Hayattan çok sıkıldım

sadecesenem

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2022
43
18
21
Merhaba kızlar ben 20 yaşındayım. Şuan üniversite sınavına hazırlanıyorum. Evdeyim. Küçük bi ilçede yaşıyorum. Evde kendi odam var ve ailem bana karışmıyor diyebilirim. Maddi durumumuz da orta halli. Benim derdim şu: yaşama hevesim yok, yarına umutlu değilim, beni yataktan kaldıran bi sebebim yok, sürekli aynı şeyi yaşamaktan aynı güne uyanmaktan sıkıldım. Bütün arkadaşlarım üniversitede bi tek ben burdayım.küçük bi ilçe olduğu için yapacaklar çok kısıtlı. Merkeze de 2 saat. Hayata karşı geç kalmış gibi hissediyorum. Beni çok seven bi sevgilim var uzak mesafe ama o bana çok destek oluyor. Onun dışında ailem de benim bi dediğimi iki etmez. Seviyorum onları. Burda sorunum yok. Ben hep gezmek yeni yerler görmek istiyorum. Kendi paramı kazanıp kendi ayaklarım üzerinde durmak istiyorum. Kariyerimde de gözüm hep yükseklerde. Yapıyorsam en iyisi olmalı diyorum. Zaten o yüzden mezuna kaldım çok fazla. Ama artık çok yoruldum. Beyaz bi oda düşünün boş. Duvarlar bembeyaz. Orda yıllar geçiriyorsunuz. İşte yaşamak bana böyle hissettiriyor. Günah olmadığını bilsem intihar bile ederdim. Şuan bi yere de gidemem. Sınav çalışmak zorundayım. Allah’a dua ediyorum iç sıkıntımı gidermesi için. Elimden sadece bu geliyor…

Hayatınız gayet iyi bence kıymetini bilin aileniz destekle günübirlik haftada bir biraz gezin motive olsun

Sabah erken kalkın güzel bir calısma planı hazırlayın derslerinıze cok cok calisin, bir sorun yok gibi geldi ailende sana karsı iyiymiş kıymetını bil, çok gençsin pırıl pırıl bir kızsın, bazıları 3 4 yılda kazanıyor bende maddi sebepten hemen gidemedım unvye ama okuduk yıne. Bızde gencken bazen stres olurduk Herşey bir tecrübe hayatın sorunu haline getirme herşeyi, arada çık hava al bir kahve iç annen olur yakın ark olur. Aman aileni üzme sakın lütfen.
Lisans olmasa önlisans oku bazı bölümlerin ataması daha güzel yardım istersen yine yazarım.

Bencede daha yaşın genç. Bu zamanların kıymetini bil asıl çünkü çok çabuk geçiyor zaman . Strese gerek yok arada uygun vakitlerde hava al oksijen al yürüyüş yap
Müzik dinle .

X