Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yardımcı olabilirim diğer arkadaşlar dönüş yapmadı o yüzden limit aynı kaldı sınırdaydık da :18: özel mesaj atabilirsiniz..
Canan Hanımı ve bir arkadaşın daha kullanıcı isimlerinde ilk sayfada link var. Sebebi ise çok çok eski üye olmaları ve sitede 0 mesajları olmaları. Mesajları olmdığı için siteyi belki takip ediyorlar belki de dün gece attığım e-posta sonrasında geldiler. Belki siteye hayatlarında bir üye olurken bir kez şimdide yardım için geldiler bilemiyorum. Demem o dur ki biz ne güzel bir ülkeyiz ki bizi hiç tanımdan (tanımadıklarını var sayıyorum mesajları olmadığı için) bir e-posta sonrasında kampanyamıza katıldılar.
Kampanyaya katılan tüm güzel insanlara gönülden teşekkür ederim...
Lütfen bu konunun takipçisi olun...
Merhaba
1 tane ödemenin sahibini bulamadım ismi B ile başlıyor(deşifre etmemek için yazmıyorum) kendisine mail attım ama e-posta adresi de çalışmıyor maalesef.
Durduk gene : (
Durduk gene : (
Kazen, nacizane fikrim yardimin nasil yonlendirilecegini kesinlestirirsek daha cok katilim saglayabiliriz...
Acikcasi pek fikrim yok ama Chlezy mesela o bolgede ogretmen, ya da diger arkadaslarin yardimiyla netlik kazandirirsak adi konmus olur, katilim artabilir...
Kazen söylemiştik ama gözünden kaçtıysa: şu giydirme reklam deniyordu kenarlara sanırım o reklam yerlerine bu kampanyayı eklersen herkes görmüş olur.
bu sadece öneri ama siteye olumsuz etkisi olmazsa tabi bunu yapmak :26:
kızlar ben yardımcı olabilirim isteyene özelden ulaşın bana
Bend efikrimi ösyledim eğitim tarafında her konuda bu parayı değerlendirme benimde fikrim fakat 2 gün sonra bir B planı gelirde tüh keşke oraya söz vermeseydik dememek için adını koyamıyorum.
Fikirleri olan varsa lütfen söylesin yorum yapalım bu konu hakkında.
Bu konu aklımda. Çok pc başında oturamıyorum bu sebeple yapamadım bir türlü hatta 2 tane taslak hazırladım, bu gece belki devreye alırız.
Bend efikrimi ösyledim eğitim tarafında her konuda bu parayı değerlendirme benimde fikrim fakat 2 gün sonra bir B planı gelirde tüh keşke oraya söz vermeseydik dememek için adını koyamıyorum.
Fikirleri olan varsa lütfen söylesin yorum yapalım bu konu hakkında.
Bu konu aklımda. Çok pc başında oturamıyorum bu sebeple yapamadım bir türlü hatta 2 tane taslak hazırladım, bu gece belki devreye alırız.