Herkese iyi geceler, bu ikinci konum. Farklı bir nickle buradayım yine ama belirtmek istemediğim için bunu kullanıyorum. Daha önceki annemle ilgili konuyu belki hatırlayan olur. (Üzerimde tamamen hakimiyet kuruyor resmen, gezdiğim yediğim içtiğim maaşım herşey onda, o ne derse o oluyor)
Bu defa annem ile alakasız bir konu ama başlangıç noktası yine onun baskıları oldu. Özellikle yazmamdaki sebep ise ne olur sizler, anneler, kızlarınızın böyle hatalara bu sebeplerle düşmesini engelleyin diyedir ve fikir almak için.
Ben 26 yaşındayım, 19 yaşındayken bir anlık basiret bağlanması mıdır yoksa gerçekten salaklık mıdır bilemedim ama biriyle tanıştım ve yalnızca 2-3 ay konuşmanın ardından, hiç bilmediğim bir ildeki ona kaçtım. Bunda yine annemin baskıları vardı, sanki o tanımadığım insan sayesinde kurtulacağım mutlu olacağım sandım ama yanılmam pek uzun sürmedi. Çok şükür ki bir kaç gün içerisinde evime geri döndüm, nişan oldu ve peşine ayrıldık o konuda açılmamak üzere kapandı. Ancak en büyük hatayıda orda yaptım ki kaçtığım kişiyle birlikte oldum. İşte asıl kabus ondan sonra başladı. Meğerse kurtuluşum sandığım şey benim sonum olmuş. Demekki Rabbim bana "buna dert diyordun ama bak daha da beteri var" dedi.
O gün bugündür kimseye güvenemedim, korktum. Evlilik hele öyle uzak ki, kendimi o kadar değersiz hissediyorum ki. O gün bugündür ne zaman düşünsem ağlıyorum yaptığıma inanamıyorum. Kimselere anlatamıyorum ama boğuluyorum resmen.
Kesinlikle bir erkeğin bu şekilde beni kabul etmeyeceğini düşünüyorum. Evet erkekler sütten çıkmış ak kaşık değil bunu söylediğim için kızacaksınız belki de biliyorum. Sonuçta benim öncem kimseyi ilgilendirmez ama belki de bize hep öğretilen şeyler bilinçaltımda bana bunu hissettiriyor.
Bazen acaba olurda karşıma biri çıkarda evlenirsem öncesinde kızlık zarı ameliyatı yaptır söyleme diyor, ama bunu asla yapamam. Kimseyi kandıramam yalan söyleyemem zaten vicdan azabı çekiyorum bu defa iki katına çıkar bu azabım hiç yaşayamam.
Beni acımasızca eleştirenler olabilir saygı duyarım ama dedim ya bu bir hata, hepimiz insanız ve yapıyoruz kimi küçük kimide böyle büyük ve çözümsüz.
26 yaşında koskoca bir kadının kızlık zarı konusu açtığına inanamıyorum..
Yorum yapan herkese gerçekten çok teşekkür ediyorum. Bu forumu uzun zamandır kullanıyorum. Acımasız yorumlara bir çok kez şahit olmuştum ve bu defa da benim başıma geldi. Arkadaşlar evet kızlık zarı önemli değil vs. gibi bir çok şey söylediniz haklısınız ama bu durum asla benim doğru yaptığım anlamına gelmez. Lütfen modern görüneceğiz diye resmen yapmış olduğum zinada sadece kalkıpta kendimi eziyor gibi konuşmama takılmayın.
Ben bunu açık yüreklilikle söylüyorum ki benim yaptığım hataydı, bana göre evlenmediğim sürece de yapılmaması gereken birşeydi. Evet erkeklerin bir çoğu yapıyor olabilir bu beni ilgilendirmez, ben yalnızca kendimden sorumluyum. Erkekler yapıyor diye kısasa kısas olmaz. Bu yapılan gerçekten çok günah. Aslında benim duygularım bunu yapmış olmaktan ziyade bu günahı kaldıramamak. Kabul edilir miyim düşünceside belki buradan geliyordur.
Toplum baskısı diye bir gerçek var ve bu gerçek yüzünden yaşanan sıkıntılarda gözler önünde. Ben aynı zamanda bir öğretmenim. Kendini geliştiren, bir dakikamı dahi boş geçirmemek için elimden gelen herşeyi yapıyorum. Katıldığım kurs, seminer vb. sayısı oldukça fazla. Aynı zamanda yaşımın getirdiği gerekli olgunluğa da sahibim. Ama bu demek değil ki gayet rahatım ve bunları normal görebiliyorum, elbette hayır.
Ben bir bayanın evlenmeden önce ilişkiye girmesine, sevgilisiyle aynı evde kalmasına, beraber tatile çıkmasına vs. karşıyım. Eğer buna geri kafalılık diyorsanız evet geri kafalıyım. Ve bu fikirlere sahip olmama rağmen yaptığım için kızıyorum kendime. Kendi savunduğum doğruları gerçekleştiremediğim için kızıyorum. Bir anlık boşlukla bunları yaptığım için kızıyorum kendime. Ben kendimi kabul edememişken bir başkası kabul etmez diye düşünmemin sebebide budur.
Lütfen yorum yaparken biraz empati kurun. Kendi hayatınız ve hayata bakış açınız dışında, karşınızdaki kişinin anlatımıyla hayatı ve yaşadıklarını göz önüne alarak yorum yapın.
Burada insanları kırarak bilgili yada başarılı olmuyorsunuz...
Ama zaten bunu yazıyorsam yanlış görüyorum demekki bende ve bunu sorun olarak görüyorum. Her ne olursa olsun kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok. Bu durum haklı çıkarmazHah bana bununla gel cnm
De ki evlenmeden biriyle birlikte olmak, benim ahlak anlayışıma göre yanlış. Bu yüzden pişmanım.
O zaman eyvallah derim. Pişmab olmuşsun ama geçmişe gidip değiştiremezsin durumu. Bundan sonrası için daha doğru kararlar almaya ve uygulamaya çalışırsın.
Ama tutupta kızlık zarım gitti, beni bu şekilde kimse kabul etmez dersen, o zaman şu yorum yapanlara kızma hakkın olmuyor işte...
Aradaki çizgi çok net. Anlatabildim mi¿
Tabi ki buna sonuna kadar katılıyorum. Kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok.Ama zaten bunu yazıyorsam yanlış görüyorum demekki bende ve bunu sorun olarak görüyorum. Her ne olursa olsun kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok. Bu durum haklı çıkarmaz
Arkadaslar anlamadigim bir sey var, bakire olup olmadigini adam nereden anlayacak ki?
Bakire olan cogu kadindan ilk iliskide hicbir sekilde kan gelmiyor.
Arastirin bunu bakin.
Bu kan beklentisi ve kizlik 'zari' sacmaligi ile ilgili kadinlar kandiriliyor.
Bence artik uyanma vakti.
Kizlik zari kanamaz yirtilmaz biz cok yanlis seylerle yetistirildik ki korkalim gidip kimseyle hicbir işe kalkismayalim sonuc olarak da vajinismus olup evlenince de esimizle birlikte olamayalim.
bu dediğiniz herkes için geçerli değil.
ama dediğiniz doğru çoğu erkek şüphelenmiyorsa üstünde bile durmaz yani kan gelmiş gelmemiş.
tabii bazıları bilhassa kan gelsin istiyorlar çarşaf adeti vs var tüm sülaleye yaygın yapılıyor.
Kizlik zari bilimsel olarak kanamaz yirtilmaz bu her kadin icin gecerlidir.bu dediğiniz herkes için geçerli değil.
ama dediğiniz doğru çoğu erkek şüphelenmiyorsa üstünde bile durmaz yani kan gelmiş gelmemiş.
tabii bazıları bilhassa kan gelsin istiyorlar çarşaf adeti vs var tüm sülaleye yaygın yapılıyor.
Kizlik zari bilimsel olarak kanamaz yirtilmaz bu her kadin icin gecerlidir.
Kanayan sey ise kadinin kendisini kasmasi ve erkegin zorlamasi sonucu giristeki dokulardir. Bunlar benim kadin dogumcumdan aldigim bilgiler hanimefendi.
Yani bilimsel gercekler
Hatta erkek kendini kasan kadini iyice zorlarsa kan durmaz ve su gazetelere cikan ilk gece hastanede sonlandi vakasi gerceklesir.
Erkekler kan istemeye devam etsin, biz vampirle evlenmiyoruzinsanla evleniyoruz.