- Konu Sahibi prozaclustral
ben de öyleydim bir zamanlar, özgüvenini geliştirdiğin sürece bu zincir zayıflayacak ve sonunda kopacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuşmanın Devamını getiremiyor konuşacak konu bulamıyorsunuzbaşlarda güzel tepkiler alıyorum insanlar sıcak davranıyor gibi geliyor ancak sonraları birdenbire soğuyorlar
ankaraNerde oturuyorsunuz?
ankaralıyım :) umarım çıkar ama yavaş yavaş umudum da köreliyorAdanali misiniz bahar senligi diyince merak ettim :)
Size uygun birileri mutlaka çıkar, merak etmeyn :)
duymuştum ama denememiştim, kendi kendime yapabileceğim bir şey mi? öneri için teşekkürler
bunu aşmak için ne yapabilirim pekiKonuşmanın Devamını getiremiyor konuşacak konu bulamıyorsunuz
kendimle ilgili çok özele girmiyorum, yani kişisel sıkıntılarımı anlatmıyorum yüzeysel konuşmaya çalışıyorumÖzel şeyler paylaşıyor musun? Kendi hayatından bahseder misin mesela? Belki biraz iletişim kitapları okuyabilirsin.
kendimle ilgili çok özele girmiyorum, yani kişisel sıkıntılarımı anlatmıyorum yüzeysel konuşmaya çalışıyorum
mesela siz etrafınızdaki insanlarla ne konulardan ve nasıl konuşursunuzBelki bundan sıkılıyorlardır.
önceden saklamıyordum, samimi davranmaya çalışıyordum ama yine de bir farkı yoktu şu anki tepkilerdenneden samimi olmuyorsun neden kendini saklıyorsun
Hmm biz kizlarla vakit buldukca günü birlik workshoplara katılıyoruz cikolata kurabiye gibi seylerin yapimi, yada alisveris bazende sadece sohbet katıl bize dicektim ama ankaradaymıssın:) sonucta uzman psikologlrda yardımcı olabilir belki ama yeni insanlar yeni ortamlar anında insanı kendine getirebilir:)ankara
mesela siz etrafınızdaki insanlarla ne konulardan ve nasıl konuşursunuz
Konuşmanın Devamını getiremiyor konuşacak konu bulamıyorsunuzbaşlarda güzel tepkiler alıyorum insanlar sıcak davranıyor gibi geliyor ancak sonraları birdenbire soğuyorlar