- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
İkinci üye sen misin kızBen kk'dan uzaklaştım
Bu kızlık zarını aylardır hiç adını anan olmamıştı
Nerelerdeydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkinci üye sen misin kızBen kk'dan uzaklaştım
Bu kızlık zarını aylardır hiç adını anan olmamıştı
İkinci üye sen misin kız
Nerelerdeydin
Ben birtanecik örnek olsun görsem keşke de böyle bi erkek olduğuna inanabilsemErkek kadının duruşuna göre tavır alır.
O çok erkek olanlar karşılarında dimdik bir kadın gördüklerinde kuyruklarını bacaklarının arasına kıstırır çenelerini kapatırlar. Ama yaşadıklarını hata olarak gören ezik bir kadın ördüklerinde aslan kesilirler.
Evet iki insanın sevişmesi hata değildir. Bunu hata olarak görenlerin karşısına da hep hata olarak gören adamlar çıkacaktır. O yüzden dik dur, yaşadıklarından utanma diyoruz.
Evet çok büyük hata yapmışsın desek konu sahibinin eline de bizim elimize de bişey geçmeyecek çünkü.
Konu Sahibi için dedim esprik yaptimdihangi ikinci üye ne ikinci üyesi
koşuşturuyordum valla
Ben birtanecik örnek olsun görsem keşke de böyle bi erkek olduğuna inanabilsem
Biz istediğimiz kadar hata değil diyelim dik dur diyelim
Erkekler bunu böyle gördükçe durumu degistirmek imkansız
Sadece istisnalar vardır elimizde
Konu Sahibi için dedim esprik yaptimdi
Donmene sevindim
Benim şaşırdıgim durum bizim çevre karışık ama bu modern anlayışlı görünen zaten kendisi de her şeyi yaşamış insanlar bile böylegerçekten çevreden çevreye değişiyor demek ki meryemcim
o yüzden karşılıklı şaşırıyoruz
demek ki kızın çevresinde var öyle düşünenler
ama mesela bana da tuhaf geliyor yok çünkü böyle duymadım
yani çoğu tanıdığım da bakire olmadan evlendi
Benim şaşırdıgim durum bizim çevre karışık ama bu modern anlayışlı görünen zaten kendisi de her şeyi yaşamış insanlar bile böyle
buna Şahit oldum ben çok defa
Zaten tek tip insanlar olsa buralarda böyle der gecerdim
Ben birtanecik örnek olsun görsem keşke de böyle bi erkek olduğuna inanabilsem
Biz istediğimiz kadar hata değil diyelim dik dur diyelim
Erkekler bunu böyle gördükçe durumu degistirmek imkansız
Sadece istisnalar vardır elimizde
Evet haberi var, elbette bende öyle düşünüyorum kimseyi ilgilendirmez ama maalesef çoğunluk böyle değil.
Öyle zaten canım. O erkekler eninde sonunda o kadınları aldatıyorlar. Cinsel uyumsuzluk, cinselliği göreve olarak görme vs gibi sebeplerden bunalıyorlar bi süre sonra. Aklı başında ve karşısındakine kişilik olarak değer veren bir erkek de kızlık zarı denen şeyi dert etmiyor zatenArkadaslar anlamadigim bir sey var, bakire olup olmadigini adam nereden anlayacak ki?
Bakire olan cogu kadindan ilk iliskide hicbir sekilde kan gelmiyor.
Arastirin bunu bakin.
Bu kan beklentisi ve kizlik 'zari' sacmaligi ile ilgili kadinlar kandiriliyor.
Bence artik uyanma vakti.
Kizlik zari kanamaz yirtilmaz biz cok yanlis seylerle yetistirildik ki korkalim gidip kimseyle hicbir işe kalkismayalim sonuc olarak da vajinismus olup evlenince de esimizle birlikte olamayalim.