Hayatta Geri Kaldım

daha yolun başındasın.. iş sende bitiyor kk kadınlar sana o kadar güzel söylediler hangi birini uyguladın ki? Siz bu negatif düşünceleri atmadıkça bir değişikliği beklemeyin. Emek olmadan yemekte olmaz

Ben hepsini hallettim ama hiç de demedim ki boşu boşuna kendimi üzmüşüm.şimdi olsa yine üzülürdüm.haklıydım gayet

mezun olmama 2 sene var
2 sene cebimde 100 tl ile gezmek mantıklı mı sence?
tabii ki mantikli degil. gir bir ise calis. kimya muhendisi okuyordun. bir eczanede calisabilirsin mesela. ders saatlerine gore esneklik yaparlar hem deneyim olur sana da.
ya da parttime herhangi bir yerde calisabilirsin. ailesinin durumu olmayip, olanla da yetinemeyip is aramayan ogrencilere kil oluyorum. benim para sıkıntım yoktu, az parayla gecinmenin yollarini bulmustum. tek sıkıntım ailemden para isteyemezdim. iki ayri sehirde iki kiz okutuyorlardi çünkü, kıyamazdim. o yuzden yuz boyama palyacolugu, avm oyun odası ablası, ikram dağıtım elemani falan olurdum. kazandigim parayla da turlara katilir paso gezerdim.
o yuzden ailesinden rahat geçinebilecek kadar para alamayan herkese tavsiyem budur. ajanslar günlük haftalik parttime eleman ariyorlar. onemli haftalar haric gidin calisin, harçlık kazanin. her sehrin - en kucugunun bile organizasyon ajansi var. bak bu ay düğün mevsimi. gelenlere yer gostermek bile bir is (ki bunda da calismistim) . kina düğün sektoru bu tarz isler icin cok musait. ustelik birkad saat sürüp bitiyor. temiz is. herkese tavsiye ederim

Son düzenleme:
Tüp mide ameliyatı ol bari

pandemi gecti ama 2024 hala devam ediyor ve su an okulun yok. tatildesin.
pisman oldugun seyleri bugun yapabilirsin

23 yaşla mı geride kaldın insanlar bu yaşta yks'ye girip yeniden yerleşiyor.
Boşuna umutsuz davranıyorsun, ders çalış okulu bitir diyetisyene git kilo ver bunların hepsini kendin için yap hayatın başındasın

23 yaş bu kadar karamsarlık için çok genç...Tek yapman gereken harekete geçmek.günde 1 saat yürüyüş yapmak sağlıklı beslenmek bile çok fark yaratacak. Part time iş bakabilirsin hem sosyalleşmek için hem de kendini oyalamak biraz para kazanmak için iyi olur.
Emin ol dışarıdan mükemmel gördüğün hayatlar bile hiç de öyle çok mükemmel değil. Yaşının ve gençliğinin kıymetini bil.Harekete geç.

Stajın yok mu?

Sürekli burda ağladığını görüyorum. Kilo verdin herkes iltifat etti burada onunla da yetinemedin. Ne duymak istiyorsun? Ağlayarak evde oturarak nereye varacaksın? Gayet de güzel bir kilodaydın hatırladığım kadarıyla. Burda sana ne dense tersliyordun üstelik. Kendini topla yaşın 23 sanki yaşlanmışsın ve işe yaramazmışsın gibi davranmanın alemi yok. Cebinde daha fazla para olsun istiyorsan dışarı çık iş ara sosyalleş. Sürekli depresyon depresyon kötü düşünceler ancak hayatını söndürmene neden olur.

kırıcı olmak istemiyorum ama kimsenin seni sevmemesinin kilonla bir ilgisi yok. kötü bir kalbin var, onun ekmegini yiyorsun. annenin dogmamis kardesini öldürmesine sevinmen, kurtulduk demen, sana deger veren bir erkek varken baska kizlarin yakisikli ve zengin sevgililerine bakip kendi hayatindaki insani eziklemen, gözünün disarida olmasi vs.
inam 90-60-90 olsaydin da seninle iliski yurutmek istemezdi erkekler (ya da belki taniyana kadar birkac buluşma gecirirlerdi) ya da kiz arkadasin olmazdi dost denebilecek.
cunku bu karakterde bir insana kimse katlanmak istemez

Kilo hayattan geri kalmaya niye engel olsun. Ama parasızlık engel. Benim ailemin durumu iyiydi özel üniversitede okudum araba aldılar ama ben yine de çalıştım. 10. Sınıftan 11. Sınıfa geçince arkadaşımın yazlığına tatile gitmiştik orda iş bulduk ikimiz çalışmaya başladık ve ben her yaz dönemi çalıştım kasiyerlik yaptım hosteslik yaptım lobide çalıştım komi oldum. Gayet iyi paralar kazanıyorduk kaldığımız yer vardı çok güzel vakit geçiriyorduk. Sonra okul varken de bir ara kuyumcuya işe girdim sabah 10 akşam 10 haftada 3 gün çalışıyordum. Etkinliklerde çalıştım hosteslik yaptım. Erasmusa gittiğim ülkede fabrikada çalıştım bir arkadaşım tıp okurken çalıştı saklıyordu tıp okuduğunu. Çalışabildiği kadar çalıştı. Ben anlamıyorum parasızlıktan şikayet edip işe girmeyen insanları. 25 yaşındayım atandım. Bazen arkadaşlarımla buluşuyoruz sürekli şikayet şikayet edip duruyorlar içim şişiyor. Hayat herkese aynı şartları sağlamıyor ama kendimizi kurtarmak bizim elimizde. 3. 4. Sınıfta sadece çalışmadım çünkü staj yaptım hep. Son senemde de kpss çalışıp atandım. Okulum uzayacak diye üzüntüden ülser oldum saçkıran oldum. Ne zorluklarla yaşayan hayatını devam ettiren insanlar var. Anne babası doktor olan arkadaşım da çalıştı üniversite zamanında. İhtiyacı mı vardı yok ama çalışmak insanı hayata hazırlıyor. Ben çok şımarık büyüdüğüm için çok güzel törpüledi hizmet sektörü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…