Hayatında Hiç Adet Görmeyenler Buyrun Dertleşelim

filozu

kadersizz kızz
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
42
0
bende hayattım boyunca hic adet görmedimm ve evliyim cocuğumda olmuyor bu yüzden cok mutsuzumm yardım

bu yüzden hiç mi dr a gitmediniz yada ne bileyim söktürücüyle de mi adet olamıyosunuz...

bende hayattım boyunca hic adet görmedimm ve evliyim cocuğumda olmuyor bu yüzden cok mutsuzumm yardım

benim kuzenimde böyleydi..adet olamıyordu dr a gitti tabii bekardı o zamn sanırım kızlık zarıyla ilgi bir durummuş amaliyat olmuştu lazerle delik açmışlardı tabii kızlık zarıda bozulmuştu ama rapor verdi dr..ewlendi şu anda 4 yaşında bir kızı var normal doğum yapamadı durumundan dolayı ve hatta eşiyle birlikte olmaktada çok zorlanıyormuş ama hemen hamile kaldı kız dr lar bebeği bütün hastaneye mucuze bebek diye göstermişler...tabi senin durumun ne bilmiyorum ama adet olmamak çok sıkıntılı dr a gitmedinmi hiç çaresi vardır diye düşünüyorum...bence çocukdan önce senin sağlığın için adet olabilmen önemli..umarım önemli bir sorun yoktur..

ben hiç görmedim rahim çok küçük...yok gibi :KK43:
taşıyıcı anneliği düşünüyorum.

Son düzenleme:
arkadaşlar dr lAR BENİM HORMUN TAHLİLERİME BAKINCA SÜPER DİYOR FSH DE NORMSAL HİC BİR SORUN GÜZÜKMÖYOR DİYOR BİZDE Şaşırdık östrojen verdi bir cok adet söktürcü verdi bi işe yaramadı gne adettimi görmediimm alttanda kac kere baktılar rahim normal yumurtalıkta normal diyorlarr

kardeşim hormonel bir problem olabilirmi, hormon tahlillerini ve teşhisini yazarmısın bana

hormon sonuclarım böyle FT4:ONBEŞİ. 7
TSH :0. DOKUZYÜZ YİRMİ
LH :6.8
FHS 6.0
ESTRADİOL : 44.8
PROGESTERON : 0.8
PROLAKTİN: ÜC .İKİ
CNM KUSURA BAKMA KLAVYEDEKİ BAZI rakamlar calışmıyor yazıyla yazdım bı işte tahlih sonuc larım

bu yüzden hiç mi dr a gitmediniz yada ne bileyim söktürücüyle de mi adet olamıyosunuz...

cok gittim cnmyaa dr lar herşeyin normal dir onlarda biz şaşırdık ne den görmuyorsun herşeyin düzgün gidiyor diyorlar amöa genede olmuyorumm

bende sadece ilaç eşliğinde adet oluyorum yani ilaçsız olmuyor maalesef fakat tam tersine benim hormon değerlerim çok daha düşüktü durum böyle oluncada ne yumurtalıklar ne rahim görünmeyecek kadar küçük kalıyor ben tüp bebek yaptırdım şükürler olsunki iyi sonuç aldık.tabi durumum düzelecekmi? hayır düzelmez çünkü hormonal bozukluk sana tavsiyem çocuğun olmaz falan derlerse ümidini yitirme sürekli araştır çünkü olur benim başımada geldi çünkü fakat ben hep inandım

hormonal bi sorun gibi duruyor ama hormonlarında normal acaba tüylenme şikayetin varmı?
çünkü bende de herşey normal 28 günde bi adet görüyorum yumurtalarım falan çok iyi çalışıyor fakat tte hormonum çok yüksek tabi bu da bende kıllanmaya sebep oluyor ve sırf bu hormon yüzünden anne olamıyorum tedavi gördüm ilaçta kullandım düştüğüde oldu fakat yine gebe kalamadım hastanede birçok bayanla tanıştım adet göremeyenlerde de tte hormonu yüksek çıkıyor acaba sende de böyle bi sorun olabilirmi diye düşündüm.
arkadaşlar cevrenizde testesteron hormonu yüksek fakat gebe kalmayı becerebilmiş biri varmı belki bana umut olur.

bende sadece ilaç eşliğinde adet oluyorum yani ilaçsız olmuyor maalesef fakat tam tersine benim hormon değerlerim çok daha düşüktü durum böyle oluncada ne yumurtalıklar ne rahim görünmeyecek kadar küçük kalıyor ben tüp bebek yaptırdım şükürler olsunki iyi sonuç aldık.tabi durumum düzelecekmi? hayır düzelmez çünkü hormonal bozukluk sana tavsiyem çocuğun olmaz falan derlerse ümidini yitirme sürekli araştır çünkü olur benim başımada geldi çünkü fakat ben hep inandım

cnm adet görmeyince acaba tüp bebek yapılır mı cocuğum olur mu

cnm adet görmeyince acaba tüp bebek yapılır mı cocuğum olur mu

neden olmasın önemli olan adet olman değil yumurtalıklar ve rahim onlarda ilaçlarla gelişiyor zaten hatta bende yumurtalar baya coşmuştu 47 tane oluştu :KK9: tedaviside gerçekten zor değil gebelik sürecide kolay geçiyor hiç bir sıkıntım olmadı :nazar: valla ne bileyim iyi ki tüp bebek yapmışım diyorum

neden olmasın önemli olan adet olman değil yumurtalıklar ve rahim onlarda ilaçlarla gelişiyor zaten hatta bende yumurtalar baya coşmuştu 47 tane oluştu :KK9: tedaviside gerçekten zor değil gebelik sürecide kolay geçiyor hiç bir sıkıntım olmadı :nazar: valla ne bileyim iyi ki tüp bebek yapmışım diyorum

ee peki cnm tüp bebek değilde normal yolla ilac falan kullansam adet görmesem tekrar hamile kalabilir miyim cünkü yumurtalıklarımda rahimmimde normal bir sorun yok ama senin konuşman beni cok ama cok mutlu etti umudumu kesmiştim seni böyle sduyunca umudum ikibin kat yükseldii allah razı olsun:KK34::KK76:

ee peki cnm tüp bebek değilde normal yolla ilac falan kullansam adet görmesem tekrar hamile kalabilir miyim cünkü yumurtalıklarımda rahimmimde normal bir sorun yok ama senin konuşman beni cok ama cok mutlu etti umudumu kesmiştim seni böyle sduyunca umudum ikibin kat yükseldii allah razı olsun:KK34::KK76:

işte onu doktorlar çok daha iyi bilir fakat en önemlisi doğru doktora denk gelmek ama hormon sonuçlarına tekrar baktımda bence ilaçlada gebe kalabilmen mümkün inş. en iyi doktorlara denk gelirsin

işte onu doktorlar çok daha iyi bilir fakat en önemlisi doğru doktora denk gelmek ama hormon sonuçlarına tekrar baktımda bence ilaçlada gebe kalabilmen mümkün inş. en iyi doktorlara denk gelirsin
istanbulun en iyi hastanesi capa ya gidiyorum şimdi ondan önceki tüm hastanelere gittim ilac hep verdiler ama gene adet göremiyorum
hamilede kalamıyorum

bende varim
ama benimde hormonlarim cok dusuk hipoganadizm teshisi konuldu bana,
ilaclarimi kullandigim zaman adet goruyorum degilse yok,kucuklugumden beri boyle
rahimin varsa yumurtanda varsa tupe bile gerek kalmadan yumurta takibiyle hamile kalabiliyosun,
benim esimde de problem oldugu icin tup bebek yontemiyle hamile kaldim,
daha detayli biseyler ogrenmek istiyorsan cekinmeden sor cunku bende kk sayesinde benim gibi olanlarla tanismistim,oncesinde kimseye rastlamamistim bu sayede bircok dostum oldu,

benımde kız kardeşim öyle hıç bır sorun yok dediler ilaçlarla adet olabiliyormuş ilaç almazsa olmuyomuş....umarım ilerde gebe kalabilir....

X