- 30 Nisan 2014
- 678
- 706
Belki linç yerim bilmem ama eğer bu şubatta ayrılıp biriyle ilişkiye basladiysaniz hemen bu yalancı mutluluk ve özgürlük olabilir. Bu kadar kötü bir iliskiden bir iliskiye ani geçiş sjze bu özgüveni vermiş olabilir. Çünkü zaten güçlü olsaydiniz karari verildiğinde güçlü kalirdinz. Dikkat edin bu adam giderse daha büyük bir boşluğa düşmüş olmayın.
Çünkü kendi özgürlüğünü bilip kendi kendine yetebilmek bunu başardığını anlamak için 2 aylık boslukta biriyle olunca belli olacak bir şey değil.
[/QUO
Neden link şeyeceksin ki
Belki linç yerim bilmem ama eğer bu şubatta ayrılıp biriyle ilişkiye basladiysaniz hemen bu yalancı mutluluk ve özgürlük olabilir. Bu kadar kötü bir iliskiden bir iliskiye ani geçiş sjze bu özgüveni vermiş olabilir. Çünkü zaten güçlü olsaydiniz karari verildiğinde güçlü kalirdinz. Dikkat edin bu adam giderse daha büyük bir boşluğa düşmüş olmayın.
Çünkü kendi özgürlüğünü bilip kendi kendine yetebilmek bunu başardığını anlamak için 2 aylık boslukta biriyle olunca belli olacak bir şey değil.
Aslında bir nokta var orayı geçtiniz”gözünüzdeki ışık geri gelince özgüveniniz yerine gelince “ demiştim ben spora yazıldım hayata olumlu bakmaya başladım ve hayatıma biri girdi ki yara bandı kelimesi oldukça anlamsız hiç bir şahıs yarama bant olamaz kendim önce iyileştirdim kendimi sonra o karşıma çıktı
ayrıca biz ekim ayından bu yana ayrıydık sadece dava Ertelendi şubatta oldu birinin hayatıma girmesine ve boşanır boşanmaz nasıl duygu besledim cümlesine açıklığa kavuşturayım. Ki oldukça kötü ayrıldık öncesi de zaten var.
kimseyi hayatımın önüne koymuyorum benimle yola çıkmak isterse burdayım istemezse de hayat güzel yaşayacağım güzel günler var Bir duygusal boşluk elbet var ama sende çok bende azdır hangi kadında yok? ama asla bir kişiye hayatımı mecbur bırakmam bırakamam özgürlük öyle güzelki Ekonomik özgürlüğüm var ailem arkamda Allah aşkına neden birine mecbur olayım
ben eski eşimle 5 yıl görüştüm ve evlendim evlendikten 6 ay sonra hiç tanımadığımı anladım asla birini tanıyamayız o kendini tanıtmak istemedikçe derinlikleri bilemeyiz bu her ilişkide öyle ama bir süresi yok bu işin yaşadım gördüm biri 1 ayda hissettirir birisi yıllarca hissettirmez.
Taviz olayı yok gerçekler var duygusal boşluk fln gerçekten geçtim bunları gerçeklerle yola çıkıyorum çünkü gezecek görecek çok güzel bir hayat var önümde