- 20 Ağustos 2014
- 3.262
- 8.865
- Konu Sahibi Nastasya flipovna
hayır annemi küçükken kaybettim, babam sorumsuz bir adam tek çocuğum gerçekten yoklar.Ailem yok derken hayatta ama yakın değil dimi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır annemi küçükken kaybettim, babam sorumsuz bir adam tek çocuğum gerçekten yoklar.Ailem yok derken hayatta ama yakın değil dimi?
estafurullah nerden bilebilirsiniz.bir çocuğum daha var ilk eşimden hatta dört diyebiliriz.ama iki çocuğumu alıp gidersem bir şekilde bakabilirim biliyorum.evlenmeden öncede çocuğuma ben bakıyordum şimdi ikisine de bakarım.Kusura bakmayın lütfen densiz lik ettim başınız sağolsun.
Ama eşiniz iyi bir dersi hakediyor. Unutmayın siz şu an kendiniz dahil 3 boğaz bakıyorsunuz eşiniz olmasa iki boğaza da rahatça bakarsınız. Çocuğum ne der büyüyünce derseniz. Keşke annemde sizin gibi ben küçükken ne olduğunu anlamışken boşansaydı
bu bakışaçısı bana özelmi anlam veremiyorum bazen aslında.eşimin çocukları gelir, bir türlü bir şey beğendiremem.en basitinden geçende kahvaltı hazırladım çocuk ben örgü peynirden başkasını yemem deyip burun kıvırdı, kız çocuğu seviyor diye ojeler alıyorum bazen sevinsin istiyorum, bunlar kaliteli değil diyor.teşekkür ederim ayrıca desteğiniz için.Arabayı lüks olarak görmeyip bulgur pilavının yanına konulacak 2 but u lüks görenler. Çok iyi insanlar mış gerçekten. Iyi olan sizsiniz hemde fazlası ile
bana güvenmiş senin maaşın var zaten üç yıl sabrediveririz diyor.1000 tl maas alan adam neyine güvenip araba alıyo onu da anlamadim
Imkaniniz varsa kucuk de olsa bi eve cikin
Esiniz de annesinin kucagindan ayrilabilirse gelsin , ayrilamiyosa siz yolunuza gidin bebeginizle. En azindan sağlıklı bi ortamda buyur bebeğiniz
küçük bir ev tutarım belki ama en azından sağlıklı bir ortam olur.bugün kapısı kırık odada tutmak zorunda kaldım bebeğimi o rüzgarda dumandan etkilenmesin diye.çok zoruma gitti inanın.
bana güvenmiş senin maaşın var zaten üç yıl sabrediveririz diyor.
Bence çok abartıyorsun kaç milyon kişi böyle yaşıyor , senin gözün kombili evde
İyi de arkadaşım ne olursa olsun insan oturacağı evi görmez mi bebeği annene, kaynana birine bırakırsın ev döşenmeden önce bir gider bakarsın yani ayrıca eşyaları onlar alacakmış eve neden kendileri bakıyor siz karı koca bakmıyorsunuz. Sobalı ev tabii ki zor olur ama iki maaş varsa neden sobalı ev anlamadım yani. Bence kimseden beklentiniz olmasın çekin kredi ödeyin eşyanızı alın iyi bir eve çıkın elden gelen öğün olmaz o da her gün bulunmaz onlar öyle yapmışlar işte bundan sonra tırnağınız varsa kaşınacaksınız yapacak birşey yok.