Hayatta hakettiğinizi alabildiğinizi düsünüyor musunuz?

Aysenimi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2022
10.174
10.651
31
Merhaba.bir iki gündür ilaçlarımı almayı unutmuşum.eee beni de bir sinir aldı tabi.hep ilaçlarımı almadığım zaman hayatta hakettiğim kadar şeye sahip olmadığımı düşünüyorum.açık olmak gerekirse bu durum sadece karşı cins ile ilgili.benimle ilgilenen erkek çok oluyor ama hepsini bir şekilde aşağılayacak bir yön buluyorum.hep başkalarındaki erkekler daha iyiymiş gibi geliyor.hem bu şekilde düşünüyorum hem de acaba insanları çok mu hor görüyorum diye kendime soruyorum.birinin biraz göbeği olur allahın şişkosu derim mesela, ya da biri çok uzun olmaz bizim cüce ne alemde falan derim içimden.birinin saçında biraz beyaz olur, bu yaşta dedeye dönmüş hiç bana yakışıyor mu derim? Biri üniversite okumamıştım allahın dağ ayısı, hanzosu derim.biri yakışıklıdır ama ağzı laf yapmıyordur, buna da allak tip vermiş beyninden almiş derim.kendimi bu kadar yüksekte görmekten kurtulamıyorum.belki gerçekten de öyleyimdir de diğer insanlara karşı nasıl daha merhametli olabilirim onu çözemiyorum.bu şekilde mutsuz oluyorum çünkü.

Önce ilaçlarını içmeyi unutma ..
Sonrada,
Kadınları hor görmen,helede evli çocuklu olanlar.
Erkekleri seks amaçlı düşünmen,.
Ortada olan tek gerçek senin sevgisiz büyümen,kendini diğer insanlara karşı üstün olduğunu beynine kazıman.

birde hayattan hak ettiğimiz tek şey erkek mı anlamadım orasını? ben hayata böyle bakmıyorum. ama başlığa göre cevap verecek olursam hak ettiğimi henüz almadım ama alıcam.

birde hayattan hak ettiğimiz tek şey erkek mı anlamadım orasını? ben hayata böyle bakmıyorum. ama başlığa göre cevap verecek olursam hak ettiğimi henüz almadım ama alıcam.
Konu sahibi dünyaya erkek ve sex olarak bakıyor. Başka bir bakış açısı ve algısı yok.

Ne ilacı kullanıyorsun Ferhans? Çocukken çok mu elestirildin aşağılanıp hor görüldün? Şuan belki anne ya da babanın, her ikisinin yansımasını yaşıyor olabilirsin. Psikolojik durumunu savunma mekanizması olarak belki bu şekilde insanlara yansıtıyorsun

Bu söylediklerin kibire kaçıyor. Kimse kimseden üstün değil canım bunu unutma. Herkesin dış görünüşü iyi olmayabilir , beğenmeyebilirsin ama sen her gördüğün kişiye kulp arıyorsun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…