Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç kişi kaç kişiye yüce, karşılıksız bir sevgi besleyebilir? Her evlenenin eşi çok mu ideal ilişki yaşatıyor?
hep başkalarındaki erkekler daha iyiymiş gibi geliyor.
Ay güldüm cidden yani erkek milleti de hak ediyo bazen böylesi muameleyi bakmaMerhaba.bir iki gündür ilaçlarımı almayı unutmuşum.eee beni de bir sinir aldı tabi.hep ilaçlarımı almadığım zaman hayatta hakettiğim kadar şeye sahip olmadığımı düşünüyorum.açık olmak gerekirse bu durum sadece karşı cins ile ilgili.benimle ilgilenen erkek çok oluyor ama hepsini bir şekilde aşağılayacak bir yön buluyorum.hep başkalarındaki erkekler daha iyiymiş gibi geliyor.hem bu şekilde düşünüyorum hem de acaba insanları çok mu hor görüyorum diye kendime soruyorum.birinin biraz göbeği olur allahın şişkosu derim mesela, ya da biri çok uzun olmaz bizim cüce ne alemde falan derim içimden.birinin saçında biraz beyaz olur, bu yaşta dedeye dönmüş hiç bana yakışıyor mu derim? Biri üniversite okumamıştım allahın dağ ayısı, hanzosu derim.biri yakışıklıdır ama ağzı laf yapmıyordur, buna da allak tip vermiş beyninden almiş derim.kendimi bu kadar yüksekte görmekten kurtulamıyorum.belki gerçekten de öyleyimdir de diğer insanlara karşı nasıl daha merhametli olabilirim onu çözemiyorum.bu şekilde mutsuz oluyorum çünkü.
Söylemek istenileni anlamıyorsun ki. Erkekler seninle sadece bedava sex için birlikte sana aşığım demelerini geç kapında yatarlar sex için. Evlenip saydığın şekilde ilişki yaşayanlar aşk yaşamıyor fakat sen bu sebepler için bile evlenilmek için tercih edilmezsin, bi erkek koluna takıp ailesinin karşısına işte ben bu kadınla evlencem diye çıkartmaz seni.Van büyük bir şehir.çoğu ilden bile büyük hatta.1 milyon küsür insanın da ailesinin baskıcı zihniyetini kabullenerek yaşadığını mı düşünüyorsun? Hiç mi bunun çalişmak için geleni yok, benim gibi atananı yok.bu bakış açısıyla bütün ilişkilere böyle bakabilirsin ayrıca.her ilişki bir yerde çıkar ilişkisidir. Kaç kişi kaç kişiye yüce, karşılıksız bir sevgi besleyebilir? Her evlenenin eşi çok mu ideal ilişki yaşatıyor? Ben de onlara diyeyim o zaman? Anasına danasına baktırmak için evlenmiş.çocuk yapma yaşı geldiği için evlenmiş.oluyor mu?
Bizim ilişkimiz zaten devam ediyordu ki uzun süredir.niye böyle şeyler söyleme ihtiyacı duysunlar?Söylemek istenileni anlamıyorsun ki. Erkekler seninle sadece bedava sex için birlikte sana aşığım demelerini geç kapında yatarlar sex için. Evlenip saydığın şekilde ilişki yaşayanlar aşk yaşamıyor fakat sen bu sebepler için bile evlenilmek için tercih edilmezsin, bi erkek koluna takıp ailesinin karşısına işte ben bu kadınla evlencem diye çıkartmaz seni.
Kendini çok ucuz basit gösteriyosun böyle yaparak
kuzu ne ilişkisi? senin sabit bir ilişkin var mı?Bizim ilişkimiz zaten devam ediyordu ki uzun süredir.niye böyle şeyler söyleme ihtiyacı duysunlar?
Aynısını yazacaktım.Erkek meselesinden başka derdiniz yok,ne güzel.