Hayatta Geri Kaldım

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
806
1.080
63
23 yaşındayım mezun olamadım daha doğru düzgün tek 1 işte çalışamadım
cebimde taş çatlasa 400 tl vardır
kilom hala çok fazla kesinlikle bu kiloda dışarı çıkmak kimseyle görüşmek istemiyorum 90 kiloyum ama kalçam falan küçük göbeğimde tüm yağ
daha kimseden tek bir iltifat almadım
çok rezil bir hayatım var
nasıl toplicam bu kadar etkeni

İse girerek.once mezun olun alanınız dışında da olsa bir işe girin paranızı kazanın gerisi gelir

Her şey senin elinde. Şikayet etmek yerine bir yerden başla. Hayat zor ve giderek zorlaşacak. Önceliklerini belirle. Hem kilo vermeye başlayarak hem okulunu bitirebilirsin. Okulunu bitirmeden iş bulamayabilirsin,hepsini ayni anda isteme.Sonrasında su akar yolunu bulur. Zaman tanı kendine,hedef belirle.

Henuz 23 yaşındasın, 33 değil.
okulunu bitirmeye çalış ilk iş. Bol bol yürüyüş yap sabah erken ve akşam saatlerinde, günde en az 15000 adım şart. Yemeği azalt, dikkat et tükettiklerine. Düzenli uyku önemli. Bu hayat senin. Karamsar olmak sana bir şey getirmicek. Olumlu dusun ve harekete geç.

Çok güzel kilo verdin devam et,part time iş bulabilirsin bu seni motive eder

Ama şu an böyle kafana taktığın şeyler için de ilerde pişman olacaksın. 23 yaş dediğin nedir ki? Çok gençsin ve hepsini halledersin, boşuna canını sıkma bundan 3-5 sene sonra niye zamanımı canımı sıkarak harcamışım diyeceksin

mezun olmama 2 sene var
2 sene cebimde 100 tl ile gezmek mantıklı mı sence?
E otur ağla ozmaan ne yapalım.insanlar size miras mi biraksin.24 yaşında açık liseyi bitirdim 26 yaşında üniye başladım cebimde fotokopi cektirecek param yol param yoktu.atanmayi beklemedim alanım disinda ise girdim ikinci uniyi okudum açıktan.34 yaşında anne evlendim.dr senin çocuğun olmaz dedi hastane hastane dolastim Allah emeklerinin karşılığı doğal yoldan evlat nasip etti anne oldum 37 de.
Yani kimse elleri cebinde hayatını yasamiyor.madem cebinizde 100 lira var girin ise calisin part time.insanlar size ne yapsın.beklentiye girmyi birakin biseyler yapın

Şimdi öyle geliyor sana. Ben 23 de mezun dum. 25 de atandım ama iki senede bunalıma girdim kilo aldım. Psikologa gittim. Hicbir şeyim yok beceriksizim diye 2008 den bahsediyorum. Kızdı bana niyeyse. sonra açev bünyesinde ise girdim. 17 kilo verdim. Kpssyi de atlattım atandım. Hemen evlenelim dedik eşimle. Evlendik düğün borçları sonra araba borcu ev borcu sağlık masrafları.

Şimdi diyorum ki ne kadar boşa uzmusum kendimi. Yiyip içip gezip keyfime niye bakmamışim o iki sene. Zaten zormuş hayat aslında bana iki yıl mola vermişti ama anlamamıştım.

E çalış o zaman. Öğrenci olman çalışmana engel değil. Öğrenciyken çalıştım. Çalışan arkadaşlarım da vardı. İllaki alanın olmasına gerek yok. Git bir asgari ücretli işe gir. Hem de sana hareketlilik olur.

Hayatımın yüzde 90nı nı yüz kilo üzeri geçirdim calıştım gezdim tozdum evlendim 38 den sonra mide ameliyatı olup kilo vermeye başladım simdide haftanın 5-6 günü spora gidiyorum yağmur çamur sıcak soğuk demeden şu anda bile otobusten yaziyorum salona gidiyorum çünkü sorun senin kilon falan değil kafan sen yattığın yerden herşey olsun istiyorsun ama maalesef be yavrum
Kısacası bahane göt gibidir herkesde bulunur

Hayata farklı pencereden bakmalısınız. Size verilen tavsiyeleri uygulamak zorundasınız.

Senin hayatın bir yarış değil kendini kimseyle kıyaslama sen olduğun gibi o kadar özel ve güzelsin ki… Elindekilere şükrederek başla ve için rahat edecekse söyleyim ben okuldan 25 yaşımda kıl payı mezun olmuştum :)) hiçbir şeyde kaçırmış değilim, kilo vermek zor ama senin elinde çözümü olmayan sağlık problemin yok . İş desen en kötü bim, LCW gibi yerler her türlü alım yapıyor, ilk başta iş tecrübesi edinmek için diyorum. Hiç kendini yorma, üzme olabileceğinin en iyisi olmak için çabala ama kendine acıyarak değil

Bi işe girip, zayıflamaya devam et. 23 yaş çocuk demek daha. Herşeye zaman var

Ayy yine sen yine aynı konular.
Herkesin söylediklerine ters cevap verip yardım bekliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…