• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatınızın su anki doneminde en cok istediginiz sey nedir?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:CüvCüv: bebişim artık Gelsin istiyorum anne olmak istiyorummmmmmmmmmmm :emir_bebek:

spk'nın uzmanlık belgesini alıp itü'de yüksek lisansa başalmak...
Allahım inşallahhhh....

şuan evime gidip yerleşmek istiyorum ve eşimle keyifli vakit gecirmek...sonra işler cok..ilk etapda bi evime gidip yerleşeyim ..söyle bir yorgunluk kahvesi içeyimm sonrası allah kerim

şu anda en çooooooook istediğim şey bir evim olması en kısa zamanda olması dileğiyle

şuan en çok istedıgım artık degerimi anlaması...hiç bişey beklemiyorum sadece anlaşılmak istiyorumm

sağlıklı bir şekilde bebeğime kavuşmak(sadece sağlık istiyorum tüm sevdiklerime)

anne olmakkk:çok üzgünüm:

Canım inşallah en kısa zamanda olursun.:dance:Benimde şuanda istediğim tek şey yüce yaradanımda biliyor hiç kimseye muhtaç olmamak başka bi isteğim yok çok şükür sağlığımız sıhatimiz yerinde allah güç kuvvet versin çalışalım a.s.

şu an için hiç bir şey istemiyorum..

Sadece tekrar eşimi evimizde görmek istiyorum...Onun beni sevdiğini tekrar duymak istiyorum..

Bu hayatta hedeflerim çok ama şu anda istediğim uzun bir seyahat.Yaşadığım hayal kırıklığından sonra, kafamı toparlamaya,sağlıklı düşünmeye ihtiyacım var.

Back