bence etkilenme herkeste aynı olmayabilir.mesela elif şafak-iskender kitabını ben çok beğenmiştim.ama benimle aynı zamanda okuyan başka bir arkadaşım hiç beğenmemişti.Bu birazda zevkler,yaş,ilgi,okuma zevki bunlara göre değişiyor.Bazı insanlar kesmeli,biçmeli yerlere bayılır,bazıları hiç sevmez.Hayatınıza geriye doğru baktığınızda sizi en çok etkileyen okuduğunuz bir kitabın adını yazar mısınız?
Amacım bu kitapları okumak.
Kısaca ne konuda hayatınıza etkisi olduğunuda paylaşmanızı rica ederim.
Simyacıyı tek geçerim,Mütevazı olamayacağım,ama çok ıyı bır okurum,ve bu kıtabı uç kez okudum,Simyacı'dan çok etkilenmiştim.
Ernest hamingway ihtiyar balıkçıyı da nedense çok Sevmiştim sanki hayatın anlamını hissemisim gibi gelmişti yaşım çok küçüktü muhtemelen ondandı :)
Simyacıyı tek geçerim,Mütevazı olamayacağım,ama çok ıyı bır okurum,ve bu kıtabı uç kez okudum,Simyacı'dan çok etkilenmiştim.
Ernest hamingway ihtiyar balıkçıyı da nedense çok Sevmiştim sanki hayatın anlamını hissemisim gibi gelmişti yaşım çok küçüktü muhtemelen ondandı :)
simyacıyı okumayı çok istiyorum arkadaşım önermişti henüz okuyamadım eski bir kitap galiba bulabilirsem artıkSimyacı'dan çok etkilenmiştim.
Doğum sonu depresyonu yaşayan her anneye tavsiyem; Siyah süt( elif şafak.) Ama hayatımı etkileyen kitap; Rüzgar gibi geçti.
Hemen söyleyin okusun , inşallah faydasını görür. Rüzgar gibi geçtinin konusu; Amerikan iç savaşında yalnız( Daha doğrusu yalnızca kadınların olduğu bir ailenin başında olan ve hayatta kalmayı ve yükselmeyi başaran bir genç kızın hikayesiydi; Parlak değildi tabiki, çok duygusal travmaları vardı. Azim ve cesaret üzerine kuruluydu.Son yazdığım bir konu vardı ordaki bayan sıkıntıda, ona söyleyeyim de okusun vakti varsa..
Rüzgar gibi gectinin konusu nasıl kelebek etkisi gibi bir şey mi ?
Kitap okuyan hatta okuduğu kitaptan etkilenen yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?