Hayatta hakettiğinizi alabildiğinizi düsünüyor musunuz?

Ne ilacı kullanıyorsun Ferhans? Çocukken çok mu elestirildin aşağılanıp hor görüldün? Şuan belki anne ya da babanın, her ikisinin yansımasını yaşıyor olabilirsin. Psikolojik durumunu savunma mekanizması olarak belki bu şekilde insanlara yansıtıyorsun
Savunma mekanizmam var ama anne babamdan kaynaklı değil.25 yaşına kadar doğru dürüst erkek arkadaşım olmadı.herkesin en hızlı zamanlarında ben yalnızdım.kampüste çimlerin üstünde sevişen bir sürü çift olurdu.ben yalnızdım.etkinliklere bile gidemezdim sarılan öpüşen çiftlerin arasında kaldığım için.ne olduysa 25 yaşından sonra oldu.yüzüm oturdu, oldukça güzellestim.eee talepler de gelmeye başladı tabi.yıllardır o günleri telefi etmeye çalışıyorum.ettim de ama bir türlü o günlerin verdiği acıyı atlatamıyorum sanırım.o kendini kanıtlama hırsı bir türlü geçmiyor.

Merhaba.bir iki gündür ilaçlarımı almayı unutmuşum.eee beni de bir sinir aldı tabi.hep ilaçlarımı almadığım zaman hayatta hakettiğim kadar şeye sahip olmadığımı düşünüyorum.açık olmak gerekirse bu durum sadece karşı cins ile ilgili.benimle ilgilenen erkek çok oluyor ama hepsini bir şekilde aşağılayacak bir yön buluyorum.hep başkalarındaki erkekler daha iyiymiş gibi geliyor.hem bu şekilde düşünüyorum hem de acaba insanları çok mu hor görüyorum diye kendime soruyorum.birinin biraz göbeği olur allahın şişkosu derim mesela, ya da biri çok uzun olmaz bizim cüce ne alemde falan derim içimden.birinin saçında biraz beyaz olur, bu yaşta dedeye dönmüş hiç bana yakışıyor mu derim? Biri üniversite okumamıştım allahın dağ ayısı, hanzosu derim.biri yakışıklıdır ama ağzı laf yapmıyordur, buna da allak tip vermiş beyninden almiş derim.kendimi bu kadar yüksekte görmekten kurtulamıyorum.belki gerçekten de öyleyimdir de diğer insanlara karşı nasıl daha merhametli olabilirim onu çözemiyorum.bu şekilde mutsuz oluyorum çünkü.
Üzülme ferhans bu hepimizde var hatta bendeki olanı diyeyim.
Mesela seni görünce geldi yine yollu derim
Bak hakaret için demiyorum içimden geçen bu.
Bunları kendini yüksek gördüğü için degil bilakis hayatı yolunda evli barklı çocuklu olanları kıskandıgın ve kendin sahip olamadıgın için yapıyorsun.
Yani üstün değil bilakis eziklik alameti.
Ben seni çevremde tutmam mesela
Aileme sokmam.
Görüşeceğim birisi de degilsin.
Bu benim üstün oldugum anlamına da gelmiyor.

Savunma mekanizmam var ama anne babamdan kaynaklı değil.25 yaşına kadar doğru dürüst erkek arkadaşım olmadı.herkesin en hızlı zamanlarında ben yalnızdım.kampüste çimlerin üstünde sevişen bir sürü çift olurdu.ben yalnızdım.etkinliklere bile gidemezdim sarılan öpüşen çiftlerin arasında kaldığım için.ne olduysa 25 yaşından sonra oldu.yüzüm oturdu, oldukça güzellestim.eee talepler de gelmeye başladı tabi.yıllardır o günleri telefi etmeye çalışıyorum.ettim de ama bir türlü o günlerin verdiği acıyı atlatamıyorum sanırım.o kendini kanıtlama hırsı bir türlü geçmiyor.
Erkekler sevişmek için seni; çok güzel, cazibeli, mükemmel olduğun için değil de kolay ulaşıldığın her yola geldiğin için seçiyor olabilir mi?

İçinde varmış fırsatın olmamış tabi troll değil gerçekse anlattıkların 😃demek ki yanlış yerde arıyorsun mutluluğu. Vazgeç artık kötü alışkanlıklarından.

Kız bu nasıl bahane? Gören de sanki Amerikan filmlerindeki gibi ergenken koridorlarda eziklendin hor görüldün aşağılandığın için intikam yemini ettin sanacak. Etkinliklerde çimler üstünde sevişemedin diye niye erkekleri hor görüp aşağılıyosun

Kizz ondan demek ne çekmişsin be.

Kendini kimseye ve bu şekilde kanıtlamak zorunda değilsin, kendi bedenine ruhuna zarar veriyorsun canım, yapma bunu kendine. Evet uzun zaman yalnız kalmışsın. Üniversite hayatında gençlik kanının en hızlı aktığı zamanlarda çevrende herkes sevisiyormuş. Ama sevişmek bir yarış mecrası değilki. Yarış edilecek bir durum değil yani bu. Farklı kişilerle seks yapıp bedenine de zarar veriyorsun HPV virüsüne falan dikkat et, mutlaka prezervatif kullansınlar. Evlilik ve çocuk istemediğini söyledin. Ama yaş geçtikçe ne yapacaksın? Ömür boyu çoklu sekse devam mı ? Kendine bu iğrenç hayatı mi layık görüyorsun gerçekten? Sen daha mutlu olabilirsin, bütün bunlar sana bağlı inan bana bu durumu atlatıp aşabilirsin.

kendimi bu kadar yüksekte görmekten kurtulamıyorum.belki gerçekten de öyleyimdir
suc senin degil ki. turkiyede yokluk var. cok pohpohlamadan, yalandan jestler yapmadan, ustune dusmeden bir kizi yataga atmak cok zor. sen de masrafsizsin. kendi paranj kendin kazanirsin, kimseye salça olmazsin, evlilik vs istemezsin. temiz is
fuckbuddy arasa allahin vaninda nereden bulsun. buldugunun abisi ogrenir bilmemne olur basina bela olur. eskort desen saatligi dünya kadar ve kondomsuz kabul etmiyorlar.
sende bu sorunlarin hic biri yok. tamamen çöpsüz üzümsün. masrafsizsin, nazsiz niyazsizsin.
haliyle yattigin adamlar bu golden ticketi kacirmamak icin seni yücelte yucelte kendini iyice yuksekte gormeye başlamış olabilirsin

eee kime kanıtlıyon kendini?
video çekip o çimlerde sevişen kızlara atıyorsan tamam ama bunu yapmıyorsan kime neyi kanıtlamış oluyorsun.. bahaneninde böylr saçması yani..

valla benim hayatım şu an hiç erkeklerle veya ilişkilerle ilgileneceğim durumda değil
o yüzden bu tarz dertler bana şu an dünyanın en boş en işsiz insan derdi gibi geliyor
o nedenle başlığa hayatın geneli özelinde yorum yazacağım
hayır, hayattan hak ettiğimi aldığımı düşünmüyorum
keşke her sorunum hallolsa da erkeklerin derdi kalsa hayatımda sadece dert olarak
elin sümüklü çükleri için üzemem kendimi.

suc senin degil ki. turkiyede yokluk var. cok pohpohlamadan, yalandan jestler yapmadan, ustune dusmeden bir kizi yataga atmak cok zor. sen de masrafsizsin. kendi paranj kendin kazanirsin, kimseye salça olmazsin, evlilik vs istemezsin. temiz is
fuckbuddy arasa allahin vaninda nereden bulsun. buldugunun abisi ogrenir bilmemne olur basina bela olur. eskort desen saatligi dünya kadar ve kondomsuz kabul etmiyorlar.
sende bu sorunlarin hic biri yok. tamamen çöpsüz üzümsün. masrafsizsin, nazsiz niyazsizsin.
haliyle yattigin adamlar bu golden ticketi kacirmamak icin seni yücelte yucelte kendini iyice yuksekte gormeye başlamış olabilirsin
Hatırladığım kadarıyla ferhans erkeklerin sayısını artık tutamasa da prezervatif kullanmıyor. Eskortlar bile ısrar kıyamet prezervatif taktırırken ferhans gibi dünden razısını da kimse kaçırmaz. Eli yüzü az bir düzgün olsun yeter.

Belki konu dışı ama Ferhans allah aşkına diyorum bak sen belki hamile kalmıyorsun geri çekilme sana yetiyor ama daha yeni hiv konusu okuduk kadına nerden geçtiği bile belli değil. Adını sanını hakkında konuşulanları umursamıyorsan bile canını umursa bari korun. Yerinde olsam 6 ayda bir testlere girerdim. Sadece kocasıyla ilişki yaşayan kadınlara bile ne hastalıklar bulaşıyor sen bunların çetelesini hiç tutamazsın.

X