• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatında kimseyi istemiyormus . tabi flortleri hariç .

bir arkadaşım da öyle dedi . Bununla olursa bile çok zor olur uğraşma summe değmez dedi .
adam hayatının sonuna kadar kafasını dinlemek istiyormus

Ben bire bir şahit oldum buna ne güvenir ne bişey aman hepsi aynı mantığına giriyorlar.

Sana da peşinen demiş bak ben buyum istediğim bu ona göre ne sen uğraş ne ben yoksa takılcak kız çok

Bir bakıma iyi rengini belli etmesi sen de yolunu çiz canım

Uzaklaş canım bu adamdan .;) yok ben seviyorum onu belki kendime çekerim ..uğraşırım denerim diyorsan dene .yoksa beyefendi acık konuşmuş .
Ah erkekler ah :KK34:sinir şeyler

Ben bire bir şahit oldum buna ne güvenir ne bişey aman hepsi aynı mantığına giriyorlar.

Sana da peşinen demiş bak ben buyum istediğim bu ona göre ne sen uğraş ne ben yoksa takılcak kız çok

Bir bakıma iyi rengini belli etmesi sen de yolunu çiz canım
Cidden mi sen denemiş muydun boylw biriyle

Uzaklaş canım bu adamdan .:KK66: yok ben seviyorum onu belki kendime çekerim ..uğraşırım denerim diyorsan dene .yoksa beyefendi acık konuşmuş .
Ah erkekler ah :KK34:sinir şeyler
Ya şimdi yazsam mi yazmasam mi kararsizim yaa çok . Şimdi ben yazmayinca hemen korktu kaçtı diye düşünecek

Cidden mi sen denemiş muydun boylw biriyle

Hayır canım ben değil çok yakın can dostum erkek bir tanıdığım da gördüm zor toparladık onu eski x gitti başka biri geldi resmen

Korktu kaçtı vs düşünmez yazmazsam diye düşünme

Bir de bana diyor ki arkadaşlarımın hepsi keşke bir sevgilimiz olsa doye uzuluyorlar ben oh ne güzel kimse yok diye seviniyorum diyo allahım yaa

Hayır canım ben değil çok yakın can dostum erkek bir tanıdığım da gördüm zor toparladık onu eski x gitti başka biri geldi resmen

Korktu kaçtı vs düşünmez yazmazsam diye düşünme
Of ya biraz ugrassam bağlanır miyim

Dün gece bana dediği laf bu kızlar .
Günlerdir konusuyoruz . Günaydın. Nasılsın vs bazen o bazen ben yazıyorum .
Dün konu nereden geldiyse eski sevgililere geldi . Ilk sevgilisinden beri kimseyi öyle çok sevmemis .
Ilk sevgilisi de onu aldatmis öyle bitmiş .
Özgürlüğümü seviyorumlar . Hep kısa suruyomus ilişkileri .
Ha bir de kimseyle görüşmek istemiyormus tabi flortleri hariç :KK66:)
bu neydi şimdi kızlar üst üste böyle şeyler söyledi . Kafama üst üste balyoz yemiş gibi oldum .
Yani bana sende bi flört olabilirsin o kadar mı demiş ?
Bu adamdan bana yar olur mu sizce yoksa bırakmalı miyim . Şu an sıra bendeydi ama Günaydın diyip dememekte kararsizim .
Konuyu tasimayin lütfen . Konunun ölmesine değil fikre ihtiyacım var .
bu ilişkiden ne istediğine bağlı?
sen de bir flört istiyorsan olabilir.
Ancak ciddi yani evliliğe giden bir ilişki istiyorsan olmaz diye bir şey yok ama daha sorunsuz biriyle olsa daha mantıklı.
böyle gel git yaşayan erkekler ilişkide istikrarsız oluyor.

Yani canim cicim olmayi seviyor o ilk heyecani seviyor sonrasini istemiyor
Bu adamdan yar olma arkadasim insanlarin dusuncelerini tabularini degistirmek cok zordur kaldi ki bu dusunduklerinin elle tutulur bir yani bile yok yani ne istedigini bilmiyor gibi..

Allahin selamini niye esirgeyesin.gunaydin de ama sonrasinda muhabbet etmek zorunda degilsin.
bence uzulecegine sevin simdiden soylemis acik acik beklentisini..oynayip birakmamis ki seni..:KK14:
boyle issiz adamlar cekici bulunur nedenini anlamam ama iliskiden beklentileriniz farkliyken neden kendini uzesin ki,uyusmuyor beklentiler.o sana kibarca yol vermis sende yol ver gitsin..:KK66:

Of ya biraz ugrassam bağlanır miyim

Sen zaten bağlanmışsın da o bağlanır mı ? :)

Gerçekten ilgisi sevgisi olsaydı senle diyaloğu daha farklı olurdu

Bu adam takılalım diyor sana da sorun değil ise takıl yok ters ise zamanına yazık uzak dur

Ya şimdi yazsam mi yazmasam mi kararsizim yaa çok . Şimdi ben yazmayinca hemen korktu kaçtı diye düşünecek
Pişman olacagim şeyler yasayacagima korktu denmesini yeglerim sonradan sen aci çekerken kimse yaninda olmayacak

Hala düşünüyormusun? Sinir oluyorum böyle kendini beğenmişlere bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar kendilerini.

Uzun ilişki yaşamayı başarsan bile bu adam her sorunda ben sana demiştim uzun ilişkilerin adamı değilim diyerek işin içinden güzelce sıyrılan bi tip olur büyük ihtimalle yani iki ucu pis değnek :-)

Günaydın falan yazma...Haketmiyor o senden gelecek günaydını...Açık açık niyetini belli etmiş işte boşver salla gitsin

Dün gece bana dediği laf bu kızlar .
Günlerdir konusuyoruz . Günaydın. Nasılsın vs bazen o bazen ben yazıyorum
Dün konu nereden geldiyse eski sevgililere geldi . Ilk sevgilisinden beri kimseyi öyle çok sevmemis .
Ilk sevgilisi de onu aldatmis öyle bitmiş .
Özgürlüğümü seviyorumlar . Hep kısa suruyomus ilişkileri .
Ha bir de kimseyle görüşmek istemiyormus tabi flortleri hariç :KK66:)
bu neydi şimdi kızlar üst üste böyle şeyler söyledi . Kafama üst üste balyoz yemiş gibi oldum .
Bu adamdan bana yar olur mu sizce yoksa bırakmalı miyim . Şu an sıra bendeydi ama Günaydın diyip dememekte kararsizim .
Konuyu tasimayin lütfen . Konunun ölmesine değil fikre ihtiyacım var .

çok gereksiz bir itiraf...
saçma sapan ergen düşünceleri...
çapkınım ateşliyim kızlar bana hasta ayağı..
ve en saçması sırayla günaydın mesajı...

en komiği de hala onunla konuşuyor olman, o bunları söylerken 'hadi koçum yoluna' deyip telefonu kapamalıydın.

ben sennle ciddi düşünmüyorum demek istemiş.

benim için bir önemin yok diyor açıkçası...uğraşmaya değmez...

demek ki aldatınca kıymetli oluyosun ilk sevgilisini unutamamış ya kız aldattığı halde onu unutamadım diyor. bu erkeklerin bazı davranısları ne sacma.. yazma konusma bence bi süre. o yazınca da kısa cvplar ver ulaşılmaz ol biraz ki sana ulasamayacagını bilsin yani

cevabını kendin yazmışsın konunun içinde aslında.

bir erkek gerçekten bir kadını istiyorsa peşinden koşar, kaybetmekten korkar.

böyle düşünen bir erkeğe vaktini harcama derim.

eminim seni gerçekten hak eden başkalarıyla karşılaşacaksın.

Back
X