Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayatında kimseyi istemiyormus . tabi flortleri hariç .
- Konu Sahibi Summe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 843
- 198
- 18 Ocak 2015
- 105
- 41
- 53
- 34
Kadinlarin ona olan ilgisi sürdükçe (ki doktor olduğu için bunun yillarca devam edeceğini düşünüyorum) bu adam ayni anda birden çok kadinla duygusal veya cinsel birliktelik yasamayi tercih edecek. Eminim ki şu anda en az 8-10 kişiyle sizinle görüştüğü gibi görüşüyor; bunların bazilariyla yatıyor. Bunu benzer bir deneyim yaşamış biri olarak söylüyorum. Böyle adamlar gencliklerinde birine baglanamazlar. Hallerinden memnunmuş gibi görünür ama bir yerde yine özlerine dönerler. Siz de imkansız olanı daha çekici bulup peşine düşmeyin. Duserseniz büyük ihtimalle çok zaman kaybedeceksiniz, sinirleriniz yipranacak ve pisman olacaksiniz. Simdiden kacip kurtulun.
Biz de eşimle yeni ayrılık yaşadığımız zamanlar samimi olmuş dertleşmiştik. İkimiz de "bundan sonra ciddi ilişki yok, takılırız ancak" diyorduk.
Şimdi evliyiz
Ne güzel bir birinize takılı kalmışsınız
- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
Aaaa ilk defa biri yola gelir diyor hayret icindeyimmmBak canım şimdi benim deçdiklerimi yap şunun egosunu eline ver.bu çocuktan yar mar olmaz sakın ha!!!kendini kontrol et otokontrolu elden bırakma ama çocukla aynı tas aynı hamam konuşmaya devam et o konulara girmesinede izin verme.bu tipler bnim uzmanlık alanıma giriyor malesef ve bu şekilde yola geliyorlar . Ama dediğim gibi ona sakın kapılma ne köy olur ne kasaba
- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
Yani keşke dediklerini masum bi dertlesme olarak yorumlayabilsem . Totosu havada koalina :/Biz de eşimle yeni ayrılık yaşadığımız zamanlar samimi olmuş dertleşmiştik. İkimiz de "bundan sonra ciddi ilişki yok, takılırız ancak" diyorduk.
Şimdi evliyiz
senin de hikaye öyle demek elune de öyleydi ay ne şeker ya
- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
Aldatıldım edebiyatı yeme diyosuuunn :/Kadinlarin ona olan ilgisi sürdükçe (ki doktor olduğu için bunun yillarca devam edeceğini düşünüyorum) bu adam ayni anda birden çok kadinla duygusal veya cinsel birliktelik yasamayi tercih edecek. Eminim ki şu anda en az 8-10 kişiyle sizinle görüştüğü gibi görüşüyor; bunların bazilariyla yatıyor. Bunu benzer bir deneyim yaşamış biri olarak söylüyorum. Böyle adamlar gencliklerinde birine baglanamazlar. Hallerinden memnunmuş gibi görünür ama bir yerde yine özlerine dönerler. Siz de imkansız olanı daha çekici bulup peşine düşmeyin. Duserseniz büyük ihtimalle çok zaman kaybedeceksiniz, sinirleriniz yipranacak ve pisman olacaksiniz. Simdiden kacip kurtulun.
- 5 Ağustos 2014
- 2.444
- 1.382
- 178
ne biliym öyle .Siz baya sevgili olma yolundaydiniz anlasilan. Gunaydin yazma sirasi bendeydi derken?
Bugün Günaydın dedi sana da dedim
- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.823
- 198
- 7 Aralık 2012
- 1.267
- 1.799
- 178
evet ama daha bi hafta olmuş zaten seni yıllarca aylarca oyalayıp benden adam olmaz dememiş yapman gereken arkanı dönüp gitmek zaten baştan belli ne olacağı.o kadar doğru söylüyosunuz ki ama gelin görün ki ben nerde bu adamlar var bunlara tutuluyorum :)))
ben oyle bi tipi duzeltıp sevgısını kazandm ama bı boka hyaramadı suan ayrılık asamasındayız bence hıc ugrasma yol yakınken bırak derim cunku ne kadar cabalarsan cabala hepsi boşa cıkıcakDün gece bana dediği laf bu kızlar .
Günlerdir konusuyoruz . Günaydın. Nasılsın vs bazen o bazen ben yazıyorum .
Dün konu nereden geldiyse eski sevgililere geldi . Ilk sevgilisinden beri kimseyi öyle çok sevmemis .
Ilk sevgilisi de onu aldatmis öyle bitmiş .
Özgürlüğümü seviyorumlar . Hep kısa suruyomus ilişkileri .
Ha bir de kimseyle görüşmek istemiyormus tabi flortleri hariç )
bu neydi şimdi kızlar üst üste böyle şeyler söyledi . Kafama üst üste balyoz yemiş gibi oldum .
Yani bana sende bi flört olabilirsin o kadar mı demiş ?
Bu adamdan bana yar olur mu sizce yoksa bırakmalı miyim . Şu an sıra bendeydi ama Günaydın diyip dememekte kararsizim .
Konuyu tasimayin lütfen . Konunun ölmesine değil fikre ihtiyacım var .
Ay bu bazı erkeklerin ıssız adam tripleri
Böyle kendini ulaşılmaz gibi göstererek çekici olduklarını sanıyorlar ya çok komk oluyorlar aslında, hiç bir vasfı ve çekiciliği yok kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor çoğu salla gitsin yaa
etki tepki prensibi gibi bişey bu aslında çünki buna karşılık veren çok kadın var sosyal medyada bu tiplerin rahatlığıda bundan kaynakli ki bu benim görüşüm gördüğüm