- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün gece bana dediği laf bu kızlar .
Günlerdir konusuyoruz . Günaydın. Nasılsın vs bazen o bazen ben yazıyorum .
Dün konu nereden geldiyse eski sevgililere geldi . Ilk sevgilisinden beri kimseyi öyle çok sevmemis .
Ilk sevgilisi de onu aldatmis öyle bitmiş .
Özgürlüğümü seviyorumlar . Hep kısa suruyomus ilişkileri .
Ha bir de kimseyle görüşmek istemiyormus tabi flortleri hariç )
bu neydi şimdi kızlar üst üste böyle şeyler söyledi . Kafama üst üste balyoz yemiş gibi oldum .
Yani bana sende bi flört olabilirsin o kadar mı demiş ?
Bu adamdan bana yar olur mu sizce yoksa bırakmalı miyim . Şu an sıra bendeydi ama Günaydın diyip dememekte kararsizim .
Konuyu tasimayin lütfen . Konunun ölmesine değil fikre ihtiyacım var .
cinsel bişiden bahsediyosanz hayır.bırlıkte oldunuz mu?
Ben çözemedm.Sen zaten bağlanmışsın da o bağlanır mı ? :)
Gerçekten ilgisi sevgisi olsaydı senle diyaloğu daha farklı olurdu
Bu adam takılalım diyor sana da sorun değil ise takıl yok ters ise zamanına yazık uzak dur
o kadar doğru söylüyosunuz ki ama gelin görün ki ben nerde bu adamlar var bunlara tutuluyorum :)))saçma laflar. herkesin elbet kötü giden bir eski ilişkisi olmuştur hepimiz sonra kısa süreli flörtlerle mi geçiştirdik. bırak şunu sana değer veren birini bul
Hıııı aynen valla , her şeye mızırdanan çocuk gibi bişi olur sanırım. Düşünüyorum bununla olması bile bana dert yani. Neden kaşınıyorum bu kadar anlamıyorumUzun ilişki yaşamayı başarsan bile bu adam her sorunda ben sana demiştim uzun ilişkilerin adamı değilim diyerek işin içinden güzelce sıyrılan bi tip olur büyük ihtimalle yani iki ucu pis değnek
oooha yok deve kusura bakmasın valla.Yatacaksak gel buyur, yoksa eyvallah demiş
anaaYani bu arkadas muayeneye gittigi doktordan hoslanmisti ve onunla konusuyordu da onu kastettim :)
Ben çözemedm.
Bu sabah yazdı sanırım aldatılmış cool u oynuyor.
Bencede yol yakınken vınnnlaaaHıııı aynen valla , her şeye mızırdanan çocuk gibi bişi olur sanırım. Düşünüyorum bununla olması bile bana dert yani. Neden kaşınıyorum bu kadar anlamıyorum
Doğru söylüyorsunuz bana 2 gömlek büyük gelir bu tip.Sağlqm oynuyor işte ha ağır aldatımışsa kafa gidiyor bu erkekler de. Ortam da müsait öylesine takılan kız da çok onlarla takıla takıla da havalar edalar başlıyor bi de hepsi aynı işte moduna giriyolar bitti
Sana takılalım diyor gittiği yere kadar işte selamı sabahı kes sen bunla kuzum dünyalar farklı
Yani niye bu kadar zor olmak zorunda anlamıyorum........Bencede yol yakınken vınnnlaaa
Yani niye bu kadar zor olmak zorunda anlamıyorum........
Hayır daha geçen yaz olanları anlatsam hangimiz daha büyük kazık yemişiz kapıştırırdım.
Olmaz canim bitak o manyagi onun derdi farkliDün gece bana dediği laf bu kızlar .
Günlerdir konusuyoruz . Günaydın. Nasılsın vs bazen o bazen ben yazıyorum .
Dün konu nereden geldiyse eski sevgililere geldi . Ilk sevgilisinden beri kimseyi öyle çok sevmemis .
Ilk sevgilisi de onu aldatmis öyle bitmiş .
Özgürlüğümü seviyorumlar . Hep kısa suruyomus ilişkileri .
Ha bir de kimseyle görüşmek istemiyormus tabi flortleri hariç )
bu neydi şimdi kızlar üst üste böyle şeyler söyledi . Kafama üst üste balyoz yemiş gibi oldum .
Yani bana sende bi flört olabilirsin o kadar mı demiş ?
Bu adamdan bana yar olur mu sizce yoksa bırakmalı miyim . Şu an sıra bendeydi ama Günaydın diyip dememekte kararsizim .
Konuyu tasimayin lütfen . Konunun ölmesine değil fikre ihtiyacım var .
Sırf doktor diye yazanı da çoktur bunun.Erkekler de olay farklı hal alıyor biz gibi değiller ki yaşanan da önemli tabi ki
5 beden büyük sana vur tekmeyi
Sırf doktor diye yazanı da çoktur bunun.
Yavaştan mesafe koymak en iyisi.
Vazgeç bu sevdadan Summe.
Peki merak ettiğim siz nasıl düzelttiniz o yakınınızı aynımı hala ?