Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay başlığı yanlış attım kızlar yaa hayatını mükemmel bir erkeği beklemekle gecirdi dicektim.pardon ilk defa resim attım çok heyacanlandım.hep başkalarına attırıyodum özür dilerim
ay başlığı yanlış attım kızlar yaa hayatını mükemmel bir erkeği beklemekle gecirdi dicektim.pardon ilk defa resim attım çok heyacanlandım.hep başkalarına attırıyodum özür dilerim
mukemmel olmasa da kendimce oyle bı erkek buldum canım ben ama elımden kacırdım hahahahahah Allahın ıznıyle onun donmesını beklerken boyle olucam :) gun be gun buradan takıp edebılırsınız nasıl da yitip gittigimi ahhh ah nerde o eskı şen şakrak kız nerde bu sivilceli surat.. gitti guzelligim gittiiiii defolu bıraktı beni kim alcak beni bu sivilcelerle he kim! saclarını sarı yap dedı yaktırdı onlarıda mahvettı benı curuycem curuycem abla gibi olcam bendee