Hayatımın hatası

Erkek kadının duruşuna göre tavır alır.

O çok erkek olanlar karşılarında dimdik bir kadın gördüklerinde kuyruklarını bacaklarının arasına kıstırır çenelerini kapatırlar. Ama yaşadıklarını hata olarak gören ezik bir kadın ördüklerinde aslan kesilirler.

Evet iki insanın sevişmesi hata değildir. Bunu hata olarak görenlerin karşısına da hep hata olarak gören adamlar çıkacaktır. O yüzden dik dur, yaşadıklarından utanma diyoruz.
Evet çok büyük hata yapmışsın desek konu sahibinin eline de bizim elimize de bişey geçmeyecek çünkü.
Ben birtanecik örnek olsun görsem keşke de böyle bi erkek olduğuna inanabilsem
Biz istediğimiz kadar hata değil diyelim dik dur diyelim
Erkekler bunu böyle gördükçe durumu degistirmek imkansız
Sadece istisnalar vardır elimizde

gerçekten çevreden çevreye değişiyor demek ki meryemcim
o yüzden karşılıklı şaşırıyoruz
demek ki kızın çevresinde var öyle düşünenler
ama mesela bana da tuhaf geliyor yok çünkü böyle duymadım
yani çoğu tanıdığım da bakire olmadan evlendi :KK45:

gerçekten çevreden çevreye değişiyor demek ki meryemcim
o yüzden karşılıklı şaşırıyoruz
demek ki kızın çevresinde var öyle düşünenler
ama mesela bana da tuhaf geliyor yok çünkü böyle duymadım
yani çoğu tanıdığım da bakire olmadan evlendi :KK45:
Benim şaşırdıgim durum bizim çevre karışık ama bu modern anlayışlı görünen zaten kendisi de her şeyi yaşamış insanlar bile böyle
buna Şahit oldum ben çok defa
Zaten tek tip insanlar olsa buralarda böyle der gecerdim

Benim şaşırdıgim durum bizim çevre karışık ama bu modern anlayışlı görünen zaten kendisi de her şeyi yaşamış insanlar bile böyle
buna Şahit oldum ben çok defa
Zaten tek tip insanlar olsa buralarda böyle der gecerdim

ha onu oynayan da çoktur tabi canım insanların içini bilemeyiz ya çeşit çeşitler sonuçta

Bende onlarcası var o örneklerin... İstisna olsa bu kadar çok olmazdı muhtemelen.
Muhtemelen çevremizdeki insanlarla, yetişme tarzımızla alakalıdır.

Ne yazikki talihsiz olaylar yaşamışsınız ancak bundan sonrasını değiştirmek sizin elinizde. Kendinizi kesinlikle değersiz hissetmeyin. Bu durum yalnızca Allah ve senin arada. Sen duanı et tövbeni et ve içini ferah tut. Kızlık zarı konusuna gelirsek eğer. Erkeklerin ak kaşık olmadığını herkes biliyor. Zina erkeğe kadınada aynı şekilde günah. Allah katında esitiz ama ne yazikki kullar karşısında eşit değiliz. Ama bu durumu sen değiştirebilirsiniz unutma. Erkekler onlarca kızları kandirip başları dik gezebiliyor sende gezebilirsin. Eğer kendini daha iyi hissedeceksenden diktirebilirsin. Ama bunu unutma sen kesinlikle saçma bir zarla değerini kaybedecek birisi degilsin

Insanin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Evet bir hata yapmışsınız ama değersiz hissetmekte çok yanlış. Güçlü durun. Önemli olan şu durumda pişman olup Allah'a tövbe etmeniz. Asıl onun rızası önemli. Onu aldıktan sonra sen o zaman gör hayatını nasıl guzellesiyor. Umutsuz olmayın. Güzel bakin güzel şeyler gelsin. Bu hep böyledir ya

Kendinize ayrı ev tutun çıkın ailenizin evinden, zincire vurup o eve hapsetmeyecekler ya? 26 yaşındasınız vermeyin maaşınızı kimsenin eline. Hangi şehirde oturuyorsunuz? Sizi tehdit edip sıkıştıracak bir abiniz babanız mı var ki çekiniyorsunuz? Hiç olmadı gidin bir öğretmen evinde kalın.

şimdi sizin iki yolunuz var
1) bu durumu hiç ama hiç kimseye anlatmayıp sanki olmamış gibi yaşamak. evleneceğin zaman da ameliyat olmak. (dürüst olmaz ama mutlu olursunuz)
2)bu durumu hiç ama hiç kimseye anlatmayıp sanki olmamış gibi yaşamak.. evleneceğin zaman karşındaki kişiye bu durumu anlatmak. (dürüst ama mutsuz olursunuz)
yerinizde olsam 1. şık derdim ben.
bir hatanın bütün hayatınızı etkilemesine izin vermeyin. vicdanen kendiniz ve inanıyorsanız allahtan başka kimseye sorumlu değilsiniz.

sen kendini böyle kabul etmiyorsan başkalrının kabul etmesini bekleme. eğer sen kendine değer vermiyorsan başkaları sana asla değer vermez. senin diğerlerinden bir farkın yok kendini 'beni böyle' diye sıfatlandırmaktan vazgeçtiğin an mutlu olursun. evlenmek zorunda değilsin. evlenemezsin diye birşey de yok bu senin kendi seçimin. malesef ülkede bçyle şeylere takılan erkekler var ama böyle erkekleri hayatına sokma derim. mutluluğu bulamazsın. sana sen olduğun için değer vermezler. bekaretin gidince namusu. gözü senden başkasına kayınca dul olursun... bu tür erkekler sıfat koymaya bayılırç hatalar insanlar içindir. senin bakire olup olmaman hata bile değil. senin sadece üzüleceğin nokta zamanımı yanlış insanlara harcadığn için olmalı. bu da herkesin hayatında olmazsa olmazlar. kendine sırt çevrirsen kendine haksızlık edersin

Evet haberi var, elbette bende öyle düşünüyorum kimseyi ilgilendirmez ama maalesef çoğunluk böyle değil.

Canım çoğunluk genellikle iki yüzlüdür, bahsettiğimiz çoğunluk kim bilir ne haltlar yiyor değil mi! O yüzden en güzeli yaptığının kötü olmadığını kabullenmek ki zaten genç bir kadının birliktelik yaşaması kadar doğal bir şey yok. Bekaret budalası, sığ erkekleri de hayatına alma bence. Kendinin çok değerli olduğunu fark et dünya erkeklerin istekleri etrafında dönmüyor.

Arkadaslar anlamadigim bir sey var, bakire olup olmadigini adam nereden anlayacak ki?
Bakire olan cogu kadindan ilk iliskide hicbir sekilde kan gelmiyor.
Arastirin bunu bakin.
Bu kan beklentisi ve kizlik 'zari' sacmaligi ile ilgili kadinlar kandiriliyor.
Bence artik uyanma vakti.
Kizlik zari kanamaz yirtilmaz biz cok yanlis seylerle yetistirildik ki korkalim gidip kimseyle hicbir işe kalkismayalim sonuc olarak da vajinismus olup evlenince de esimizle birlikte olamayalim.

öyle olmuyor canım. sevmişsin güvenmişsin. ot değilsin sonuçta. Hayatında var olan erkeğe sadık kaldığın ve bir duruşun olduğu sürece ciddi erkeklerin derdi ilk değil SON olmak. Seven erkek inan hiiiiiiiççç dert etmiyor bunları. Yeter ki sen kendine güvenini kaybetme Ama sen bu durumu çok kafana taktıysan hiç dert etme diktir vallahi. Bunu tavsiye edecek biri değilim aslında ama Bu konuyu kendine dert edecek erkek bunu hak ediyordur zaten. Burası erkeğin evlenmeden önce geneleve gönderildiği, tecavüze uğrayan kadının da 'namus cinsyetine' kurban edildiği saçma sapan bir zihniyet yuvası.

Arkadaslar anlamadigim bir sey var, bakire olup olmadigini adam nereden anlayacak ki?
Bakire olan cogu kadindan ilk iliskide hicbir sekilde kan gelmiyor.
Arastirin bunu bakin.
Bu kan beklentisi ve kizlik 'zari' sacmaligi ile ilgili kadinlar kandiriliyor.
Bence artik uyanma vakti.
Kizlik zari kanamaz yirtilmaz biz cok yanlis seylerle yetistirildik ki korkalim gidip kimseyle hicbir işe kalkismayalim sonuc olarak da vajinismus olup evlenince de esimizle birlikte olamayalim.
Öyle zaten canım. O erkekler eninde sonunda o kadınları aldatıyorlar. Cinsel uyumsuzluk, cinselliği göreve olarak görme vs gibi sebeplerden bunalıyorlar bi süre sonra. Aklı başında ve karşısındakine kişilik olarak değer veren bir erkek de kızlık zarı denen şeyi dert etmiyor zaten

X