Hayattan bıktım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın lütfen densiz lik ettim başınız sağolsun.

Ama eşiniz iyi bir dersi hakediyor. Unutmayın siz şu an kendiniz dahil 3 boğaz bakıyorsunuz eşiniz olmasa iki boğaza da rahatça bakarsınız. Çocuğum ne der büyüyünce derseniz. Keşke annemde sizin gibi ben küçükken ne olduğunu anlamışken boşansaydı
estafurullah nerden bilebilirsiniz.bir çocuğum daha var ilk eşimden hatta dört diyebiliriz.ama iki çocuğumu alıp gidersem bir şekilde bakabilirim biliyorum.evlenmeden öncede çocuğuma ben bakıyordum şimdi ikisine de bakarım.

1000 tl maas alan adam neyine güvenip araba alıyo onu da anlamadim

Imkaniniz varsa kucuk de olsa bi eve cikin
Esiniz de annesinin kucagindan ayrilabilirse gelsin , ayrilamiyosa siz yolunuza gidin bebeginizle. En azindan sağlıklı bi ortamda buyur bebeğiniz

Arabayı lüks olarak görmeyip bulgur pilavının yanına konulacak 2 but u lüks görenler. Çok iyi insanlar mış gerçekten. Iyi olan sizsiniz hemde fazlası ile
bu bakışaçısı bana özelmi anlam veremiyorum bazen aslında.eşimin çocukları gelir, bir türlü bir şey beğendiremem.en basitinden geçende kahvaltı hazırladım çocuk ben örgü peynirden başkasını yemem deyip burun kıvırdı, kız çocuğu seviyor diye ojeler alıyorum bazen sevinsin istiyorum, bunlar kaliteli değil diyor.teşekkür ederim ayrıca desteğiniz için.

1000 tl maas alan adam neyine güvenip araba alıyo onu da anlamadim

Imkaniniz varsa kucuk de olsa bi eve cikin
Esiniz de annesinin kucagindan ayrilabilirse gelsin , ayrilamiyosa siz yolunuza gidin bebeginizle. En azindan sağlıklı bi ortamda buyur bebeğiniz
bana güvenmiş senin maaşın var zaten üç yıl sabrediveririz diyor.

küçük bir ev tutarım belki ama en azından sağlıklı bir ortam olur.bugün kapısı kırık odada tutmak zorunda kaldım bebeğimi o rüzgarda dumandan etkilenmesin diye.çok zoruma gitti inanın.

o zaman yapabilirseniz gidin ev tutun valla kocanız sizi düşünmüyorsa gereğini siz yapın, bebeğinizin canına mı yazık değil. ufacık canıyla neler çekiyor

bana güvenmiş senin maaşın var zaten üç yıl sabrediveririz diyor.

Oldu canim..ne guzelmis..

Esin issiz kalir saglik durumu el vermez calisamaz anlarim , senin paran benim param olmamali evlilikte. Ama o cocuklarina araba gibi temel ihtiyaç olmayan bisey alicak diye sen ve bebeğin perisan olun.. yerler oyle evliligi de , oyle kocayi da..

1000 lira maaşın 800 lirasını çocukları vermeyi bilen adam bebeğine de aynı özeni göstermek zorunda! Araba kullanacak kadar büyümüş çocuğu zaten neyine güveniyor? İsin kömürün içinde hiç mi içi cız etmiyor? İki tane kedim var kendim yemem onlara yediririm. O adam araba parası ödeyip bebeği nasıl kenarda bırakıyor? Gerçekten çok sinirlendim. Yazıklar olsun böyle insanlara.

Keske bu konuyu okumasaydim cok uzuldum cunku.. Ilk esinizi kanserden kaybetmissiniz, maddi imkansizliklar, el kadar bebek kotu bi evde bi de diger cocugunuz, aile de yok gibi bi sey. Insan ister istemez neden maddi sartlar olgunlasmadan (kendi esyalarla donatacaginiz bi ev dahi acmamissiniz) evlenilmis bebek yapilmis diyor ama olmus artik elestirmenin manasi yok.

Ben olsam napardim? Heralde borc harc demez adam gibi kaloriferli bi eve cikardim. Calisiyosun sonucta illa ki borc odenir ama bu zulum cekilmez. Yeni ev acmayi kocanin onayina birakmana gerek yok o iyi bi baba ve koca olsaydi sizi o iptidai sartlarda yasatmazdi. Makul olmayanin kararina saygi duyulmaz

Kentten köye yavaş yavaş ilerliyorsunuz sanırım. Keşke en başta teklifi kabul etmeseydiniz. Gerçi bilemezdiniz de. Şimdilik bence ailenizin evine gidin. Bana doğru düzgün yaşayacak bir yer verilmezse eve dönmem diyin. Bakalım o zaman ne oluyor? İnsan bebeğini o ortamda büyütmeye kıyamaz.

böyle bir adamla neden evlilik yaparsın madem gitsin öteki çocuklarına baba olsun seninkine olamıyor sen elin adamına bakmak zorunda değilsin öncelik çocuğun yazıktır..hemde ne tarz bir evde oturuyorsun ...bebeğin ciğerlerine o kurumları çekiyor ve hastalanacak..bunun farkına var sen hep alttan almışsın restini çek bu ne ya araba falan sende sefalet içinde yaşa oh ne ala...herkes evlenit ozaman

Şu anki eviniz kira değil mi? Kirası aynı olan ama daha küçük ve kombili bir ev bulma şansınız var mı? Şimdi eşinizi boşverin bebeğinizi düşünün. Araba kullanacak yaşa gelmiş çocuklarına araba almaya kalkan eşinize (üstelik geliri de ortada) anlam veremedim. Allah hidayet versin

nerden buldun bu adamı yaw
ikinci evliliğini yapmış daha ana baba sözü dinliyor bir ev tutup içine geçemiyor kendi başına
dershanede çalışıyorum diyosunuz, köyden en iyi ihtimal ilçeye gidiyosunuz o zaman
bebeğe o zaman kim bakıyor ?

Ay cnm çok haklısn. O kv pedere ne ya milletin evine karısıolar. Abartmslar karışmada tavan yapmışlar...
ama herkesn derdi başka iste bende bıktım hayattan...

Eşinizi kaldırın gece nöbet tutması için.Madem başka eve çıkmayı düşünmüyor,biraz kendi uğraşsın,sobayı yaksın,temizlesin,uyumasın.
Bizde de küçükken soba vardı,annem de uyumazdı,şimdi elektrikli sobalarla ısınıyoruz.Annem dedi bu kış kuralım diye,yok dedim aman kalsın.Pisliği ayrı dert,yakacağı ayrı dert,zehirlenme tehlikesi ayrı,isi tozu ayrı..

Bence çok abartıyorsun kaç milyon kişi böyle yaşıyor , senin gözün kombili evde

İyi de arkadaşım ne olursa olsun insan oturacağı evi görmez mi bebeği annene, kaynana birine bırakırsın ev döşenmeden önce bir gider bakarsın yani ayrıca eşyaları onlar alacakmış eve neden kendileri bakıyor siz karı koca bakmıyorsunuz. Sobalı ev tabii ki zor olur ama iki maaş varsa neden sobalı ev anlamadım yani. Bence kimseden beklentiniz olmasın çekin kredi ödeyin eşyanızı alın iyi bir eve çıkın elden gelen öğün olmaz o da her gün bulunmaz onlar öyle yapmışlar işte bundan sonra tırnağınız varsa kaşınacaksınız yapacak birşey yok.

Bence çok abartıyorsun kaç milyon kişi böyle yaşıyor , senin gözün kombili evde

pardon da gözüm kombili evde de olabilir, çocukluğum haricinde sobalı evde hiç yaşamadım, çocukkende annem ilgilenirdi zaten.daha iyi bir yaşamı yaşayabilecekken böyle yaşamak zoruma da gidiyor olabilir.bunda ne gibi bir sakınca var anlamadım ki eve kurum dolmuş durumda.benim diyen ev hanımı bile zor halleder ki ben zaten bu konuda iddialı değilim.artı okumadınız sanırım ama eğer şartlardan dolayı böyle bir durumda yaşasam evet bir nebze ne yapalım diyebilir insan.ben kendim maaş alıyorum, eşimde alıyor, nafaka ödediği halde gidip birde eve ayırması gereken paraya çocuklara araba alıyor.siz burada bir adaletsizlik görmüyorsanız bilemiyorum.

İyi de arkadaşım ne olursa olsun insan oturacağı evi görmez mi bebeği annene, kaynana birine bırakırsın ev döşenmeden önce bir gider bakarsın yani ayrıca eşyaları onlar alacakmış eve neden kendileri bakıyor siz karı koca bakmıyorsunuz. Sobalı ev tabii ki zor olur ama iki maaş varsa neden sobalı ev anlamadım yani. Bence kimseden beklentiniz olmasın çekin kredi ödeyin eşyanızı alın iyi bir eve çıkın elden gelen öğün olmaz o da her gün bulunmaz onlar öyle yapmışlar işte bundan sonra tırnağınız varsa kaşınacaksınız yapacak birşey yok.

daha yeni sezeryandan kalkmıştım, eşime biraz zaman geçsin bebek küçük daha sonra çıkarız dediğim halde annemler halledecek deyip kestirip attı.kimseden bir beklentim inanın yok, ben kredi çekip birlikte ödemek taraftarıydım, şuanda arabaya verdiği paraya eşya taksidine girebilirdik.ama lohusa halimle benim çok dışımda gelişmek zorunda kaldı olaylar.ki ailesi en küçük bir şey vermek istese ben kendim itiraz eden bir insanım, eşimle bu konuda çok tartışmışlığımız var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X