Annem ugrasti ama sizin gibi kombili evler hayal etmedi cunku durim belliydi. Yetmiyirdu.. herkes jaliteli hayat ister.. ama bunu cocuk karari verip dahada zorlastirarak degil. Benimxsuanzsartlarim cok ama cok iyi.. ama bir iki sene ince iyi degildi ama yakinmadim 4 idali evim var 5 odali istiyorym. Ama durumumuz el vermiyirsa ben burda otururum. Insan cocugu icin daha rahat bi hayat icin hep birseyler ister. Ama istekle olmaz. Harekete grcmek lagzim. Bem mesela suan okul okuyorum cocuk bakaiyorum dil ogreniyorum aksam cicuk uyuyinca esek gibi hemde.. esim daha iyi bi is ariyor. Bisey yapiyiruz yani.. biktim bittim le olmuyor.. elinitasin altina koyucaksin... bi cocuga yeticekdurimum var herkes ikinci cocuk diye tutturdu basimda beden dogurayim .. rezil mi olsun odasi olmasin ilerde evi bi gelecegi olmasin.. olurmu. Ama suan kizima yatirimda yaparim herseyde. Hayat bu ince cizgi. Beni yanlis anladin... senin ki ayrani yok icmeye hesabi olmus.. fskirligide gordum zenginligide. Ikisindende sikayet etmedim. Hareket ettim sirumluluk aldim.m bak benim esimin affedersin boxerleri param parca oldu.. alsa alirdi paramiz vardi ama once biz bizim en iyisi olsun istedi.. sirumluluk fedakarlik.. buu.. giymez giydirr. Ama vende hic bir zaman ondan birsey istemedim. Ne daha iyi bir ec ne baska bisey hep minnettar oldum.. sikaayet bosluk getirir. Sukret ve csbala.