- 2 Temmuz 2013
- 3.701
- 7.914
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Hadi kızın söylediği kotu şeylerin bahanesi hastalık. Sizin vicdansızlığınızın sebebi ne? Toplumları yıkan kişiler sizin gibi vicdansızca davranıp konuşanlar. Bu kız ne yaptı, sevdiğinizi mi öldürdü? Birilerine hasta psikolojisi ile kötü şeyler söyledi diye bu cevaplar verilmez.Gökten kemik yağdığını görmedik henüz
Onun ki de o misal.
Simdiden Allah rahmet eylesin Vanessa.
Arkasından zebos gibilerini rahmetle anip duvarına yıllardır yazdığımız insanlar oldu burada.
Ölüm haberini alırsak diyeceğimiz tek şey hii oyle mi ?
İyi madem Allah rahmet eylesin ve finito.
İsim ilginç tarafı haberimiz bile olmayacak akibetinden.
Dedimya kalbi hep kötü bu kızın.
Ölecekse de ölsün yani.
Fifi benim icin
Siz oturup teselli edebilirsiniz.Hadi kızın söylediği kotu şeylerin bahanesi hastalık. Sizin vicdansızlığınızın sebebi ne? Toplumları yıkan kişiler sizin gibi vicdansızca davranıp konuşanlar. Bu kız ne yaptı, sevdiğinizi mi öldürdü? Birilerine hasta psikolojisi ile kötü şeyler söyledi diye bu cevaplar verilmez.
Hasta psikolojisi diye ana avrat düz gitsin o zamanHadi kızın söylediği kotu şeylerin bahanesi hastalık. Sizin vicdansızlığınızın sebebi ne? Toplumları yıkan kişiler sizin gibi vicdansızca davranıp konuşanlar. Bu kız ne yaptı, sevdiğinizi mi öldürdü? Birilerine hasta psikolojisi ile kötü şeyler söyledi diye bu cevaplar verilmez.
Madem kabullendin iyileşmek için cabala,Allah sana ve bütün hastalara şifa versinartık karaciğer hastalığım çok ilerledi genetik hastalığım yüzünden birkaç ay içinde nakil olacağım.
boğazımdaki varisler yüzünden her an kan kaybından ölme riskim var nakil olduktan sonra da vücudum organı reddedecek anne olacak mıyım meçhul.
ömür boyu bağışlıklık baskılayıcı ilaç kullanmak zorunda kalıcam ve o ilaçlar da başka orgablarıma zarar verebilir.
hayatım artık bitti son aşamaya geldim bundan sonrası yok...
benim hayatım bu kadarcıktı
Genetik diye bir şey yok Allah bin hastalığa bin deva yaratmış mi yaratmış genetik hastalık düzelmez diye insanları kekliyorlargenetik hastalık diyorum
3 aylıktan beri karaciğerim hasta
sen de yakalan karaciğer hastalığına diyetle iyileş
Nasil yani?Genetik diye bir şey yok Allah bin hastalığa bin deva yaratmış mi yaratmış genetik hastalık düzelmez diye insanları kekliyorlar
Hastalık hastalıktır ve gayette iyileşir
Zaten hastalıkların %90 i psikolojikmis siz ben saglikliyim dedikçe daha iyi olursunuz inşallah. Moralin hastalık üzerinde etkili olması budur aslında hangi enerjiyi yayarsaniz o olur
Hastaliklarin %90'i demiş.Ordan elle tutmaya calisiyorum yorumu yoksa pek akıl işi değil.%10 u duzelmez demek istiyor sanirim.Nasil yani?
Ben genetik diye birsey yok cumlesinden itibaren açıklamasını talep ediyorum, cunku anlattigi seyi anlamak istiyorum.Hastaliklarin %90'i demiş.Ordan elle tutmaya calisiyorum yorumu yoksa pek akıl işi değil.%10 u duzelmez demek istiyor sanirim.
Iyi dusun iyi olsun,olumlama yap,oraya buraya format at iyiles gibi seyler var ya onu demek istemiş saniyorum.Keske işler öyle yürüse.Genetik böbrek rahatsizligim var..Olumlayarak böbreklerimi 5 cm küçültsem normal boyutlara getirsem,etrafını saran sayisiz kistlerı gözlerimi kirparak patlatsam temizlesem de normal saglikli böbreklere dönüşse vs vs.Aldım kabul ettimBen genetik diye birsey yok cumlesinden itibaren açıklamasını talep ediyorum, cunku anlattigi seyi anlamak istiyorum.
Maalesef genetik diye bir şey var.Iyi dusun iyi olsun,olumlama yap,oraya buraya format at iyiles gibi seyler var ya onu demek istemiş saniyorum.Keske işler öyle yürüse.Genetik böbrek rahatsizligim var..Olumlayarak böbreklerimi 5 cm küçültsem normal boyutlara getirsem,etrafını saran sayisiz kistlerı gözlerimi kirparak patlatsam temizlesem de normal saglikli böbreklere dönüşse vs vs.Aldım kabul ettimBen yine de evrene göndereyim de bu enerjiyi belki tutar
1000 ansiklopedi karıştırsam şu önemli ve doğru bilgilere ulaşamazdımGenetik diye bir şey yok Allah bin hastalığa bin deva yaratmış mi yaratmış genetik hastalık düzelmez diye insanları kekliyorlar
Hastalık hastalıktır ve gayette iyileşir
Zaten hastalıkların %90 i psikolojikmis siz ben saglikliyim dedikçe daha iyi olursunuz inşallah. Moralin hastalık üzerinde etkili olması budur aslında hangi enerjiyi yayarsaniz o olur
Maalesef genetik diye bir şey var.Keşke olmasaydı, sizin de dediğiniz gibi hastalıklarımı olumlayarak geçirebilseydim ama doktor hiç öyle demiyor. :)
Bir de maalesef hastalık bir kere baş gösterdi mi istediğin kadar pozitif ol, eski sağlığına dönemiyorsun ki. Ha şu var, ağlayarak sızlanarak yaşamamak da bir seçenek. Bu halime de şükür deyip devam ediyorsun. Kalitesiz de olsa bir hayatım var diyorsun.