiliyor...

Canım bıra gorusmesenız hanı bıraz arada ozlem olsa.bırazcık ona senı kaybedebılecegı hıssını versen.daha ıyı olur bence...sonucta hayatta kımse vazgecılmez degıldır.buarada ozel msj atmıssın ama ben cvp yazmasını yapamadım

haklısın görüşmüyoruz dünden bugüne, daha da görüşmeyiz ta ki ben onu arayana dek.. o zaten çok gururludur hatalı da olsa asla aramaz.. ben de bilmiyorum biraz düşünmeliyim sanırım, karar vermeliyim tam olarak ne istediğime.. ama bu ilişkinin bu hali alacağını biri dese inanmazdım....
çok teşekkür ederim

Canım gercekten senı sevıyor ve kaybedecegını anlarsa hıssederse oyle bır arayacaktır kı.gurur falan kalmaz ortada.ayrıca olmayacaksada sakın kendını uzme.tamam cınsellık yasamıssınız bunu benım yargılamam dogru olmaz ama dunyanında sonu degıl yanı.senı uzmeye hakkı yok.zaten resmı nıkahlısınız ne dıye dugunde olsaydı falanlara gırıyor.canım bak yanlıs anlama ama herzaman elımın altında bana mecbur bu kız dıye dusunuyor oyuzden sana boyle davranıyor.kendıne fazla guvenıyor...namus olayına gelınce kendını bılseydı.evlenmeden sana dokunamam dugunumuz olmadan deseydı.kusura bakma canım bıraz agır konustum ama cok sınırlendım...uzulme elbet vardır bır cıkar yolu ama ıyı ama kotu...bazen Şer dıye dusundugumuz Şeyler hayır,bazı hayır sandıgımız Şeylerde Şer olabılıyor...hakkında hayırlısı olsun...

sağol canım gerçekten, benim şu an biraz da kaygım var açıkçası yani aynı evde yaşamaya başladıktan sonra düzenli bi hayatın içine girdikten sonra da daha da uzaklaşmasından korkuyorum.. bazen öyle oluyor ki çok sessiz ve düşünceli bazen de kıpır kıpır ama bana olan eski ilgisi hiç yok artık.. arkadaşlarıyla görüşeceği zaman bile okadar heyecanla dışarı çıkıyor ki, benle görüşeceği vakit hiç sanmıyorum öyle kıpır kıpır oldığunu. ayrıca görüşüyoruz suratıma bile bakmadan beni tekrar eve bıraktığı gün sayısı okadar çok ki... söylediği şey ben 24 saat senle ilgilenemem ki ben 24 saat sana seni sevdiğimi söyleyemem ki falan filan.. yani tavırları okadar kırıcı ki.. anlatamıyorum bunu bile çünkü o an dinliyor vay be biz seninle görüştüğümüz süre içinde ne yaptık yani diyor ( o görüştüğümüz anlarda günlük bi kaç olaydan bahsediyor ya da genelde ben soru sorunca cevap veriyor) ama kendince işte konuşuyoruz ya diyor.. ya da bazen çok yorgunum bugün diyor geçiştiriyor.. beni sevdiğine eminim ama sevgi gösterilmediği sürece bence anlamsız yanii.. yanlış da düşünüyorum böyle olunca başka biri mi var diye... bilemiyorum kafam çok karışık

cinsellikten dolayi mi acaba bu hale geldi? normal kari koca oldugunuzu aileleriniz biliyo mu canim? belki bu gerginlik seni yoruyor ve daha strese sokuyordur?

yok sadece biz kendimiz biliyoruz.. bazen diyor annemler anlıyordur ateşle barut yanyana durmaz diye ama sonra diyor boşver bilseler ne olcak resmi de imam nikahıyla da evliyiz diyor...

ya belki de bu seni strese sokuyordur.. yani bilemedim pek ama tam manasi ile yuvanizi kuramamissiniz henuz kopukluk var o yuzden.. ne diyim bilemedim ama kafana cok takma olur mu..

sağol canım düzelir mi diyorsun.. ben korkuyorum ilgisiz kalırım diye.. onu çok seviyorum ayrılmak gibi bi niyetim de yok ama evlendikten sonra ilgisiz kendi halinde bir koca hiç düşünemiyorum..

su an iliskiniz cok duzensiz ayni evin icinde sicak bir yuvada basbasa kalinca bence farkli olur canim ya.. onu taniyan sensin.. daha evvel nasildi? cok fazla soyle boyle dye sorun cikarma canim.. rahat olmaya calis.. o senin kocan neticede.. nisanlin gibi gorme artik.. tek eksik eviniz o kadar.. biraz sakin ol belki senin buyuttugun kadar bile degildir olaylar.. sakin ol biraz akisina birak :)

Cnm merak etme.yazdıklarından akıllı bır ınsan oldugunu anladım.ne cahıl ınsanlar kocalarını eve baglıyor.merek etme aynı evde olunca kosa kosa gelecegın onu eve baglayabılecegıne emınım.evlılık gıbı bır sorumlulugun altına gırmekten korkuyordur belkı.bazı erkeklerde oyle oluyormuŞ.hanı onu kısıtlarsın evlenınce dıye dusunuyor olabılır...

oluyo bunlar canım ya, erkekler maalesef böyle, ben hiç birinden daha fazlasını beklemiorum, inanmıorum çünkü bizim hayalimizdeki gibi erkek yok,yok,yok, o dışarıdan mutlu gözükenlere bile inanmıyorum ben asla tam olamaz bişi, bende ilgi sevgi şımartılma istiyorum ama benim kocamda yapmıyo ama başka bi sorunumuzda yok çok şükür, olayı çözdüm ben, durum ne gerektiriyorsa onu yapıcan sonuçta onlar istemeden bişi yapmıyorlar, o isteyince duygusallık, o isteyince cinsellik, o isteyince gezip tozmaca, o isteyince uzak durmaca budur olay, işime geliyorsa katlanırım, işime gelmiyorsa kapı orda bana( offffffffffff of deştin yaramı ya, canım burda hiç bi kelin merhemi yok yani bu sorunlara asla tam çözüm yok)

Canımm çok üzüldüm ya yazını okuyunca..
Senin kocam dediğin adamın laflarına bak.
Ben hiç sevmiyorum bu tarz lafları..
Sanki kendin istemişisn de tek başına yaşamışsın gibi cinsellikte seni suçlaması çok mantıksızz.

Seni kaybetme korkusu yokk.
Bi süre arama.
Hatta o arayana kadar arama. Ne dersin.
Seni araması lazım canım.
Çünkü senin kocan.
Ve aradığında da ona yem at ne dersin.
Yani ne bileyim. Şu hareketlerinden bunu düşnüüyorum filan.
ıstemiyorsan anlarım yada heyecanın kalmadıysa analrım gibisinden..
Daha aynı evde yaşamaya bile başlamadan böyle olması gerçekten can sıkıcı..

valla cnm aynı eve girdikten sonra da değişeceği kesin değil hatta bence aynı devam eder zaten hep gorüşüyoruz gibilerinden bence düğün masraflarına girmeden iyi düşün sonra cok emek ahrcadım ev kurmak yuva kurmak kolay değil diyip hiç geri donemezsin.cinsellik yaşadınsa yaşadın.evliler boşanmıyor mu?ki sende evlisin;) zararın neresinden donsen kardır

bence zaten sana iyi davranmadan düğün bile yapma.seni tekrar kazanması lazım bu şekilde evlenilmez.cinsellik yaşadım diyorsun ya seni kendine mahkum goruyor bunu hissettir ona.

haklısın görüşmüyoruz dünden bugüne, daha da görüşmeyiz ta ki ben onu arayana dek.. o zaten çok gururludur hatalı da olsa asla aramaz.. ben de bilmiyorum biraz düşünmeliyim sanırım, karar vermeliyim tam olarak ne istediğime.. ama bu ilişkinin bu hali alacağını biri dese inanmazdım....
çok teşekkür ederim

gururluyum die gecinenlerin gururu daha az olur canım buna emin ol sen tafranı yap restini cek seni seviyosa guru falan dinlemez sana gelir ha sevmiyorsada gercek yüzünü görmüş olursun ama benm kafama bişe takıldı ilk gece olsun istemiş cinselligi acaba senin kolay teslim oldunumu düşünüoo bunuda konusmalısın

su an iliskiniz cok duzensiz ayni evin icinde sicak bir yuvada basbasa kalinca bence farkli olur canim ya.. onu taniyan sensin.. daha evvel nasildi? cok fazla soyle boyle dye sorun cikarma canim.. rahat olmaya calis.. o senin kocan neticede.. nisanlin gibi gorme artik.. tek eksik eviniz o kadar.. biraz sakin ol belki senin buyuttugun kadar bile degildir olaylar.. sakin ol biraz akisina birak :)
haklısın sanırım şu an bazı şelerin şekli istemediğim yönlere kaymış durumda, bunu da biraz akışına bırakarak düzeltebilirim..

yok sadece biz kendimiz biliyoruz.. bazen diyor annemler anlıyordur ateşle barut yanyana durmaz diye ama sonra diyor boşver bilseler ne olcak resmi de imam nikahıyla da evliyiz diyor...

düğün olmadan aynı evde yaşamaya başlayın madem

ne gerek var bu kadar eziyete

erkekler işte...nikahta olsa olması gerektiği zamanda olmayınca böyle lafları rahatlıkla söyleyebiliyrlar

bunları daha önceden düşünmeliydiniz akannehir

yapacak hiçbirşey yok

aynı eve girdikten sonra durumunuzun düzelmesini beklemekte pek mantıklı görünmüyor

ya şimdiden düzelteceksiniz ya da ayrılacaksınız

yoksa beraber yaptığınız hata sırf sizin hatanızmış gibi yüzünüze vurulur dururrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr şakkıdı

Back