- 4 Aralık 2023
- 890
- 1.148
- 33
- 30
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
daha yolun başındasın.. iş sende bitiyor kk kadınlar sana o kadar güzel söylediler hangi birini uyguladın ki? Siz bu negatif düşünceleri atmadıkça bir değişikliği beklemeyin. Emek olmadan yemekte olmaz23 yaşındayım mezun olamadım daha doğru düzgün tek 1 işte çalışamadım
cebimde taş çatlasa 400 tl vardır
kilom hala çok fazla kesinlikle bu kiloda dışarı çıkmak kimseyle görüşmek istemiyorum 90 kiloyum ama kalçam falan küçük göbeğimde tüm yağ
daha kimseden tek bir iltifat almadım
çok rezil bir hayatım var
nasıl toplicam bu kadar etkeni
Bunun böyle üzgün üzgünmüş gibi yazmalarina bakma bundan birşey olmaz konuları hep aynıAaa tersliyor mu
bilmiyordum kı ara vermiştim kk ye ıyı barı terslerse ban yemeyım. özluyorum arkadaşlarımıBunun böyle üzgün üzgünmüş gibi yazmalarina bakma bundan birşey olmaz konuları hep aynı
Ben hepsini hallettim ama hiç de demedim ki boşu boşuna kendimi üzmüşüm.şimdi olsa yine üzülürdüm.haklıydım gayetAma şu an böyle kafana taktığın şeyler için de ilerde pişman olacaksın. 23 yaş dediğin nedir ki? Çok gençsin ve hepsini halledersin, boşuna canını sıkma bundan 3-5 sene sonra niye zamanımı canımı sıkarak harcamışım diyeceksin
tabii ki mantikli degil. gir bir ise calis. kimya muhendisi okuyordun. bir eczanede calisabilirsin mesela. ders saatlerine gore esneklik yaparlar hem deneyim olur sana da.mezun olmama 2 sene var
2 sene cebimde 100 tl ile gezmek mantıklı mı sence?
Tüp mide ameliyatı ol bari23 yaşındayım mezun olamadım daha doğru düzgün tek 1 işte çalışamadım
kilom hala çok fazla kesinlikle bu kiloda dışarı çıkmak kimseyle görüşmek istemiyorum 90 kiloyum ama kalçam falan küçük göbeğimde tüm yağ
pandemi gecti ama 2024 hala devam ediyor ve su an okulun yok. tatildesin.O kadar pişmanım ki koskoca pandemide falan bile para kazanmaya kendime eğitime gelişime önem vermek yerine saçma sapan ağlayıp dövünüp sanaldan hiç tanımnadığım adamlara aşık olduğumu zannedip aşk acısı çekiyordum
mallıkta nirvana falanım
23 yaşla mı geride kaldın insanlar bu yaşta yks'ye girip yeniden yerleşiyor.23 yaşındayım mezun olamadım daha doğru düzgün tek 1 işte çalışamadım
Bunu yazmaya gelmiştim, Monako prensesi birazdan insanları terslemeye başlar…Bunun böyle üzgün üzgünmüş gibi yazmalarina bakma bundan birşey olmaz konuları hep aynı
23 yaşındayım mezun olamadım daha doğru düzgün tek 1 işte çalışamadım
Yazları çalışabilirsin yaz okulun yoksa eğermezun olmama 2 sene var
2 sene cebimde 100 tl ile gezmek mantıklı mı sence?
sen dedin diye hemen olmaya gidiyorumTüp mide ameliyatı ol bari
Ay staj deme yaStajın yok mu?
Mesai başladı herhaldesen dedin diye hemen olmaya gidiyorum
Zaten seni 90 kiloyla ameliyat edecek dr un tek derdi paradır bu ameliyat öyle basit bir ameliyat değilsen dedin diye hemen olmaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?