Hayatta cok yalniz bir anneyim artik dayanamıyorum

şuan yalnızsınız ve yalnızlığınızı paylaşacak birini arıyorsunuz ama en başta dikkat etmeniz gereken kızınız, kızınız yanınızda, ilk başta kızınızın yanında bir daha ağlamayın, siz ağladıkça onu da üzmüş olursunuz, kız çocukları asla annelerinin mutsuz olmasını istemez, sürekli düşünür dururlar kendinizi sevin, kızınızla seyahatlere çıkın, beraber dizi film izleyin, ister onunla ister tek gezmeye çıkın, her şeyde bir hayır vardır belki o adam bir sosyopattı ve size zarar verecekti? yol yakınken kurtuldunuz, hiç ummadığınız bir anda güzellikler karşınıza çıkar pes etmeyin.

yalnızlıktan insanlar intihar ediyor, siz de ölümden filan bahsetmişsiniz, hem de kızınızla birlikte cennete gitmekten, kızınızın hayatının bile sizin ki gibi kötü geçeceğinden o kadar eminsiniz ki. anneniz sizde ağır hasarlar bırakmış. acil terapi almanız gerek ama iyi bir terapistten. hayata bakış açınızın, düşünme şeklinizin değişmesi lazım. siz depresif bir kişiliksiniz anlattıklarınızdan. bunu düzeltmezseniz hayatınızın devamı da evveliyatı ile aynı çizgide olur. kızınız da yarın burda konu açıp annem hep depresyondaydı bn de hayattan nasıl zevk alınır bilmem diye konu açar. hala annesinden babasından şefkate ve sevgiye aç büyüyememiş bir yetişkinsiniz bu ülkedeki birçok kişi gibi. arada herkes dip yapar, ama mütemadiyen depresyon ve karamsarlık depresif kişilik özelliğidir. ne demiş mevlana "düşüncelerimiz cümlelerimizi, cümlelerimiz davranışlarımızı, davranışlarımız karakterimizi oluşturur" kurban psikolojisinden çıkın. aile dizilimi araştırın iyi bir yerde yaptırın. tuna tüner youtube videolarını izleyin sorularınıza cevaplar bulup rahatlarsınız. affetmek nedir nasıl affedilir affetme çalışmalarını araştırın. biraz çaba göstermeniz gerekecek

Cok teşekkürler cok değerli seyler yazmışsınız

Öncelikle psikolojik yardim almalısınız bence . Umarim hersey iyi olur

Ben sizde annemi kızınızda kendimi gördüm... 20 yaşındayım annemle aşağı yukarı akran sayılırsınız 44 yaşında kendisi. Babam vefat edeli 14 yıl oluyor babamdan değil ama ailesinden çok çekmiş annemde benim için DNA testi istemeleri babamı bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırmaları ah ah filmlerden bir farkı yokmuş anneminde hayatının... Şimdi iki kızı da büyüdü kendi ayakları üzerinde durabiliyor annemizden öğrendiğimiz en önemli şey ne olursa olsun bir erkeğe veya aile bireyine değil kendimize güvenmemiz gerektiği... O da çok kötü günler geçirdi hayatı tepetaklak oldu zannetti ama sizi bekleyen güzellikleri asla bilemezsiniz şimdi o da evli yeni evlendi çok mutlu gerçekten bu zamana kadar çektiği çileyi zorluğu unutturacak biriyle hemde... Sizde umudunuzu kaybetmeyin hayat hiç ummadık bir anda ummadık güzellikler getirir beraberinde umarım sizde çok yakın bir zamanda güzel günler yaşarsınız her ne olursa olsun sizin en iyi yoldaşınız kızınız ilerde o da sizde daha iyi anlayacaksınız şuan annem arkadaşım gibidir herkes kahve içmeye arkadaşıyla gider ben hepsinden önce annemi alır giderim çünkü en yakın sırdaşım ve dostum

Sizi çok iyi anlıyorum bende 23 yasındaym Kaynanam ve eşimin ailesi tarafından çok çektim iftiraya bile uğradıö en güzeli uzak durmak sizi mutsuz eden herseyden uzak durun kimse sizden ve evlatlarınızdan önemli

Allah sizinde yardımcınız olsun canim

.

.Merhaba. Aylar olmuş yazdığınız. Peki şimdi nasılsınız. Umarım daha iyisinizdir. Umudunuzu hiçbir zaman kaybetmeyin derim ben. Insan umutsuz yaşayamaz. Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…