- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
Ben düşünmeden paylaştım ama siline biliyor mu mesajım adresi açık seçik vermişim !?
Kibledim belki daha çabuk bakarlar diye.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben düşünmeden paylaştım ama siline biliyor mu mesajım adresi açık seçik vermişim !?
Bu arada 6.000 TL'yi geçtik sanırım ....
Kibledim belki daha çabuk bakarlar diye.
Teşekkür ederimKibledim belki daha çabuk bakarlar diye.
kartı istemediğinizi yazmışsınız Kazen gerekli işlemi yapacaktır katıldığınız için tşkler siz arkadaş olarak ekleyin Kazen girdiğinde ilgilenir cnm
Çok teşekkürler
Merhaba
6.000 TL'yi geçtik emeği geçen katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederiz. Net rakamı hesaplamak için paypal'ın geri ödeme yapmasını bekliyorum. Geri ödeme gerçekleşince parayı ne yapacağımızı konuşalım.
Tekrar hepinizin gönlüne sağlık...
Merhaba
6.000 TL'yi geçtik emeği geçen katkıda bulunan herkese çok teşekkür ederiz. Net rakamı hesaplamak için paypal'ın geri ödeme yapmasını bekliyorum. Geri ödeme gerçekleşince parayı ne yapacağımızı konuşalım.
Merhaba
Merhaba
Paypal'ın kestiği komisyonları geri ödemesini bekliyoruz. Ödendiği anda ana parayı sizlerle paylaşacağım.
Bilginize...
haber çıktımı kazen.
ne yapmaya karar verildi. yardım nasıl olacak.
Paypal tarafını her hafta 2 kez aradım, kampanya bitiş tarihi üzerinden 1 ay geçtiğini artık beni zor durumda bıraktıklarını ifade ettim. Onlarda Paypal yurt dışının komisyonları hesapladığını en kısa sürede sonuçlanacağını ifade ettiler. Beni oldukça zor durumda bıraktılar, bekleyelim görelim ...