• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatında kimseyi istemiyormus . tabi flortleri hariç .

Dün gece bana dediği laf bu kızlar .
Günlerdir konusuyoruz . Günaydın. Nasılsın vs bazen o bazen ben yazıyorum .
Dün konu nereden geldiyse eski sevgililere geldi . Ilk sevgilisinden beri kimseyi öyle çok sevmemis .
Ilk sevgilisi de onu aldatmis öyle bitmiş .
Özgürlüğümü seviyorumlar . Hep kısa suruyomus ilişkileri .
Ha bir de kimseyle görüşmek istemiyormus tabi flortleri hariç :KK66:)
bu neydi şimdi kızlar üst üste böyle şeyler söyledi . Kafama üst üste balyoz yemiş gibi oldum .
Yani bana sende bi flört olabilirsin o kadar mı demiş ?
Bu adamdan bana yar olur mu sizce yoksa bırakmalı miyim . Şu an sıra bendeydi ama Günaydın diyip dememekte kararsizim .
Konuyu tasimayin lütfen . Konunun ölmesine değil fikre ihtiyacım var .

Yatacaksak gel buyur, yoksa eyvallah demiş

saçma laflar. herkesin elbet kötü giden bir eski ilişkisi olmuştur hepimiz sonra kısa süreli flörtlerle mi geçiştirdik. bırak şunu sana değer veren birini bul

Sen zaten bağlanmışsın da o bağlanır mı ? :)

Gerçekten ilgisi sevgisi olsaydı senle diyaloğu daha farklı olurdu

Bu adam takılalım diyor sana da sorun değil ise takıl yok ters ise zamanına yazık uzak dur
Ben çözemedm.
Bu sabah yazdı sanırım aldatılmış cool u oynuyor.

saçma laflar. herkesin elbet kötü giden bir eski ilişkisi olmuştur hepimiz sonra kısa süreli flörtlerle mi geçiştirdik. bırak şunu sana değer veren birini bul
o kadar doğru söylüyosunuz ki ama gelin görün ki ben nerde bu adamlar var bunlara tutuluyorum :)))

açık açık benle uzun ilişki düşünme sakın.en baştan anlaşalım seninle demek istemiş.hiç zamanını harcama canım

Uzun ilişki yaşamayı başarsan bile bu adam her sorunda ben sana demiştim uzun ilişkilerin adamı değilim diyerek işin içinden güzelce sıyrılan bi tip olur büyük ihtimalle yani iki ucu pis değnek :-)
Hıııı aynen valla , her şeye mızırdanan çocuk gibi bişi olur sanırım. Düşünüyorum bununla olması bile bana dert yani. Neden kaşınıyorum bu kadar anlamıyorum :KK53:

Canım ben şu an kendime dert istemiyorum, canım sıkılıdğında arayıp canım istemediğinde beni rahat bırakacak birini arıyorum çünkü maksadım takılmak. Kesinlikle sneinle ciddi bir düşüncem yok, anı değerlendirmek istiyorsan buyur aksi halde senin tatavanı çekemem demiş beyimiz...

Kısaca sen gerçek bir ilişki arıyorsan bu kişi ile olmaz. Baştan bitir...

Ben çözemedm.
Bu sabah yazdı sanırım aldatılmış cool u oynuyor.

Sağlqm oynuyor işte ha ağır aldatımışsa kafa gidiyor bu erkekler de. Ortam da müsait öylesine takılan kız da çok onlarla takıla takıla da havalar edalar başlıyor bi de hepsi aynı işte moduna giriyolar bitti

Sana takılalım diyor gittiği yere kadar işte selamı sabahı kes sen bunla kuzum dünyalar farklı

Sağlqm oynuyor işte ha ağır aldatımışsa kafa gidiyor bu erkekler de. Ortam da müsait öylesine takılan kız da çok onlarla takıla takıla da havalar edalar başlıyor bi de hepsi aynı işte moduna giriyolar bitti

Sana takılalım diyor gittiği yere kadar işte selamı sabahı kes sen bunla kuzum dünyalar farklı
Doğru söylüyorsunuz bana 2 gömlek büyük gelir bu tip.

Bencede yol yakınken vınnnlaaa :-)
Yani niye bu kadar zor olmak zorunda anlamıyorum........
Hayır daha geçen yaz olanları anlatsam hangimiz daha büyük kazık yemişiz kapıştırırdım.

Yani niye bu kadar zor olmak zorunda anlamıyorum........
Hayır daha geçen yaz olanları anlatsam hangimiz daha büyük kazık yemişiz kapıştırırdım.

Erkekler de olay farklı hal alıyor biz gibi değiller ki yaşanan da önemli tabi ki

5 beden büyük sana vur tekmeyi

Dün gece bana dediği laf bu kızlar .
Günlerdir konusuyoruz . Günaydın. Nasılsın vs bazen o bazen ben yazıyorum .
Dün konu nereden geldiyse eski sevgililere geldi . Ilk sevgilisinden beri kimseyi öyle çok sevmemis .
Ilk sevgilisi de onu aldatmis öyle bitmiş .
Özgürlüğümü seviyorumlar . Hep kısa suruyomus ilişkileri .
Ha bir de kimseyle görüşmek istemiyormus tabi flortleri hariç :KK66:)
bu neydi şimdi kızlar üst üste böyle şeyler söyledi . Kafama üst üste balyoz yemiş gibi oldum .
Yani bana sende bi flört olabilirsin o kadar mı demiş ?
Bu adamdan bana yar olur mu sizce yoksa bırakmalı miyim . Şu an sıra bendeydi ama Günaydın diyip dememekte kararsizim .
Konuyu tasimayin lütfen . Konunun ölmesine değil fikre ihtiyacım var .
Olmaz canim bitak o manyagi onun derdi farkli

Erkekler de olay farklı hal alıyor biz gibi değiller ki yaşanan da önemli tabi ki

5 beden büyük sana vur tekmeyi
Sırf doktor diye yazanı da çoktur bunun.
Yavaştan mesafe koymak en iyisi.
Vazgeç bu sevdadan Summe. :KK14:
Peki merak ettiğim siz nasıl düzelttiniz o yakınınızı aynımı hala ?

Sırf doktor diye yazanı da çoktur bunun.
Yavaştan mesafe koymak en iyisi.
Vazgeç bu sevdadan Summe. :KK14:
Peki merak ettiğim siz nasıl düzelttiniz o yakınınızı aynımı hala ?

Zar zor o evlilikten döndü çok pis şekil de çok ağırdı depresyon intiharlar sonra çoşmalar biz dostları olarak sıkıştırdık sen bumusun gerçekten vs biz yokuz gerçek x gelene kadar gibi eskisinden daha iyi tabi şimdi ama o x kişi gitti tabi

Bak canım şimdi benim deçdiklerimi yap şunun egosunu eline ver.bu çocuktan yar mar olmaz sakın ha!!!kendini kontrol et otokontrolu elden bırakma ama çocukla aynı tas aynı hamam konuşmaya devam et o konulara girmesinede izin verme.bu tipler bnim uzmanlık alanıma giriyor malesef ve bu şekilde yola geliyorlar . Ama dediğim gibi ona sakın kapılma ne köy olur ne kasaba

Back
X