Hayatımın hatası

Iyi de sen bunu yaşamıssin olmuş bitmiş ailenin karşına çık ben şunu şunu yaşadım de demiyoruz. Sadece artık hata mi değil mi bırak ve geleceğe odaklan diyoruz.

Ayrıca evet zar önemli erkekler buna çok değer verir bakire osun ister ah vah mi demeliyiz o zaman mi mutlu olacaksın?

Eminim seni oldugun gibi kabul edecek biri cikar karsina. Seni herseyinle kabul etmeyen biriyle hayatini birlestirme zaten o yuzden kizlik ameliyati falan sacma ve hayatinin geri kalanini yalanlarla gecirmek bence..

Hayır beni yanlış anladınız açıklamak amacıyla yazdım sadece. Tabiiki öyle söylemeniz beni mutlu etmeyecek. Ben sadece bu aralar tanıştığım insanlardan anlatmamış olmama rağmen nedense çok önemli birşey o giderse çok kötü olur gibilerinden cümleler çok duymaya başladım. Bu da benim aklımda hep olan birşey olduğu için daha çok etkiledi bu sebeple yazmak istedim.

Öncelikle sizi aşağılamadım. Yirmili yaşlarında bir kadının artık kendi hayat görüşü olması, hatalarının arkasında durması gerektiğini düşündüğüm için yadırgadım. Aşağılamak haddim değil.

İkincisi yaşadığımız toplumdaki yerimizi biz belirleriz. Toplum yargılarından da bize uyanları kabullenir uymayanları göz ardı ederiz, etmeliyiz. Kendi değer yargılarımıza göre değil toplumun genelinin değer yargılarına göre hareket edersek bir yerden sonra birey olmaktan çıkarız çünkü.

Ve son olarak bir erkeğe bekaretin önemli olup olmadığını sorarak derdinizi anlatmaya kalkarsanız en kötü yolu seçmiş olursunuz. Bu ben bir hata yaptım, bundan çok utanıyorum ve senin beni böyle kabullenip namusumu temizlemene ihtiyacım var demekten farklı değil inanın.

insanınların namusu bacak aralarında değil, beyinlerindedir.
düşünceleriniz kirli olmadığı sürece bedeniniz kirlenmez.
kimseye bu konuyla ilgili yalan söylemeyin, tek hatanız bu olur
karşınıza mutlaka sizi yargılamayan biri çıkacaktır, siz yargılamadığınız sürece tabi

tanistigin insanlarin zihniyeti kapali demekki. ufku genis insanlarla takilsan?

Bakın hemen hemen aynı yaşlardayız ben de sizden 2 yaş büyüğüm..öncelikle zaten bizim psikolojimizi bozan,beyinlerimizi kirleten,ilişkilerimizi mahveden hep bu cahil cüheyla toplumumuzun deger yargısı altında ;kadını değersizleştirip , 2.sınıf insan kategorisine Sokanilmek için uydurduğu etik değerler(!) ve baskılama değil mi?26 yaşında bir insan annesinin,babasının akrabalarının değil kendi doğrularına,görüşlerine sahip olmalıdır(baskıyla çocukluktan itibaren dayatılana değil).Siz zaten gidip 19 yaşında yattığınıza göre belliki onlarla aynı fikirlere sahip değilsiniz.Niyedir kendine karşı bu baskılara uydurmaya çabası? Kimseye cinsel hayatınız hakkında açıklama yapmak zorunda değilsiniz.Biz anne babalarımızla aynı jenerasyon gibi yaşadıkça bu zincirler kırılmayacak ve toplum olarak 1 adım dahi ilerleyemicez.Dünya değişiyor,farkındalık artıyor,kadınlar akıllanıyor,ebeveynler bilinçleniyor ama türk toplumu inatla 30 yıl önceki saçmalıklara gelenek görenek diyip kendine işkence ediyor.Ha bi de gerçekten yapabilseler bari..yalanlar ,dolanlar,aldatmalar,zar diktirmeler..

Ya normal bir insansın kımseden geri bir yanın yok kendıni ezıkleme biriyle ciddiye binerken iş ona bu durumdan söz et ztn kabul etmeyecekse etmez ama bunu senınle. İlişkiye girmeden önce bılmeli bence
Ve bu dunyanın sonu degil

Evet çok doğru söylüyorsunuz, baskı ile yetişmenin vermiş olduğu bir durum bu. Bir yanım kırmak isteyip kimseyi ilgilendirmez derken bir yanım aksini savunuyor.
Yaşadığım aileninde bu konuda rolü büyük o kaçınılmaz, evet kendi fikirlerim var ailemden oldukça farklıyım, ama en ufak konuda bile söz hakkım maalesef yok senelerdir bunun uğraşını veriyorum ama inanın fikirleri değiştirmek öyle zor ki artık sonunda yoruluyorum. Kendi maaşıma dahi kendim karar veremiyorum ne yapacağıma dair.

Bakın durumunuza çok üzüldüm bende aynı şekilde olmasa da kontrolcü bir ebeveyn tarafından büyütüldüm.Ne yazik ki çocukluktan itibaren içimize suçluluk tohumları ekip hayatımızı mahvediyorlar .işte ondan sonra kadınlarda; vajinismuslar,cinsel isteksizlikler birsürü şey ortaya çıkıyor.Ne olur kendinizi o evden kurtarın.Maaşınıza bile karar vermenize izin vermeyen insanlar ebeveyn olamazlar o iş sadece doğurup,yedirip içirmekle olmuyor.zaten yiyip içtiklerinizi de şimdi maaştan kesiyorlar galiba.Ne güzel 26 yaşında ayakları üzerinde duran yetişkin bir kadınsınız,sizin aile adı altında sizi sömürüp,hayatınızı mahvedenlere ihtiyacınız yok.Ayrı eve çıkın,gerekirse izinizi kaybettirin kendinize huzurlu,mutlu,kendi doğrularınızla bir hayat kurun.Bu suçluluk hissi içinde imkanınız varsa psikoloğa gidebilirsiniz

Daha baştan boş tarafından bakıyorsunuz bardağa.. Siz, kendi kendinizi kabul edemiyorken, birisi sizi neden kabul etsin? Hata gözüyle baktığınız şey "birlikte olmuş olmak" olmamalı.. O an için doğru geldi, sebepler vardı, karar bu yönde verildi, falan filan.. Nedenler aramayın artık, annemdi, kaçmıştım, baskıydı... Bu konuyu böyle kapatın.. Burada ki hata "kaçmaktı".. Bu da tecrübe olmuş..
Siz kendinizi her anlamda "ulaşılmaz" ve "öz güven sahibi" bir kadın olarak konumlandırmaya bakın. Kendinize güvenin.. Donanımlı olun.. Hayatı basit olarak ve basite alarak yaşamayın.. Sizi evlilik için tercih edecek olan erkek "İyi aile kızıymış, çalışıyor da" gözüyle değil de "Birlikte kaliteli zaman geçirilen kadın" olarak görmeli.. Sizin tercihiniz de ilişkilerde yenik başlamak olmamalı bu konu yüzünden.. Bu konu yokmuş gibi yapın lütfen.. Zamanı geldiğinde üstten bir geçersiniz. Yeter ki kafanızda tabu olmaktan çıkaramadığınız bu konuyu kimseye yansıtıp da kendinizi güçsüz göstermeyin. Dahası, bir kere oldu, bir kere daha olsun, nasılsa ciddi bir yoldayız, diye düşünmek yerine.. "Öpüşme aşamasını" bile aylarca erteleyin..
Ne kadar göstermeseniz de hep bu konuyu takacak gibisiniz çünkü.. Bari belli etmeyin... Erkekler sizin gizli duvarlarınıza bundan sonra emek vererek ve zor ulaşsın..

Anne de problemli.. Önce onunla arada ki köprülerin yıkılıp viyadük yapılması lazım..
Dik durun biraz..

etrafındaki insanlara dön bi bak kim acaba o yaşlarda büyük hatalar yapıp kendini tehlikeye atmamış ki? herkesin ki erkek arkadaşına kaçmak olmasa da hepimiz ne hatalar yaptık. ben arkama dönüp baktığım da "iyi bugünlere iki böbreğim yerinde gelmişim" diyorum ve bunu çok kişiden de duyuyorum. adı üstünde gençlik-cahillik-HATA

diğer duruma da gelince bunun birini kandırmak olduğunun sende farkındasın. bi kere dönüp şunu demen lazım " evet yaptım,keşke yapmasaydım ama yaptım". hatta bununla ilgili küfürlü bi deyim bile var :)) geriye dönüp bakarsan önüne bakamaz, düşersin. kendini önce kendin kabul ediceksin. sen böyle yaparsan biri gelir seni elbette ezer üste çıkar. zaten gerçekten bilmesi gereken insan bunu sorun yapmaz. sen sadece her karşına çıkana güvenip sırrını paylaşmiycaksın ailen dahi olsa. bu sana ait sana özel bişey. kimse bilmeden ve o vücudunda senelerdir olmadan bak bu günlere gelebilmişsin.

Karşınızdaki kişi hiç biriyle birliktelik yaşadın mı sorusunu sormadıysa oturup seceresini vermek zorunda değilsiniz.
Ha soruyorsa öncelikleri bunlardır açıkça konuşur ya da ayrılırsınız .
Madem aradan seneler geçti madem pişmansınız otesine taşımayın.
Sanki bütün hayatınız bunun üzerine kurulacak gibi yaşamayın.
Önemli olan ders almak hayattan.
Ve en önemlisi yapılan bir yanlışı başkasına yuklememek. Bu bir kaçıştır.
Annenize yuklemeyin.

Kız bunu saklıyor hata olarak goriyor
tabi böyle gorecek
çevre elit erkek mi kaynıyor
nerde yaşıyoruz
ne yapsın kız
ne düşünsün
Cidden nerde yaşıyoruz yahu evlenip boşanan kadınlara bile vebalı gözü ile bakılıyor
Böyle bu kızlara ayar yapan kadınların önerileri ne merak ediyorum

Kendi anneniz gibi bir anne olmayın yeter . Gerisine de kafanızı takmayın. Sizi siz oldugunuz için seven bir insan elbet çıkar . Çıkmazsa bile bir bireysiniz kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz hayatı dolu dolu yaşamaya bakın .

Biz önerimizi verdik zaten sizin öneriniz nedir, ne yapsın bu kız?
Hata yapmış diyelim geri dönülmez bir hata bu öyle değil mi? E o zaman intihar mı etsin?
Ya da diktirip karşısındaki insanı mı kandırsın?
Diyelim ki hata, peki şu saatten sonra ne yapsın?

Niye kızayım? Niye yadırgayayım? Haddim mi? Kimsenin haddi de değil.

Ben sadece burada sevgilisi ile beraber olup korunmayıp bebeklerine kıyanlara çok kızıyorum. Siz de nişanlıymışsınız bir anlık elektrik sevgi ile aranızda bir şeyler geçmiş. Ayrılmışsınız, olsun. Hayatınızı çok basite alıyorsunuz. Beden sizin, sizinle bir zar için beraber olan adam zaten adam değildir. Kendisi ne ki? Kaç kişi ile beraber olup sonra bakire kadın arayanlara lafım yok yani güzel kafadalar.

Kusura bakmayın da çok güzel bir sözü var Cemal Süreyya'nın aklıma geldi; "Sevişti bir bakir ile bâkire. Adama milli dediler, kadına ise f*hişe." İşte üstadın da belirttiği bu erkek müsvettelerinden uzak durduğunuz sürece mutlu olursunuz.

Ben bu seçeneklerin hiçbirini sunmadim ona
Ama bu hata değil bundan utanmak en büyük hatan seni seven erkek çıkacak tabiki demek çok utopik

Ne erkekler var içinde kaçı adam be kaçı? hepsi aynı hepsinin beklentisi aynı
Yatar kalkar ama temiz? Kız arar üstelik dışarıdan bakan da onu çok anlayışlı çok modern zanneder
O yüzden bunu gizleme bundan utanma seni seven böyle sevsin lafları bana tozpembe bir hayalden ötesi olarak gelmiyor
Evet gerekirse gizler diktirir bictirir bizim erkekler hakediyor bunu

Ben kk'dan uzaklaştım
Bu kızlık zarını aylardır hiç adını anan olmamıştı

Erkek kadının duruşuna göre tavır alır.

O çok erkek olanlar karşılarında dimdik bir kadın gördüklerinde kuyruklarını bacaklarının arasına kıstırır çenelerini kapatırlar. Ama yaşadıklarını hata olarak gören ezik bir kadın ördüklerinde aslan kesilirler.

Evet iki insanın sevişmesi hata değildir. Bunu hata olarak görenlerin karşısına da hep hata olarak gören adamlar çıkacaktır. O yüzden dik dur, yaşadıklarından utanma diyoruz.
Evet çok büyük hata yapmışsın desek konu sahibinin eline de bizim elimize de bişey geçmeyecek çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…