kızlar biraz uzun olacak ama okuyun lütfen. yaklaşık 2.5 yıllık bir birlikteliğimiz var ve nişanlıyız, aynı zamanda tayin olayı yüzünden geçen yıl nişanla birlikte resmi nikahımız da olmdu, 1 yıldır nişanlıyız yani ama düğünümüz henüz olmadı.. şimdi aynı şehirdeyiz.. ama okadar hayal kırıklıklarım var ki, ve de pişmanlıklarım, keşke nikahı yapmasaydık dedirtcek kadar.. çünkü nişandan bu yana okadar ilgisi azaldı ki bana karşı, o kadar vurdum duymaz oldu ki bana karşı, bazen kavga ediyoruz konuşmaları bile kafasından silip atıyor çünkü benle kavga etmekten bıkmış, öyle günler oluyor ki yüzüme 5 dk bakmıyor.. benden soğudu yani ilişki eski heyecanını barındırmıyor artık kendinde.. aramızda cinsellik de var doğal olarak, gecenlerde düğün gecesi olmasını isterdim dedi.. ve böyle söyleyince ben çok üzülüyorum zaten evliyiz ve bunu da isteyen kendisiydi, şimdi kız gibi böyle büyü arıyor bunu araması gereken ben olmama rağmen o söylüyor bunu... ve bana ilk beraberliğimizle ilgili öyle ağır konuştu ki çok canım sıkıldı yaa.. sonuçta isteyerek oldu ama benim nerdeyse namusum yokmuş gibi konuştu.. ben ne yapabilirim?? hayata yeni başladım paramı şöyle doya doya bile harcayamadım, onu seviyorum o da beni seviyor ama bu evlilik olayı beni germeye başladı.. hayatımı yaşayamamış gibi hissediyorum evet kocamla yaşarım diyorum ama onun kendine has farklı bi dünyası var ve gün geçtikçe sanki ilişkide kardeş gibi olacakmışız gibi geliyor.. yaza evlilik hazırlıklarımız var ama ben bi yandan keşke evlenmesek düğün olmasa diyorum.. iyice herşey komplex bir hal aldı , lütfen yardım edin.. ben ne yapmalıyım, onunla konuştum , anlattım hissettiklerimi ama bu sefer oda beni suçlayıcı şeyler söylüyor.. öyle ki artık ölmek istiyorum ben nasıl çıkıcam işin içinden.. daha tam anlamıyla evlenmeden herşey nasıl böyle 20 yıllık bir evlilik gibi olabildi yani??
Son düzenleyen: Moderatör: