- 9 Ekim 2020
- 806
- 1.080
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
mezun olmama 2 sene varİse girerek.once mezun olun alanınız dışında da olsa bir işe girin paranızı kazanın gerisi gelir
Çok güzel kilo verdin devam et,part time iş bulabilirsin bu seni motive eder23 yaşındayım mezun olamadım daha doğru düzgün tek 1 işte çalışamadım
cebimde taş çatlasa 400 tl vardır
kilom hala çok fazla kesinlikle bu kiloda dışarı çıkmak kimseyle görüşmek istemiyorum 90 kiloyum ama kalçam falan küçük göbeğimde tüm yağ
daha kimseden tek bir iltifat almadım
çok rezil bir hayatım var
nasıl toplicam bu kadar etkeni
Ama şu an böyle kafana taktığın şeyler için de ilerde pişman olacaksın. 23 yaş dediğin nedir ki? Çok gençsin ve hepsini halledersin, boşuna canını sıkma bundan 3-5 sene sonra niye zamanımı canımı sıkarak harcamışım diyeceksinO kadar pişmanım ki koskoca pandemide falan bile para kazanmaya kendime eğitime gelişime önem vermek yerine saçma sapan ağlayıp dövünüp sanaldan hiç tanımnadığım adamlara aşık olduğumu zannedip aşk acısı çekiyordum
mallıkta nirvana falanım
E otur ağla ozmaan ne yapalım.insanlar size miras mi biraksin.24 yaşında açık liseyi bitirdim 26 yaşında üniye başladım cebimde fotokopi cektirecek param yol param yoktu.atanmayi beklemedim alanım disinda ise girdim ikinci uniyi okudum açıktan.34 yaşında anne evlendim.dr senin çocuğun olmaz dedi hastane hastane dolastim Allah emeklerinin karşılığı doğal yoldan evlat nasip etti anne oldum 37 de.mezun olmama 2 sene var
2 sene cebimde 100 tl ile gezmek mantıklı mı sence?
Bi işe girip çalışın yani bunun başka yolu var mı?mezun olmama 2 sene var
2 sene cebimde 100 tl ile gezmek mantıklı mı sence?
23 yaşındayım mezun olamadım daha doğru düzgün tek 1 işte çalışamadım
kilom hala çok fazla kesinlikle bu kiloda dışarı çıkmak kimseyle görüşmek istemiyorum 90 kiloyum ama kalçam falan küçük göbeğimde tüm yağ
Bi işe girip, zayıflamaya devam et. 23 yaş çocuk demek daha. Herşeye zaman var23 yaşındayım mezun olamadım daha doğru düzgün tek 1 işte çalışamadım
23 yaşındayım mezun olamadım daha doğru düzgün tek 1 işte çalışamadım
Aaa tersliyor muAyy yine sen yine aynı konular.
Herkesin söylediklerine ters cevap verip yardım bekliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?