herkesin vardır mutlaka, hem pratik hem de gün içinde huzurlu olmanızı sağlayan şeyler.benim için en önemlisi evin derli toplu olması ama başta mutfak tezgahım..isterse bi sürü işim olsun yapıcak mutlaka tezgah işini ilk sıraya alırım, üstünde hiçbirşey bırakmam.çaydanlığım sürahim herşeyimi kaldırırım o tezgah boş ve temizse ev de tertemiz gibi geliyo bana nedense
bi de aklıma gelen kızım bazen çok huzursuz oluyo tam misafir gelicek çok işim var ya da bi yere gidilcek anlıyo bütün yaramazlıklarını yapıyo, son zamanlarda karar verdim ona söylemiyorum o misafir zili çalana kadar haberi olmayınca o kadar iyi oluyo ki:))tabi her çocuk aynı olmaz benimki böyle..
aklıma geldikçe yazıcam sizde neler var nasıl kolaylaştırıyorsunuz hayatı??
süper fikir peki bahar temizlği için nelerden başlayabiliriz mesela ben nisanda yapmayı düşünüyorum acaba mutfak dolaplarımı falan şimdi mi yapsam kirlenir mi başta yapınca:44:bende bahar temizliği falan yapmadan önce şöyle gözüme çarpan yerleri silip cifleyip bi yerleştiririm tabi kolay olan yerleri böylece büyük temizlik anında vaktimi ve gücümü boşa harcamamış oluyorum bide aklına gelen işi aklına geldiği anda yapmak çok ii oluo yani bi rahatlıo insan ohhh....
herşeyin yerli yerinde olması aranıldığında bulunmasını kolaylaştırıyor,mutfak derli toplu,banyo temiz olmalı.bir de evde toza tahammül edemiyorum evim cok güneş aldığı için tozlar bi gün öncede silsem el sallıo olduğu yerden cıldırıcam.beni en rahatlatan seylerden biri de çalıştığım için ertesi günün yemeğini bi gün önceden yapmak ertesi gün için dolaba koyuyorumısıt ve ye.ütü olayını falanda biriktirip yapanlardan değilim mesela çamasırları toplarken bi yandan ütünün fişini takarım o arada ısınır ütülenecek kıyafetleri hemen ütüler ve kaldırırım.buzluğa bişeyler atmak da iyi oluyor şimdilik aklıma gelenler bunlar.
birde soru sorayım. evdeki kablo kalabalığna bir çzöümünüz var mı
şu büyük 4-5 priz girişi üstünde olan genellikle yuvarlak şekilli olanları mı kastettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?