- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Acı ama gerçek, o çocga karşı beslediğin duygular içinde kalmış . Ona karsı isteğin duyguların yasanmamış olarak yarım kaldıgı için su anda kmseye karsı birşey hissedemiyorsun. Ha sonu ne olur bilmiyorum ama illa ki bir şekilde yine mutlu olursunMerhaba hanimlar uzatmadan anlatmaya calisicam 3 yil kadar once birinden platonik olarak hoslandim olmayacak biseydi hislerimi icimde yasadim icimde bitirdim hep gececegini biliyordum ama bu kadar uzun surede duracagini tahmin edememistim neyse şükur ki unuttum gecti
Simdi asıl sorun o kadar hissizlestim ki hic bir erkege karsi ilgim yok kimsenin gulusu durusu bakisi konusmasi beni etkilemiyor umurundada degil sanirim
Hatta bi sure once arkadas ortaminda tanistigim biri vardi ilgili alakaliydi ve alakasi beni sasirtiyorduda normalde ayaklarimin yerden kesilmesine neden olacak sey hosuma gidiyordu ama cokta duygularima costurmadi
Zaten isin komik tarafi bi gun bu arkadas valla oz ablam olsan seni anca bu kadar severdim oz ablam gibi ısındım sana dedi :)
Normalde boyle bisey duysam duygularimda olmasa kalbim kirilir yikilirdim ama guldum gectim hic canim bile acimadi
Eeee madem oyle derdin ne diyeceksiniz
Bi suredir nedensiz bi mutsuzlugum var mevsimlerden dedim is sıkıntılarindan ailevi nedeerden dedim gecer dedim gececek dedim bekledim bekliyorum ama gecmedi
... ve sanki kalbim bir heyecan ariyor gibi bi mutluluk o asik olfugum gunlerdeki duygulari o gunlerde sanki dunya bile daha daha ışıltiliydi gozumde heryer bahar yeri gibiydi kalbimde devamli kuslar kanatlanacak gibiydi devamli neseli heyecanli biseydim oyle ki bazen yolda sarki soyleyerek yururdum
Beklemedigim bi gun onu karsinda gorunce neredeyse kalbim yerinden cikacak gibi olmustu az daha elimdeki su dolu kettl dusuyordu o gunler geliyor aklima o heyecanlarim mutluluklarim falan sanki o zaman canim yaniyor
Suan bi dolu insanin calistigi bi is yerindeyim yada arkadas cevremden dolayi birileriyle tanisma imkanim oluyor ama kimseyede oyle duygusal manada bakmiyorum
Eskiden karsi cinsin arkadasca ilgisi bile ayaklarimi yerden keserken simdi hicbirsey beni mutlu etmiyor
Simdi bu biyke mi devam eder hanimlar ben boyle mutsuz duygusuz eski gunlerini anarak ic ceken biri olarak mi kalicam
Insallah olurda gorurum o gunleri hayat boyle cekilmiyor cunkuHiç beklemediğiniz bir anda. Öyle güzel şeyler oluyor ki.
Insallah ya insallah cunku sevginin sevmsnin insanin hayatini guzellestirdigini anladim bu zamandaBende 4 yıl birini sevdim uzaktan, haberi yoktu :) Kafamı dağıtmak için birileriyle tanıştım konuştum yok. Olmadı hiçbir şekilde. Hislerim bitmiş gibiydi kinseyi sevemeyeceğimi düşünüyordum. İlerde mantık evliliği yaparım diye düşünüyordum sooonra hiç beklemediğim anda biri çıktı karşımaHiç öyle düşünmeyin birine kalbiniz ısınacak beklemediğiniz bir anda, hayırlısına ısının inşallah
Hic dinlemedim bi dinleyeyim o zaman belki moral olurSeden gürelin demedi deme şarkısını dinlesene benim için,dedikleri gerçekleştiği zaman da "demedi deme"
Ben de lisede oyle.platonik takilip.kalmistim birine.. ay cok da masum.hoslanmisim.. cocukca.. herseyden bihaberdim o zamanlar cunku ne biliyim hormonik seyler yoktu kafamda..
Cok seviyodum gorunce kalbim cikiyodu cok heyecanliydi onu gorme ihtimalini beklemek bile..
Sonra tanistik arkadas bile olmadik ama,bana kardes muamelesi etti heralde anlamisti ne biliyim.. bazen msn den konusurduk chat yeri vardi ya,. Ordan.. yuz yuze bi kere bulustuk oturduk yillar sonra,o gun hic de hayalledigim gibi biri olmadgini anladim. Iste O gunden sonra braktim onu..
Ama baya bi yil.surmustu..dur bi hesaplayim 6 yil falan bakmistim ona heralde. Aralarda birilerined aha bakmayi etmeyi denemistim. Sonucta gozden irak kaldigi icin... ama gene olmuyordu iste.. aklm ondaydi hep..
Iste o bulusma ile bitti icimdeki hersey. Kendimi hayalledigim birine kaptirdgimi anladim..
Sonra.. universitede esimle tanistim. 3.siniftaydim. gorunce hosuma gitti evet ama goruntu olarak. Konusunca bu ne yaa oldum.. pek begenmemistim sohbetini..sonraki konusmalarimizda hosuma gitmeye sarmaya basladi. Benden de hoslanmisti..
Esime baslarda asik oldum .. ama o heyecan cok uzun surmedi.. 3yil icinde evlendik. Zaten isler ciddiye binince,aileler vs maydonoz olunca heyecan falan bitiyor..
Diyecegim o ki.. evet o kadar gumbur gumbur bi ask,bi kere oluyo heralde o da kucukken..
InsallahAcı ama gerçek, o çocga karşı beslediğin duygular içinde kalmış . Ona karsı isteğin duyguların yasanmamış olarak yarım kaldıgı için su anda kmseye karsı birşey hissedemiyorsun. Ha sonu ne olur bilmiyorum ama illa ki bir şekilde yine mutlu olursun
oturup konuşmusmuydun hiç ?Aslinda ergenlikteki gibi degildi hani ergenlikte insan birinin tebessumunde kalbinin carpisini asik olmak zanneder yada ne bileyim oyle yakisikliligiba falan vurulur ya
Bendeki hic oyle nisey degildi karakterine kisiligine insanligina hayrandim ve gorunusunden degilde kalbinden hoslandim
Olmayacak birseydi unuttugum aklimdan cikardigim icin mutluyum ama sanki sevgi olmadan hayat tatsiz tuzsuz mamadiz gibi geliyor
Kiminleoturup konuşmusmuydun hiç ?
Duygularimla mi ilgi yok hic konusmadik platonik basladi platonik bittiplatonik sevdiğin kişiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?