• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımın kararı

Ya adamı ATM gibi kullan, boşanma bu saatten sonra yazan arkadaşlara katılıyorum, çok da güzel kullan parasını ama bu işin yaşlılığı var, şimdi bu adam böyle eli ayağı tutuyor ama yaşlanınca hasta falan olsa kendisine bunları yapan adamla ilgilenmesi gerekebilir bu kadının. Gerçi kimin önce ne yaşayacağının garantisi yok ama nedense aklıma geldi. Adamın parasıyla tutar bakıcısını aslında. 😂

Hayatta hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir.
Yeniden çiçek açabilirsiniz..
Bugünden sonra hayatınızdaki tüm günleri kurtarabilirsiniz.
Size yük geliyorsa bu evlilik, resti çekip boşanabilirsiniz.
Ne kızlarınız ne de çevrenizi ikna etmek zorunda değilsiniz.
Mutlu olmak geç de olsa sizin de hakkınız.
Belki şuandan itibaren 50 sene daha ömrünüz var, nasıl olsa kaç yaşına geldim diye o 50 yılı da kötü yaşamak mantıklı mı?

Ya şu adamı bankamatik olarak kullan boşanma diyen hemcinslerimi anlamıyorum.
Kadının belki bu yaşından sonra önünde 50 yılı var.
Belki ülke ülke gezecek, belki yeniden aşık olacak, belki kumsalda yürüyüşler yapacak özgür bir şekilde.
Adamla boşansın kendi hakkına düşen malları alır, ister çalışır ister çalışmaz kızları da işe girdikçe destek olur, nafaka da alır.
Rızık tek bir yerden gelmez insana, belki bambaşka yerlerden kapılar açılacak ruhen mutlu olmadığı yere para için katlanma düşüncesini anlayamıyorum...
İnsanımızın kadınlarımızın standartları ne kadar düşmüş para varsa okey diyebiliyorlar ama dünyada para ile ölçülemeyen çoook şey var.
Özgürlük, kendine saygı, görmek istemediğin insanları görmemek, sevmediğin insanlardan uzak kalabilmek, yeni insanlar edinmek gibi..

çünkü bu zamana kadar biz küstüğümüzde ya da kavga ettiğimizde hep onlara ekstra para verdi.lüks yerlere götürdü,fazladan alışveriş yapmalarına izin verdi.şimdi de haklı olarak boşanırsanız senin kazandığınla bize ne kadar yeteceksin diyorlar
Çocuklarınız kaç yaşında? Ortalama 20 yaşında olduklarını düşünüyorum, kusura bakmayın da annenin yetmesini isteme yaşını geçmiş insanlar gitsinler çalışsınlar.
Madem siz kendinize yetebilecek maddiyattasınız açın boşanma davasını, bu güne kadar beklemeniz hata.

hpv olduğumu anlayıp ameliyat olma sürecim 1 ay,ilk önce sağlığıma odaklanayım dedim,çünkü bunu öğrenmek çok zor,insanın uykuları kaçıyor,
Ablacım çok geçmiş olsun sana zordur eminim ama zaten sen bence bilmediğin bir şeyi keşfetmedin karşılama şeklinden belli sen zaten ya aldatıldığından şüphe ediyodun ya da daha önce bu adam yakalandı sana
Ben senin kötülüğüne de söylemiyorum bak olursun 20-30-40 lı yaşlarda çile çekiyor olursun hadi bi ikinci bahar deriz ama sen bu toxicliği de istiyosun demek ki bunca zaman sesin çıkmadı sen ayrıldın ettin diyene kadar yaş oldu sana 54-55 ben 50 ler yaşlıdır demiyorum yanlış anlaşılmasın ama birine alıştın ettin sevdin güvendin diyene kadar bitiyor hayat sen zaten hu adamda ne yaşicaksan max yaşamışsın adamı bildiğin finansal köle gibi kullan ye iç gez toz içinde ne kaldıysa adama yaptır yarın bi gün bişi olursa da malı da senin olsun maaşı da 30 yıl bu herifin kahrını çekip elinle hediye paketi yapıp başkasına verme daha bu senden sonrakini de baş üstünde taşır bak daha çok psikolojin bozulur bu adam bu hareketleri sana yedirebildiğinden yapıyo başkasına yapmaz bu sefer o mutlu ben değilim diye depresyona girersin boşverr kullan adamı

Ya şu adamı bankamatik olarak kullan boşanma diyen hemcinslerimi anlamıyorum
Bunu diyen tek hemcinsin benim keşke laf atarken alıntı yapsan bende cevap verebilsem hayırdır Tr de ortalama yaşam 100 yıl oldu da bize mi bildirilmedi 70-80 yaşında kumsalda yürüyüşler yapıp aşık olacak ? Burda her konuda ilk boşan diyen benim bunu bilenler de bilir benim gözümde boşanmak için sebebe bile gerek yok canım ister boşanırım bunu diyene de saygı duyarım ama her şeyin de yaşı var bunu da idrak etmek gerek ayrıca zaten bu kadın boşacak olsa o kadar çileye boşanırdı seviyo kadın bu toxic ilişkiyi bak az boşan diye yüklenin son sayfalara doğru kocası nasıl ASLINDA İYİ BİR ADAM olcak

30 yillik evlilik sus otur diyenlere hic bakma. Bosanmasan bile kizlar da büyümüş git kendi ailenin yanina bir sekilde ayır evi arada ugra otel gibi git keyfine bak simdi bir de yaslaninca hastaligini cekeceksin o kadar icmeye ne bobrek kalir ne ciger.

Bunu diyen tek hemcinsin benim keşke laf atarken alıntı yapsan bende cevap verebilsem hayırdır Tr de ortalama yaşam 100 yıl oldu da bize mi bildirilmedi 70-80 yaşında kumsalda yürüyüşler yapıp aşık olacak ? Burda her konuda ilk boşan diyen benim bunu bilenler de bilir benim gözümde boşanmak için sebebe bile gerek yok canım ister boşanırım bunu diyene de saygı duyarım ama her şeyin de yaşı var bunu da idrak etmek gerek ayrıca zaten bu kadın boşacak olsa o kadar çileye boşanırdı seviyo kadın bu toxic ilişkiyi bak az boşan diye yüklenin son sayfalara doğru kocası nasıl ASLINDA İYİ BİR ADAM olcak
inanın zaten benim derdim sahilde yürümek ya da yeni bir ilişki.benim derdim artık sakin bir yaşam,işimden evime gideyim,kocam kaçta geldi kaçta gitti,acaba az mı içecek çok mu,bu akşam kavga olacak mı,demeden bir yaşam,çayımı yapıp dizim izlemek ya da sohbe etmek,hepsi bu,

30 yillik evlilik sus otur diyenlere hic bakma. Bosanmasan bile kizlar da büyümüş git kendi ailenin yanina bir sekilde ayır evi arada ugra otel gibi git keyfine bak simdi bir de yaslaninca hastaligini cekeceksin o kadar icmeye ne bobrek kalir ne ciger.
ailem her konu da yanımda ama başka şehirde,tayin almam gerekir ama gene kızlarımı düşünüyorum.okuyorlar.istanbul gibi bir şehirde yalnız bırakamam,oturduğum ev benim zaten onun gitmesi gerekiyor.

ailem her konu da yanımda ama başka şehirde,tayin almam gerekir ama gene kızlarımı düşünüyorum.okuyorlar.istanbul gibi bir şehirde yalnız bırakamam,oturduğum ev benim zaten onun gitmesi gerekiyor.
Yani cekmek zorunda degilsin kizlarin cok biliyorsa baksinlar babalarına. Al uzaklaştırma yaz da geliyor bak keyfine bacım git gez tatil yap kafani dağıt. O herifi de at gitsin alkolikler belli bir zaman sonra kafada kurup saldirmaya başlıyor o doneme geldi mi merak da ettim.

çünkü bu zamana kadar biz küstüğümüzde ya da kavga ettiğimizde hep onlara ekstra para verdi.lüks yerlere götürdü,fazladan alışveriş yapmalarına izin verdi.şimdi de haklı olarak boşanırsanız senin kazandığınla bize ne kadar yeteceksin diyorlar
Siz boşanınca kızlarından da boşanmış olmayacak, yine versin babaları harçlıklarını bilmem neyini. Bıktıysanız, mutsuzsanız, kararlıysanız çocukları bahane etmeyin. Boşanmamaya bahane arıyorsanız da konuyu ortalığa dökmeyin. Bu adam değişmez de düzelmez de, ona göre hareket edin.

Yani cekmek zorunda degilsin kizlarin cok biliyorsa baksinlar babalarına. Al uzaklaştırma yaz da geliyor bak keyfine bacım git gez tatil yap kafani dağıt. O herifi de at gitsin alkolikler belli bir zaman sonra kafada kurup saldirmaya başlıyor o doneme geldi mi mero dönem gelmez mi,5 yıl önce ki konularla eve geliyor.

Yani cekmek zorunda degilsin kizlarin cok biliyorsa baksinlar babalarına. Al uzaklaştırma yaz da geliyor bak keyfine bacım git gez tatil yap kafani dağıt. O herifi de at gitsin alkolikler belli bir zaman sonra kafada kurup saldirmaya başlıyor o doneme geldi mi merak da ettim.
sarması bol,5 yıl önce ki konuyla eve gelir,bana saramazsa kızlara laf atar,ama hep o haklı,bir de bağırarak ,aynı kelimeleri tekrar eder artık dinlemiyorum zaten o zaman hepten snirleniyor.

Niye tayin almanız gerektiğini anlamadım?

Öncelikle sadece siz dememişsiniz birkaç kişi daha hak vermemiş bu sebeple alıntı yapmadım.
Bu kaba üslubunuza da eşlik etmiyorum sizin baktığınız dar perspektiften evet 70-80de aşk yaşanamayabilir fakat benim çevremde bu yaşlarda el ele gezen birbirlerine elleriyle yemekler yediren çok tatlı çiftler var. Ve size katılmıyorum her şeyin yaşı yok, her zaman hayata tekrar başlanabilir.
Umarım siz de bir gün bu tarz sadece para değil gerçek tatminler yaşayan hayatlara şahit olabilir ve hatta yaşarsınız. Sevgiler..

Sülalemde boşanma yaşı 50+ =)
Şaka yapmıyorum, 50'sini geçen boşanıyor çatır çatır.
Küçük dayım 50, büyüğü 65 yaşında boşandı. İki amcam 60 civarında boşandı.
Asıl, çok ciddi sorunlar yoksa çocuklar küçükken boşanmaya ikircikli yaklaşılabilir ama çocuklar artık büyüyüp de kendini kurtarınca ne çekeceksin sana huzur vermeyen yıllarını yemiş birini.

Her şey yeni bi aşk bulup da hayatını yaşamak değil ki.
İnsana huzur lazım önce.
O evin içinde sana diken gibi batacak birini ne diye çekesin şartlar elveriyorsa.

Ha, ekonomik olarak kocaya bağımlı olursun, evet gidip de standartlarını düşürme, onca sene kahrını çekmişsin, sana ölene kadar bakmak zorunda, ye iç gez toz odanı da ayır kafana göre yaşa derim.
Ama ekonomik standartlar düşmeyecekse malları bölüşür def edersin.

inanın zaten benim derdim sahilde yürümek ya da yeni bir ilişki.benim derdim artık sakin bir yaşam,işimden evime gideyim,kocam kaçta geldi kaçta gitti,acaba az mı içecek çok mu,bu akşam kavga olacak mı,demeden bir yaşam,çayımı yapıp dizim izlemek ya da sohbe etmek,hepsi bu,
Madem oturduğunuz evde sizindi keşke yıllar önce boşansaydınız.
Yeniden evlenmeyi düşünmeyebilirsiniz, ki şu an zaten sorunlu bir eşten kurtulamamışken bunları konuşmak da yanlış ve erken lakin hoşça vakit geçireceğiniz, sinemaya tiyatroya sergiye gideceğiniz partneriniz olmasını isteyebilirsiniz de, yeter artık 30 yıldır bıktım artık kendim için yaşamak istiyorum da diyebilirsiniz, bunlar çok doğal.

Back
X