- 30 Aralık 2009
- 22.520
- 87.177
- 40
-
- Konu Sahibi VanessaRinki
Aman valla çok da fifi.Vallahi bende böyle düşündüm. Yok Allah'ın cahili , yok sende yakalan falan ne demek. Bu hayatta hiç kimsenin garantisi yok o dil ne öyle yılan gibi önüne geleni sokuyor. Bu zihniyette birinin anne olamaması daha iyi hatta bana kalırsa. Ayriyetten Vanessa çoğu konusunda bu üsluplarla cevap veriyordu. Hastalıkla falan alakası yok gerçek hayattaki eziklik ve değersizlik hissini burada bu şekilde atmaya çalışıyor zannımca.
Hastasin sengenetik hastalık diyorum
3 aylıktan beri karaciğerim hasta
sen de yakalan karaciğer hastalığına diyetle iyileş
Su yorumu varya safi kötülüktür.genetik hastalık diyorum
Terbiyesiz!!donör değilim benim karaciğerim hasta ve şu an hiç çalışmıyor
kiloyla bir ilgisi yok boş konuşma allahın cahili
genetik hastalık diyorum
Gökten kemik yağdığını görmedik henüzTmm genetik hastalik ama ne diye insanlara beddua okuyorsun?
Karaciğerinizi bilmem ama kalbiniz hasta belli.genetik hastalık diyorum
Burda o kadar zor durumda kalan insanlar oldu kı, depremde herseyını kaybeden evladını kaybeden, türlü hastalıklara mücadele edenler.. Onların da psikolojisi bozuk.. Ama kimsede boyle hakaret görmedim. Ayrıca üyeyi tanımam etmem, ilk mesajına cok uzuldum, gecmıs olsun yazacakken alttakı mesajları gordum. Terbiyesizlik baska bısey değil.Kizlar vanessanin psikolojisi bozulmuş zor bir durum. Ama vanessa herseyin en kotusunu dusunme lutfen insallah atlatirsin.
Bozuksa tedavi görsün.Kizlar vanessanin psikolojisi bozulmuş zor bir durum. Ama vanessa herseyin en kotusunu dusunme lutfen insallah atlatirsin.
Vanessa yıllardır burada ve genelde bu şekilde cevap veriyordu. Psikolojisi bozuk evet ama sebebi hastalık değil.Kizlar vanessanin psikolojisi bozulmuş zor bir durum. Ama vanessa herseyin en kotusunu dusunme lutfen insallah atlatirsin.
Kimse hakaret dinlemek zorunda degil. Burasi babasinin ciftligi biz de arada kirbaclayacagi emir eri degiliz. Sen istiyosan ozelden konus ye bol bol asagilama hakaretKizlar vanessanin psikolojisi bozulmuş zor bir durum. Ama vanessa herseyin en kotusunu dusunme lutfen insallah atlatirsin.
Senin psikolojik rahatsızlıklarını çekmek zorunda değiliz burda git bi tedavi ol.donör değilim benim karaciğerim hasta ve şu an hiç çalışmıyor
kiloyla bir ilgisi yok boş konuşma allahın cahili
Benim hep bozuk. Depresyonsuz 3 ayım yok. Ama küfür hakaret etmeden de laf sokabiliyorum.Kizlar vanessanin psikolojisi bozulmuş zor bir durum. Ama vanessa herseyin en kotusunu dusunme lutfen insallah atlatirsin.
şu kafayı anlamıyorum ben ya, nede kolay insanlara kötü niyetlerinizle beddua edebiliyorsunuz.genetik hastalık diyorum
Ben karaciğer nakilliyim. Tek bir şey diyeyim hayatın sonuna gelmediniz.İsterseniz özelden yazabilirsiniz.artık karaciğer hastalığım çok ilerledi genetik hastalığım yüzünden birkaç ay içinde nakil olacağım.
boğazımdaki varisler yüzünden her an kan kaybından ölme riskim var nakil olduktan sonra da vücudum organı reddedecek anne olacak mıyım meçhul.
ömür boyu bağışlıklık baskılayıcı ilaç kullanmak zorunda kalıcam ve o ilaçlar da başka orgablarıma zarar verebilir.
hayatım artık bitti son aşamaya geldim bundan sonrası yok...
benim hayatım bu kadarcıktı